Bazele subterane – „Mușuroiul”


Baza subterană de la

O secțiune de legătură, parte a rețelei de tuneluri din Rosamond Valley

By Commander X

Deşi o prezentare completă a bazelor subterane nu este posibilă în această carte din pricina spaţiului necesar pentru a trata un astfel de subiect, un alt exemplu din lista acestor baze top secrete este considerată „Muşuroiul“ de către cunoscători. Această bază subterană este localizată în porţiunea Rosamond Valley din mai vasta Antelope Valey din California, zonă situată în Munţii Tehachapi. Acolo există o bază secretă Northrop, construită pe mai multe niveluri sub pământ, cu tunele comunicante ce se extind pe arii foarte mari şi care sunt monitorizate de autovehicule construite special pentru a se deplasa între aceste două locaţii secrete.

Este o zonă în care se raportează des apariţii OZN de diverse forme sau zboruri misterioase ale elicopterelor negre, survolaje care au fost adesea puse în legătură directă cu mutilarea vitelor, dar şi cu alte evenimente ciudate. Există numeroşi muncitori din „Muşuroi“ care pot fi ocazional convinşi să vorbească despre ce au văzut în camerele şi coridoarele care împânzesc în subteran zona.

William Hamilton, în cartea sa Magie extraterestră (Alien Magic, Global Communications, Box 753, New Brunswick, New Jersey, 08903), relatează amănuntele pe care i le-a oferit „Joe“, unul dintre muncitorii angajaţi la baza „Muşuroi“: Joe lucra în construcţii şi avea licenţa de lucru în zone unde se desfăşoară operaţiuni militare. A declarat că lucrase la un tunel subteran situat sub Haystack Butte, la graniţa de est a domeniului Edwards, în apropiere de Platforma NASA pentru testarea rachetelor. Tot el a spus că văzuse sferele luminoase de monitorizare dând târcoale zonei unde se aflau aceste tuneluri. Pictase numere înăuntrul unei cutii legate de o sfoară care traversa orizontal mijlocul pereţilor din care era făcut tunelul. L-am întrebat la ce adâncime se găsea acest tunel faţă de suprafaţa pământului. Mi-a zis că el şi alţi colegi angajaţi acolo obişnuiau să numere în minte în timp ce liftul îi transporta spre tunel.

Coroborând numărătoarea lor şi viteza aproximată cu care se deplasa liftul, am ajuns la concluzia că tunelul s-ar afla la peste 9 km adâncime.  Odată văzuse o uşă deschizându-se din interiorul unui astfel de tunel şi a zărit un extraterestru foarte înalt însoţit de doi oameni îmbrăcaţi în halate albe de laborator. Putea estima că acest extraterestru avea în jur de 3 m înălţime. Tot Joe declara că văzuse doi extratereştri gri într-un hambar, undeva în zona Lacului China într-o zi când se întorsese în hambar după ce îşi recuperase o unealtă lăsată afară.

Altă dată, Joe mi-a povestit despre doi vechi colegi de şcoală pe care îi reîntâlnise. Amândoi lucrau în baze subterane şi fuseseră angajaţi şi la „Muşuroi“. Conform spuselor sale, aceştia lucrau câte două săptămâni la rând sub pământ şi locuiau în apartamente construite acolo. Guvernul preluase responsabilitatea de a plăti pensia alimentară pentru unul dintre ei, considerat un geniu al computerului. Acesta susţinea că văzuse şi extratereştri gri şi forme reptiliene de viaţă în mai multe baze subterane. Unul dintre proiectele care se desfăşurau sub pământ era Proiectul Startalk, care implică şi tehnologia LASER.

Informatorul, un timp de nume Paul, spunea că lucrase într-o clădire subpământeană foarte mare (cu o diagonală de aproape un km). Proiectul Startalk folosea un laser foarte puternic care se reflecta într-o oglindă şi a cărui rază era apoi trimisă în spaţiu. Laserul este modulat cu un semnal special şi se comportă ca un far, punct de reper pentru a ghida OZN-uri. Aparent, farul este îndreptat către forţe prietenoase din alte sisteme planetare. Tot el lucrase şi la baza Douglas, în apropiere de Llano, şi văzuse cândva o farfurie zburătoare cum aterizase şi cum intrase într-un hambar. Înăuntrul clădirilor subterane se găseşte un sistem hipercomplex de calculatoare. Muncitorii poartă haine albe şi şosete de aceeaşi culoare (fără pantofi). Computerele folosesc un limbaj simbolic extraterestru. Manualele indică nişte coduri care mai apoi sunt introduse în computere. Există şi un mare ecran care afişează diverse sisteme stelare şi galaxii. Un creion din ceară este folosit pentru a indica obiective pentru laser. Tehnologia folosită este atât de avansată încât depăşeşte orice cunoaştere în inginerie pe care ne-o putem imagina. Laserul este capabil să comunice interdimensional. Muncitorii de la securitate îi însoţesc peste tot pe ceilalţi, chiar şi când merg la baie. Telefoanele sunt ascultate.. chiar şi cele personale.

Monitorizare cu sfere de supraveghere
Hamilton mai descrie şi o întâlnire anume care a avut loc în aceeaşi zonă:

„Ray şi Nancy au lucrat la baza Northrop B-2 în Palmdale (California). Ray este nativ american şi a fost inspector de nave zburătoare şi lucra în schimburi. Într-o noapte de vară a decis să facă o plimbare alături de Nancy până la marginea Munţilor Tehchapi. Ruptura în munte seamănă cu un drum care înconjoară muntele. În zonă se găseşte şi un platou săpat în roca muntelui. Ray şi-a parcat maşina pe acest platou şi, în timp ce se uitau la stele şi la luminile oraşelor Lancaster şi Palmdale, din apropiere, Nancy i-a atras atenţia soţului său că unele dintre lumini se mişcau de ici colo. Ray şi-a scos lanterna din maşină şi a început să semnalizeze către luminile mişcătoare. La un moment dat, Nancy a observat o lumină globulară de mărimea unei mingi de baschet ce survola o movilă din apropiere. Cei doi s-au apropiat pentru a privi mai îndeaproape globul luminos. Lui Ray i se păruse că lumina se ridicase pur şi simplu din pământ, răsărind parcă dintr-o gaură. Pâlpâia şi radia. Un fel de linie luminoasă atârna din sfera luminoasă.

S-a ridicat puţin mai mult în aer, iar Nancy a încercat să îi vorbească, intuind că lumina globulară fusese îndreptată către platoul unde se aflau ei de către o formă inteligentă de viaţa. În timp ce priveau acest fenomen ciudat pe la ora 1 noaptea, au observat cum soarele răsărea după un deal în depărtare. Instantaneu lumina globulară a dispărut. Erau terifiati şi au plecat imediat înspre casă. Următoarea zi au simţit o vibraţie care le traversa apartamentul. Au ieşit din casă şi au văzut mai multe lumini globulare survolându-le apartamentul. Cei doi s-au speriat îngrozitor.

I-am dus pe Ray şi pe Nancy la un hipnotizator din oraş, care i-a făcut lui Ray procedura de regresie. Nancy a refuzat să facă aceeaşi operaţiune fiindu-i frică de ce ar putea afla despre cele 4 ore care lipseau din memoria lor. Ray a fost un subiect excelent. În timpul transei a căzut pe podea. Regresia a scos la iveală detalii incredibile. Ray şi Nancy fuseseră furaţi şi duşi într-o bază subterană.”

Sub hipnoză, Ray menţiona încontinuu râul Kern din nord. „E o zonă în apropiere de Munţii Tehchapi care se numeşte Proiectul Râul Kern. Râul din amonte este folosit de guvern pentu a genera putere hidroelectrică pentru baze subterane aflate sub ferma Tehchapi (de fapt, sub ferma Tejon). Muntele din apropierea centralei hidroelectrice este excavat.. e noroi peste tot şi totul e atât de evident, dar oamenii par să nici nu observe. Energia este folosită pentru fermă, locaţia unde, sub pământ, se desfăşoară tot felul de activităţi legate de nave spaţiale şi tehnologii ultraavansate.

„E o bază subterană gigantică, probabil apropiată ca mărime de o bază militară marină tip 29 Palms. Are hambare imense şi lifturi foarte mari, precum şi laboratoare superdotate tehnic. E un întreg oraş acolo dedesubt, culoare largi… Întreaga vale este împânzită de tuneluri. Poţi să conduci cu maşina prin tuneluri de la un capăt la celălalt al văii. Poţi conduce sub pământ din Palmdale, zona unde se găsesc Northrop, Lockheed şi alte „proiecte negre“, şi până în Califormia City. Există tuneluri care duc până în George AFB. Se pare că extratereştrii au acces la aceste tuneluri. Au fost văzuţi peste tot în zonă. Guvernul îi lasă să facă ce vor ei. Fac teste pe creierul uman încercând să găsească puncte slabe şi învăţând cum să ne controleze. Fac disecţii pe fiinţe umane. Guvernul ştie despre toate acestea… dar pur şi simplu închide ochii. Unii oameni din guvern vor să oprească aceste acţiuni dar nu ştiu cu“.

Ray era disperat la gândul că Nancy fusese pe una dintre aceste mese de experiment ale extratereştrilor. Văzuse instrumente peste tot în jur. În timpul hipnozei îngheţa când îşi amintea scena. A început să ţipe şi era foarte afectat emoţional. Era convins că o vor viola pe Nancy, însă nu putea face nimic pentru a preveni asta. În acelaşi timp, el şi Nancy erau convinşi că fuseseră în contact cu o rasă de extratereştri protectivi care observaseră cum ei doi au fost răpiţi. După câteva luni, Ray şi Nancy m-au anunţat că vor să stea deoparte pe viitor. Se simţeau monitorizai şi se temeau de pericole iminente dacă aveau să continue cu dezvăluirile.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: