Noua Ordine Mondială – Secrete dezvăluite


Radar la suprafață... oraș în subteran

Radar la suprafață… oraș în subteran

Există multe minuni (orori) tehnologice ce sunt utilizate în prezent de Noua Ordine Mondială pentru apărarea proprietăţii sale planetare şi pentru crearea unui viitor de tipul „1984” (George Orwell – nota trad.), viitor pe care ea îl doreşte pentru că intenţia ei este să elimine orice piedică în calea controlului total al pământenilor. Pentru a avea mai multe date despre conspiraţie şi colaboratorii săi umani şi extratereştri, ne întoarcem, din nou, la spusele lui William F. Hamilton III, unul dintre foarte puţinii cercetători care este în stare să adune laolaltă bucăţile fantasticului puzzle. Într-un articol ce a circulat într-un cerc restrâns şi care avea titlul „Ipoteza intervenţiei Exo Biologice”, Hamilton îmbină relatări şi informaţii divergente privitoare la conspiraţie şi face speculaţii asupra scopului final al extratereştrilor şi al guvernului secret, ajungând la singurele concluzii logice. Documentul lui prezintă:

Istoric
Diverse grupuri de umanoizi şi rase non-umane au venit pe Pământ în trecutul îndepărtat şi au colonizat planeta noastră. Au fost fără îndoială conflicte între diversele grupuri şi rase. Unul sau mai multe din aceste grupuri au dat naştere speciei lui Homo sapiens, a cărei existenţă trebuia să le servească propriilor scopuri. Asta este explicaţia faptului că nu există nici o verigă lipsă între primate şi oameni. Probabil, din cauza conflictelor dintre specii şi rase, am fost eliberaţi de legătura noastră originară cu creatorii noştri. Ţineţi minte că, la nivelul spiritual al existenţei, unii dintre noi s-ar putea să fi fost propriii noştri creatori, dar la nivelul biologic, fizic, pământeanul este un artefact al ingineriei şi manipulării genetice. Există oameni nepământeni care au o structură genetică aproape perfectă şi a căror durată de viaţă o depăşeşte pe cea a noastră de cel puţin 10 ori. Ei au un văz, auz şi o formă perfecte. Sunt telepatici şi inteligenţi. Noi suntem doar o sărmană variantă a acestui tip uman. Alte specii, probabil Grey-ii umanoizi, s-au încrucişat cu pământenii pentru ca rezultatele să servească scopurilor lor. Se pare că factorul RH din sânge a fost introdus de către ei, de către Grey. Există o foarte mare posibilitate ca Reptilienii Draconieni să fie o altă specie superioară care a venit în lumea noastră în trecutul îndepărtat. Relatările noastre biblice menţionează faptul că rasele Îngerilor (asemănători nordicilor) şi ai reptilienilor (Draks) erau vechi duşmani. Aceşti vizitatori spaţiali timpurii nu ne-au creat doar biologic, dar au influenţat şi tiparele noastre sociale şi culturale. Acele instituţii create direct de către rasele extraterestre au avut scopul de a controla creşterea şi evoluţia noastră. Aceste instituţii au, cu precădere, forma guvernelor şi religiilor noastre.

Resturi ale prăbușirii prezentate presei. (Folia de aluminiu) folosită de paramedici pentru arsuri. Se presupune că corpurile găsite erau învelite cu acea folie.

Resturi ale prăbușirii prezentate presei.  Se presupune că corpurile găsite în zona impactului erau învelite cu acea folie. În prezent, paramedicii folosesc „folia” pentru cazurile de arsuri grave.

Începutul erei moderne:
Navele spaţiale care s-au prăbuşit la Roswell şi Aztec, New Mexico, şi care au fost recuperate de echipe secrete militare şi ştiinţifice au constituit începutul erei moderne a prezenţei extratereştrilor în lumea noastră. De fapt, ei au fost printre noi într-un fel sau în altul încă din „Zorii umanităţii”, locuind în permanenţă în lăcaşuri subacvatice şi subpământene. Primul contact din Era modernă se pare că a avut loc în 1933. Rasa Îngerilor s-a întors să-l contacteze pe om, personal, atunci când s-a întâmplat contactul fizic cu George Adamski în 20 noiembrie 1952. Contacte anterioare se realizaseră într-o manieră privată. Contactul cu Orthon a fost făcut la modul public în prezenţa martorilor oculari. Prima dezvăluire publică a răpirilor oamenilor a venit după anul 1961, odată cu binecunoscuta răpire Hill. Demonii şi Djinii din trecut se întorseseră.

Mijloace:
Cele două principii utilizate pentru ascunderea şi protejarea activităţilor extratereştrilor pe Pământ sunt: secretizarea şi înşelăciunea. Dacă rasa umană a fost victima manipulării, atunci, această manipulare s-a făcut sub haina secretizării şi a înşelăciunii. A fost doar un joc pentru ca oamenii din guverne şi conducerile religioase (inclusiv societăţi secrete oculte) să înveţe totul foarte bine de la maeştrii şi controlorii lor din umbră. Aportul lor a fost cel al ridiculizării şi al dezminţirii.

Muşamalizarea:
Muşamalizarea a fost iniţiată foarte repede după momentul Roswell, New Mexico. Am vrut să ştim:

1 – Cine erau?
2 – De ce erau aici?
3 – Cum funcţiona tehnologia lor?

Muşamalizarea a devenit o problemă de securitate naţională (o haină de cuvinte ce acoperă secretizarea şi înşelăciunea). Această muşamalizare include organizaţii secrete în chiar inima guvernului nostru, precum MJ-12, PI-40, MAJI, DELTA, Înţelepţii JASON şi binecunoscutele organizaţii ale serviciilor secrete Naval Intelligence, Biroul de Investigaţii Speciale ale Forţelor Aeriene, Serviciul de Investigaţii al Apărării, CIA, NSA şi multe altele. De asemenea, implică „rezervoare de gândire” precum RAND, Fundaţia FORD, Institutul ASTON şi Institutul BROOKINS, mai sunt aici incluse corporaţii precum Bechtell, GE, ITT, AMOCO, NorthROP, Lockheed şi mulţi alţii. Mai fac parte societăţi secrete care pot să fie eminenţele cenuşii ale evenimentelor mondiale orchestrate: Illuminati, Masonii, Cavalerii de Malta etc. Ar fi prea mult să îi nominalizăm pe toţi jucătorii. Întreaga această conspiraţie are o reţea extrem de complicată, iar scopul final se spune că este cel al formării unui guvern mondial.

Naţiunea subterană
Simpozionul ţinut de către RAND în 1959 despre construcţiile subterane la mare adâncime indică faptul că în anii ’50 au fost realizate planuri pentru construirea de baze subterane, laboratoare şi complexuri urbane legate între ele prin uimitoare reţele de tuneluri în scopul protejării şi păstrării intereselor societăţilor secrete. Aceste societăţi au făcut un pact cu entităţile extraterestre pentru dezvoltarea dominaţiei. Complexurile urbane subterane nu sunt doar sub teritoriul Statelor Unite. În Pine Gap, în apropiere de Alice Springs, Australia, există un imens complex subteran folosit de către Statele Unite.

Scenariile răpirilor extraterestre
Spre deosebire de contactele prietenoase realizate de extratereştrii umani sau umanoizi, mai sunt şi acea categorie de răpitori care sunt la fel de ameninţători pentru pământeni, precum noi faţă de celelalte specii cunoscute pe planeta noastră. Oamenii sunt luaţi fără nici cea mai mică posibilitate de a alege… examinaţi. Femeile sunt uneori inseminate sau li se implantează dispozitive de monitorizare, după care sunt eliberate fără a-şi aduce aminte nimic. Scopul acestor răpiri pare să servească doar raţiunilor extratereştrilor fără să fie un beneficiu pentru cei răpiţi. Oricum, nu toate contactele extraterestre se conformează acestor scenarii şi se pare că sunt cazuri în care fiinţele extraterestre vor să ne ajute în cât de mică măsură posibilă. Mai sunt multe lucruri de aflat despre extratereştri.

Catastrofe planetare
Se pare că societăţile secrete ce există printre noi au conştientizat faptul că în viitorul apropiat urmează să se întâmple catastrofe ecologice şi planetare, împreună cu schimbarea polilor Pământului. Sateliţii şi navele care supraveghează Pământul din spaţiu dezvăluie daunele imense ce au fost aduse ecosferei planetei. Ea trepidează pe propria-i axă şi câmpul ei magnetic e în decădere. Pătura de ozon e spartă şi efectul de seră ameninţă din ce în ce mai mult viaţa pe Pământ. În secret au fost puse la punct alternative care includ:

1. Manipularea directă a problemelor atmosferice;
2. Adăpostirea în subteran;
3. Exodul pe alte corpuri planetare ale sistemului nostru solar;

În orice caz mai există o alternativă – cea de-a patra – care în majoritatea ei depinde de o cu totul şi cu totul diferită idee despre cum se poate salva Pământul. Trebuie să ţinem minte faptul că există posibilitatea izbucnirii unui conflict sau război pe Pământ între diferitele grupuri aflate în conflict. Dacă Pământul este văzut ca un „premiu” de diferitele grupuri de putere, atunci s-ar putea să fie salvat. Trebuie să conştientizăm posibilitatea nebunească a utilizării unei arme apocaliptice (bombele cu cobalt sau cu antimaterie).

Viitorul – disperare sau speranţă? (Chemare la unitate)
Dacă toate rasele şi grupurile persistă în a juca vechile jocuri, nu ne mai rămâne decât să fim disperaţi în ceea ce priveşte viitorul nostru. Dar dacă toate acestea ar dori să depăşească apartenenţa lor la un grup sau la o formă de viaţă şi să formeze o societate măreaţă bazată pe Iubire, Înţelegere, Integritate, Deschidere şi Libertate pentru toţi, atunci putem să întrezărim o licărire de speranţă. Iubirea este axa în jurul căreia se învârte viaţa şi drumul pe care roţile se învârt este cel al Cunoaşterii şi al Adevărului revelat. Trebuie să ne eliberăm de noi înşine de nevoia de instituţii guvernamentale şi religioase, pentru că fiecare dintre noi poate să-şi guverneze viaţa, să se sfătuiască şi fiecare poate să trăiască cu libertatea religioasă şi a Adevărului prin el însuşi. Este imperativ necesar pentru propria noastră supravieţuire ca fiecare să acorde celuilalt întreaga libertate şi autodeterminare. Aceasta este singura cale de scăpare pentru noi toţi, iar dacă nu, vom continua să facem din celălalt un sclav şi să-i întindem doar capcane. Vom avea pace pe acest Pământ doar când va fi înţelegere între toţi pământenii şi nepământenii.

Viziunea unei noi lumi
Pentru a clădi o nouă lume pe ruinele celei vechi, trebuie să evoluăm ca indivizi. Persoanele libere din punct de vedere spiritual, psihologic, emoţional, evoluate ca şi inteligenţă, intuiţie şi înţelepciune pot să aducă o nouă Armonie în Lume. Această nouă persoană va fi sănătoasă şi liberă de orice urmă de avariţie, invidie sau viciu. Noua persoană va fi capabilă să formeze noi celule sociale de supravieţuire care să nu semene cu ceea ce am trăit în epoca nucleară. Bărbaţii şi femeile se vor bucura de un statut egal. Copiii vor fi crescuţi de toţi oamenii. O nouă societate bazată pe creativitate se va naşte. Umanitatea îşi va construi oraşele şi complexurile industriale în subteran, iar suprafaţa Pământului va reveni la splendoarea originară. Tehnologia noastră va fi una ecologică, bazată, în principal, pe forţele fundamentale ale Universului. Când oamenii Pământului vor trăi şi iubi în armonie precum unul singur, vor putea să exploreze profunzimile stelare şi adâncimile lumii spirituale dincolo de limitele primitive ale lui Homo sapiens. Omul va putea deveni cu adevărat „copilul stelelor”. Avem nevoie de o singură comunitate mondială, nu de un guvern mondial.
By Commander X

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: