Antarctica și Poarta stelară


Poster

Poster

By dr. Emil Străinu

În anul 2008 am participat la o călătorie de studii în zona sudului Oceanului Atlantic, atingând Capul Horn şi ţărmurile continentului Antarctic şi trecând de câteva ori Cercul Polar de Sud. Dorinţa noastră de a debarca pe continentul alb  a fost împiedicată de întâmplări pe care cu bunăvoinţă le-aş putea numi stranii. Interesant că, după ce ni se ceruseră tot felul de avize şi aprobări (pe care le-am obţinut în totalitate), după amânări şi condiţionări aiuristice, într-un final, în faţa insistenţelor noastre ce erau de neclintit în demersul de a debarca în Antarctica, delegaţia noastră, din care am insistat să fac şi eu parte, a fost primită în localitatea Ushuaia de trei reprezentanţi ai unui aşa-zis Comitet de Protecţie al Antarcticii.Bine aţi venit… dar trebuie să plecaţi!

Aceştia ne-au explicat pe un ton extrem de binevoitor, dar în acelaşi timp deosebit de ferm că „cel mai bine este să renunţăm la tentativa noastră de a debarca pe continentul antarctic deoarece interese vitale planetei ne impum părăsirea imediată a zonei”, în caz contrar „nu  va răspunde nimeni pentru eventualele consecinţe negative grave sau neplăceri”.
Chiar dacă am vrut să ne asumăm acele consecinţe negative, nu am avut nici un succes în tentativa noastră de exploratori.
După care mai de bună voie, mai forţaţi am fost îmbarcaţi şi trimişi pe teritoriul Argentinei, cel mai apropiat punct al continentului sud-american.
Înainte de a pleca vizitasem Farul de la capătul lumii, descris de scriitorul Jules Verne în nuvela  cu acelaşi titlu.
Cu acest prilej vom întâlni doi exploratori ruşi de la staţia antarctică  Vostok  a Federaţiei Ruse, care „monitorizau traficul de oameni şi mărfuri între continentul antarctic şi restul lumii prin acea zonă”

De la aceştia vom afla trei informaţii extraordinare:

 1. Faptul că spre continentul antarctic este un trafic de mărfuri intens;
 2. Pe continentul antarctic sunt trupe şi tehnică de luptă;
 3. Vom afla cu stupefacţie despre aşa-zisul Vortex Antarctic, mai corect în engleză ”Deady Time Vortex Appears Over Antarctica”, care ne vor lăsa muţi de uimire după ce vom viziona şi nişte probe materiale de necontestat…

Embargou informaţional, cutremure şi anomalii
Armata americană a cenzurat orice informaţii cu privire la această descoperire senzaţională. În ciuda embargoului informaţional impus, au circulat diverse rapoarte prin care americanii au început, în secret, excavarea locului acestei descoperiri senzaţionale.

Preşedintele Parlamentului francez a confirmat că este  vorba de o structură veche de peste 12.000 de ani. Unele ţări europene chiar au protestat faţă de lucrările de excavaţie întreprinse de armata SUA, întrucât se ştie că Antarctica este teritoriu internaţional protejat de orice exploatări făcute de mâna omului.

Nicole Fontaine, fost preşedinte al Parlamentului francez, chiar a declarat următoarele: „Dacă armata americană a construit ceva acolo, ea violează Tratatul internaţional privind Antarctica. Dacă nu, trebuie să vedem despre ce e vorba. Poate fi ceva ce are o vechime de cel puţin 12.000 de ani, ce a fost acoperit de gheţurile Antarcticii. Aceasta ar reprezenta cea mai veche structură artificială de pe planeta noastră. Pentagonul trebuie să dezvăluie ceea ce ascunde”.

Subterane, jucăria americană de „săpat”

Subterrene, jucăria „de săpat” americană cu propulsie nucleară

Americanii au transportat în Antarctica o gigantă maşinărie sfredelitoare (pentru foraj subteran). Imediat după aceea, unii observatori militari au observat transportul unor dispozitive robotice către Polul Sud şi au existat speculaţii conform cărora US Air Force – Forţele Aeriene Americane – au transportat gigantica lor maşină sfredelitoare „Subterrene” (alimentată cu energie nucleară) către o bază secretă din Antarctica.

„Subterrene” este o maşinărie capabilă să efectueze adevărate călătorii subpământene, căci ea poate distruge toate rocile dure de pe suprafaţa Pământului.  Pentru „Subterrene” ar fi cu atât mai uşor să spargă un strat de gheaţă, oricât de gros ar fi acesta.

Între timp au apărut cutremure şi anomalii magnetice puternice în zona antarctică, lucru nemaiîntâlnit pînă atunci. Tot în acel an 2001, s-au mai aflat informaţii  conform cărora a fost nevoie de un echipaj medical de urgenţă în acea zonă, pentru a trata personalul care lucra sub gheaţa antarctică. Şi tot atunci, toată regiunea a fost zguduită de un cutremur neobişnuit de puternic. Seismologii au localizat epicentrul cutremurului chiar în locaţia bizarei structuri de sub gheaţă.

O anomalie magnetică, o dispariţie şi…  un atac terorist
Un alt eveniment important al anului 2001, după ce armata americană se pare că a început săpăturile sub gheaţă, a fost apariţia unei anomalii magnetice puternice în acea zonă, care s-a răspândit până în vecinătatea bazei ruseşti Vostok din Antarctica. Cercetătorii ruşi au fost şocaţi şi uimiţi de ceea ce au observat atunci.

Tot atunci, o echipă a unui post privat de televiziune a  dispărut misterios în adâncimea continentului antarctic. În momentul în care opinia publică internaţională începuse să fie interesată din ce în ce mai mult de săpăturile misterioase din Antarctica, au avut loc evenimentele teroriste de la 11 septembrie 2001 de la New York, abătând astfel atenţia lumii. Să fi fost evenimentele de la 11 septembrie 2001 o diversiune pentru a ascunde incredibila descoperire americană din Antarctica? Totul ar fi posibil în această lume nebună,  nebună…

În timp ce lumea a început să uite complet de acest eveniment, o echipă de televiziune din California n-a uitat şi a pornit în noiembrie 2002 spre locul misterios din Antarctica. Dar echipa de televiziune a dispărut la fel de misterios. Totuşi a fost descoperită o înregistrare video a acestei echipe de către forţele speciale SEAL ale Marinei Americane dislocate în zonă. În această înregistrare se confirma prezenţa unui artefact uriaş, aflat sub gheaţă – o maşinărie preistorică, posibil de origine extraterestră.

Guvernul SUA a spus că va încerca să blocheze difuzarea unei înregistrări video găsite de echipele de salvatori SEAL în Antarctica, înregistrare ce ar conţine dovada unei descoperiri arheologice masive ce s-ar afla la 3 kilometri sub gheaţă”, suna o declaraţie de presă care a apărut pentru scurt timp pe site-ul televiziunii.

Un vârtej de ceaţă gri… un vortex de furtună polară
Tot atunci se va afla şi despre Tunelul timpului de deasupra Antarcticii.Cu câţiva ani înainte, a avut loc un eveniment şi mai bizar, observat de cercetătorii britanici şi americani, în apropierea locului în care a avut loc ciudata descoperire americană din aprilie 2001. În 1995, oameni de ştiinţă americani şi britanici care au condus investigaţii în Antarctica au făcut o descoperire senzaţională. Fizicianul american Marian McLein le-a spus cercetătorilor că în apropierea Polului Sud a văzut pe 27 ianuarie un vârtej de ceaţă gri, pe care l-au luat drept un simplu vortex de furtună polară.

Totuşi, vârtejul nu şi-a schimbat forma şi nici nu s-a deplasat în decursul timpului. Aşa că au decis să cerceteze fenomenul şi au lansat un balon meteorologic garnisit cu echipamente de măsurat viteza vântului, temperatura şi umiditatea. Dar balonul s-a ridicat imediat şi a dispărut brusc în ceaţă.

După un timp, cercetătorii au adus balonul la sol cu ajutorul frânghiei legate dinainte de acesta. Surprinderea a venit din măsurătorile citite pe aparate: cronometrul balonului arăta data 27 ianuarie 1965, adică cu 30 de ani în urmă. Experimentul a fost repetat de câteva ori după ce s-au asigurat că echipamentul balonului era în bună stare de funcţionare. Dar de fiecare dată ceasul arăta data cu 30 de ani în trecut. Fenomenul a fost numit „poarta temporală” şi a fost raportat la Casa Albă.

Se presupune că acel vârtej de deasupra Polului Sud este un sui-generis tunel al timpului ce permite trecerea în alte dimensiuni temporale. Mai mult, s-au demarat programe de trimitere a oamenilor în timp. CIA şi FBI se luptă pentru a controla proiectele care vor schimba cursul istoriei. Nu există încă nici o recunoaştere oficială a autorităţilor federale americane.

Există oare vreo legătură între acest ciudat „tunel al timpului” şi maşinăria veche de cel puţin 12.000 de ani de sub gheaţa Antarcticii? Dacă da, de ce nu se fac publice aceste date? De ce numai unii vor să deţină controlul asupra tuturor descoperirilor importante ale omenirii?

Reclame

7 Responses to Antarctica și Poarta stelară

 1. antonim says:

  noi natura o iubim pasarele gituim pe bunnelu ascultam cu tigaia in ca ii dam vine popa sa ne ierte cu un harag di 10 metri mama ii rea si ne invata karata tata ii bun si ni da un pumn.

 2. OARECARE says:

  Un comentariu de ce cacat cel de sus care nu are legatura cu subiectul , probalil scris de un moldovean sa o moldoveanca . In fine . . . Este o mare problema care ar trebui sa ne priveasca pe toti in mod normal , insa romanul , nu stie ce masina de lux sa isi mai ia . Eu unul daca asa avea bani , mi-as dedica atat timpul cat si banii pentru a cauta raspuns la aceste lucruri de acest gen . Insa unii sunt prea prosti pentru secolul asta . Lumea e departe de realitate , exact cum spune si RADU CINAMAR . Problema e ca, pe unii dintre noi , pe care ii duc capul , ex eu , nu avem sanse din motive financiare , sa cercetam aceste aspecte . Cu salariul din ziua de azi nu mai faci nimic . CItez din Radu Cinamar : Banii sunt putini si se termina repede ! Daca asa avea bani as risca cu viata , sa aflu advarurile acestei planete , dar din pacate sunt prea mic , sunt la un nivel mic si nimeni nu imi ofera sansa sa ma ridic . Sa fiu sincer , sunt sofer la Ratb . Eu vad mult mai departe de RATB , iar referitor la aceste articole care apar pe internet , eu sunt constient de multa vreme ca nu suntem singurii din univers si ca exista mistere de acest gen . Mi-ar fi placut sa fac parte dintr-o echipa de cercetare in acest domeniu exemplu{descoperirea din Bucegi } mi-ar fi placut sa ma intalnesc cu finite nepamantene , mi-ar fi placut sa am acces la aceste secrete insa din pacate , nu imi acorda nimeni aceasta sansa . Problema care ma framanta pe mine este faptul ca toti prostii si incultii au bani si daca au bani de multe ori se infiltreaza si au acces la aceste descoperiri si incep sa fie ca regii , gandesc doar in favoarea lor . Nimanui nu ii mai pasa de populatie cand ajunge acolo . Toti isi vad doar interesul propiu . Sunt constient si de faptul ca populatia nu trebuie sa stie astfel de secrete deoarece nu numai ca nu este pregatita pentru astfel de dezvaluiri , ea nu va fi niciodata pregatita , deoarece este indobitocita . Imi pare rau ca m-am nascut in tara asta de cacat , mi-am dorit mai mult de la viata si nu sa fac parte dintr-un system ordinar si corupt .

  • catalin says:

   mai bine moldovean(sunt si mandru )decat un tigan jegos de la RATB,…..

  • Am citit ceeace te doare si dorinta de a cunoaste. iti dau o adresä problema este cea a limbii vorbite fiind germana. Trebuie sä intelegi insä cä multe din descoperiri nu au fost pe teritoriul romäniei si nici cei ce au umblat si descoperit nu au fost romäni si de aceea comunicarea a fost in limba Englezä sau germanä. Existä si traduceri in rominä dar mult prea putine.Pentru a participa in exploräri trebuie sä fii cu o specializare de bazä intr-un domeniu cel stäpinesti si-ti place pur si simplu esti un pasionat de el. Un geolog de exemplu poate recunoaste intr-un munte de pietris care dintre pietre contine minereu si care nu. Un Biolog un botanist, un zoolog etc,etc, au domeniile lor in care exceleazä prin ceeace au invätat de o viatä si sint captivati in a stii mai mult in a inväta in fiecare zi pentrucä ce astäzi este nou miine este vechi. Dacä ai o pasiune si esti constient de capacitatea ta poti singur sä te documentezi si sä-ti märesti bagajul de cunostiinte singur devenind un autodidact. In biblioteci poti descoperii comorile ascunse ale stiintei si tot acolo poti cunoaste oameni ce au aceleasi aspiratii ca si tine,…veti avea subiecte comune de conversatie si schimb de päreri , idei..si chiar teorii.

  • doru says:

   Ești sigur că e moldovean îmi pare rău pentru tine prin asemenea vorbe ești un om de nimic ……

 3. Pingback: ANTARCTICA SI POARTA STELARA | Extraterestrii Printre Noi

 4. Reblogged this on detoatepentrutoti2016.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: