Evoluția omului
Evoluția omului

By Commander X

Multe dintre lucrurile pe care credem că le cunoaştem despre planeta pe care trăim sunt false! Mulţi dintre cei care fac parte din această „dimensiune controlatoare“, pe care noi ne aflăm aici să îi deconspirăm, au distorsionat „faptele istorice“ în avantajul lor… Ei au pervertit, în esenţă, şi au remodelat trecutul nostru pentru a obţine cele mai multe beneficii pentru ei înşişi. Ei sunt de părere că masele de oameni ar trebui să fie inconştiente de acele lucruri care ar fi mai bine să rămână secrete. Cu toate acestea, printre noi se află câţiva maeştri care s-au împotrivit gândurilor general valabile în vederea destrămării miturilor ce ne-au fost impuse cu forţa de secole.

Există, în realitate, o origine secretă a umanităţii ce a fost înlăturată din scrierile noastre. Aceasta nu este revelată în şcolile şi universităţile noastre şi, cu siguranţă, că autoproclamaţii noştri „lideri religioşi“ nici nu s-au gândit să împartă această cunoaştere cu adepţii lor, pe care preferă să îi păstreze în neştiinţă, tot ca strategie a întregii dimensiuni controlatoare.

Să clarificăm un lucru odată şi pentru totdeauna: „Michael X“ nu este în niciun fel, prin înfăţişare ori formă, înrudit cu Malcolm X, liderul spiritual al multor oameni de culoare. Michael X este, în realitate, un lider spiritual al tuturor raselor şi credinţelor, care s-a luptat timp de mulţi ani pentru a înfăţişa înţelepciunea ascunsă a celor străvechi unui grup restrâns de studenţi răbdători şi încrezători, care au dat ascultare acelei chemări lăuntrice către dezvăluirea spirituală ce intervine când realizăm că am fost îndelung oprimaţi de acei mulţi miniştri care susţin că sunt preocupaţi de bunăstarea şi de educaţia noastră. Michael X este un maestru, un mistic, un călăuzitor, un profet, un suflet descătuşat.

El cuprinde toate lucrurile pe care trebuie să le descoperim în căutarea noastră a adevărului universal. Michael X, într-una din „monografiile sale mistice“, răspândită în secret, se străduieşte să explice originea secretă reală a umanităţii şi rolul pe care l-au jucat fiinţele de pe alte planete şi din alte dimensiuni, la cot cu noi înşine, în străduinţa noastră de a înainta pe scara cunoaşterii spirituale. Cuvintele sale sunt întotdeauna simple şi elegante, croite pe înţelesul tuturor:

Cunoştinţe mistice importante

V-aţi întrebat vreodată cum aţi ajuns să existaţi pe această planetă? De unde aţi venit dumneavoastră şi celelalte miliarde de locuitori ai acestui Pământ până la urmă? Care sunt adevăratele împrejurări?

Veţi fi uimiţi şi fascinaţi când veţi afla întreaga poveste a adevăratei origini omeneşti! Probabil veţi gândi în sinea dumneavoastră: „De ce nu mi s-a adus acest lucru la cunoştinţă până acum?“ şi „De ce nu am fost învăţat despre aceste lucruri la şcoală pentru a beneficia de ele în toţi aceşti ani? De ce? De ce? De ce?“. Ei bine, în primul rând, acestea sunt CUNOŞTINŢE MISTICE. Nu vă puteţi aştepta să aflaţi aceste lucruri la şcoală decât dacă este vorba despre o Şcoală Mistică, desigur. Câte Şcoli Mistice există? Puteţi să le număraţi pe degetele unei mâini. Acestea sunt CUNOŞTINŢE SECRETE. Nu sunt deloc ştiute de multă lume. De fapt, sunt atât de rare şi de neobişnuite, încât de obicei trebuie să scotoceşti cu sârguinţă pentru a le găsi. De aceea vă voi desluşi câteva lucruri, câteva verigi de aur din lanţul BUNĂTĂŢII voastre, care v-au fost îndelung ascunse. Cred că acum sunteţi pregătiţi pentru marile ADEVĂRURI!

De unde a venit omul?

Adevărul este că pământeanul nu este singurul chiriaş al acestui univers. Doar crede că este. Aici comite el o mare greşeală. Există o infinitate de alte sisteme solare în acest univers vast, în care trăiesc în prezent forme de viaţă umanoide extrem de inteligente, vieţuind şi respirând la fel ca noi! Multe dintre aceste sisteme se află nu cu doar sute sau mii de ani înaintea noastră, ci cu MILIOANE de ani şi multe dintre fiinţele care locuiesc pe acele alte „înlănţuiri planetare“ au mare legătură cu originea VOASTRĂ secretă.

Potrivit multor învăţăminte străvechi, TOATE planetele acestui sistem solar sunt populate de fiinţe inteligente. Aici nu mă refer la FIINŢE UMANE FIZICE, de seama celor de pe Pământ. Este foarte important pentru dumneavoastră să realizaţi că unele dintre planetele sistemului nostru sunt locuite doar de FIINŢE IMATERIALE. Acestea nu deţin corpuri materiale ca noi. Dar au un corp imaterial foarte eficient de care sunt foarte mândre şi care le deserveşte bine în diverse feluri.

Toate fiinţele, fie ele sub formă fizică ori imaterială, se află, bineînţeles, în grade diferite de inteligenţă sau de „conştienţă a ceea ce există“. De exemplu, se spune că fiecare planetă din sistemul nostru este, de fapt, o „Şcoală de Viaţă“ în cadrul căreia fiinţele inteligente sunt în stare să înveţe diverse lecţii extrem de esenţiale despre arta adevărată de a trăi.

La fel ca în orice altă şcoală, scopul este ca toţi indivizii ce sălăşluiesc pe orice planetă să stăpânească diversele „reguli“ sau „legi“ ale vieţii. Acest lucru este înfăptuit, desigur, prin învăţarea modului de a extinde voit conştientizarea principiilor secrete care ne guvernează mintea, corpul şi întregul univers. Când acest lucru este înfăptuit, şi DOAR atunci, la nivelul la care individul chiar aplică cunoştinţele dobândite, acestuia sau acesteia i se permite să „avanseze“ pe o altă planetă mai dezvoltată în schema planetară, unde sunt predate LECŢII NOI. Astfel progresăm gradat în lumină, descoperindu-ne constant puterile dumnezeieşti avansate!

Deoarece există un număr de nouă planete ce se rotesc în jurul Soarelui, se pare că noi, pământenii, trebuie să absolvim Nouă Şcoli înainte de a ne completa „Cursul de Studiu“ al acestui sistem solar.

Fiecare „Semestru Şcolar“ durează 2.500 de ani (calculând în Timp Cosmic nu este atât de mult pe cât aţi crede). La sfârşitul acestui ciclu planetar, de obicei are loc un cataclism evoluţionar (cum ar fi era glaciară, potopul, o inversare polară etc.) care, în mod evident, îi elimină pe cei „care gândesc la fel“ sau pe cei care „nu au promovat“ Şcoala pământeană a Vieţii.  Totuşi, într-un moment crucial, un Prooroc al Luminii şi al Iubirii apare pe Pământ. Scopul său este să ghideze şi să îndrume noua generaţie de fiinţe inteligente care sosesc pe scena terestră pentru prima dată. Iisus, Buddha, Zoroastru, Lao-Tse, Hermes Trismegistus şi Sanat Kumara (Străvechiul Timpurilor) au fost astfel de prooroci. Puteţi să-i numiţi şi pe mulţi alţii.

Ce vă voi oferi acum nu este o informaţie nouă. Mai degrabă are multe veacuri vechime. De fapt, face parte dintr-o colecţie de Cunoştinţe Secrete numită Înţelepciunea Veşnic Tânără, pentru că este eternă. Câteva dintre aceste informaţii sunt mai străvechi decât însăşi planeta noastră (adică ne-a fost oferită de către fiinţe mai inteligente de pe alte planete sau din alte sisteme). Din fericire pentru noi şi pentru alţi cercetători sinceri, această minunată colecţie de cunoştinţe a fost păstrată de câţiva mistici rari de pe Pământ, din India, Tibet, Europa şi America. „Povestea farfuriei“, de pildă, este o poveste foarte străveche, cunoscută anumitor pământeni avansaţi pe parcursul a foarte multor secole.

Înainte să vă dezvălui întreaga poveste, vă voi „încerca“ minţile cu privire la mai multe lucruri despre zborul interplanetar şi spaţial. Primul lucru care trebuie realizat este că ZBORUL SPAŢIAL ESTE POSIBIL, după cum au arătat incursiunile noastre limitate în orbită, în jurul acestei planete şi cele de pe Lună. Cercetătorii noştri ştiinţifici de pe Pământ experimentează chiar acum construirea propriilor noastre „discuri“.

Acestea fiind spuse, vă întreb: ce ar fi putut preveni ca o altă planetă, mult mai avansată ca Pământul, să fi ajuns la aceeaşi concluzie mai demult? Şi, ajungând la o concluzie atât de definitivă, ce i-ar fi oprit să construiască o navă spaţială sub forma logică de disc zburător, care să folosească o putere mai bună decât cea a rachetelor, pentru a cuceri Spaţiul?

Să continuăm încă un pic această idee. De ce credeţi că este atât de greu, atât de contrar modului de gândire al cercetătorilor noştri moderni, să accepte ideea cum că farfuriile zburătoare există deja?

Vă spun eu de ce. Dacă oamenii noştri de ştiinţă „învăţaţi“ ar recunoaşte existenţa navelor spaţiale şi al fiinţelor din alte lumi, aceştia ar recunoaşte că planeta Pământ NU este singura planetă din Univers care a produs forme de viaţă extrem de avansate. Să recunoşti un astfel de lucru ar însemna un atac teribil la adresa egoului uman înfocat. Ar forţa omul să accepte faptul că Pământul nu este locul considerat atât de avansat de unii dintre noi. Omului de pe Pământ nu îi place să admită acest lucru.

Adevărul, conform scrierilor antice hinduse, este că Pământul este doar un „nou-născut“ comparativ cu alte planete din univers. De exemplu, Venus este cu un întreg lanţ (perioadă de evoluţie) înaintea noastră. Astfel, formele inteligente de pe Venus sunt extrem de evoluate. Acest lucru trebuie să fie adevărat, pentru că rasa venusiană este incredibil de antică, în sensul că a fost creată cu multe milioane de ani în urmă.

Cât despre povestea primului om raţional de pe Pământ, aceasta începe cu adevărat în anul 18.617.841 î.Hr. Cu alte cuvinte, datarea epopeei noastre este anul optisprezece milioane, şase sute şaptesprezece mii, opt sute patruzeci şi unu înaintea naşterii lui Hristos.

În acel an de căpătâi, după cum a fost relevat în scrierile antice hinduse, prima navă spaţială a sosit de pe planeta Venus pentru a ateriza aici, pe Terra. De pe Venus, „Tărâmul Zeilor“, au venit Sanat Kumara (Stăpânul Flăcării) cu cei patru Mari Stăpâni ai lui şi cu o sută de asistenţi. Aceste fiinţe luminoase au avut grijă ca sufletele omeneşti să se reîncarneze în corpuri fizice pe Pământ.

Până la momentul sosirii pe Terra a lui Sanat Kumara de pe Venus, omul nu poseda conştiinţa de sine. El era produsul a lungi veacuri de evoluţie lentă pe Pământ. Fizic, acesta semăna cu omul pe care îl vedem astăzi; dar mental, acesta se asemăna animalelor. Cu alte cuvinte, trăia doar în subconştientul său. Secţiunea frontală a creierului său era adormită.

Când Stăpânul Flăcării l-a văzut pe săracul om fără de minte, s-a simţit dator să contribuie în mod direct la dezvoltarea acestuia. Şi-a folosit puterile spirituale pentru a trezi centrele individualităţii din pământean.

Această întâmplare este „veriga lipsă“ a evoluţiei omului pe această planetă.

Stăpânul Sanat Kumara l-a numit pe primul om trezit la conştiinţă Adam, ca un tribut adus stăpânilor venusieni care au aparţinut rasei adamice de pe Venus. La momentul trezirii sale la conştiinţă, corpul lui Adam era androgin sau bisexual. Era o fiinţă cu două părţi, având atât componente masculine, cât şi feminine, perfect echilibrate cu corpul său material. Pentru a uşura producerea de urmaşi, Sanat Kumara a schimbat polarizarea sexuală a lui Adam, de la bisexual la unisexual. Astfel a fost creată Eva, care a devenit partenera lui Adam.

Adam şi Eva

Adam şi Eva au fost binecuvântaţi să aibă copii, iar seminţia adamică s-a extins şi a acoperit întregul glob. Noi toţi care ne aflăm pe Pământ, indiferent de culoare şi de „condiţionarea credinţei“, suntem descendenţi direcţi ai lui Adam şi Eva şi descendenţi indirecţi ai rasei adamice de pe Venus.

După ce Sanat Kumara şi ajutoarele sale şi-au încheiat truda de a începe o rasă materială a umanităţii pe Pământ, s-au întors din nou pe Venus şi l-au lăsat pe om să evolueze şi mai mult pe scara vieţii, prin eforturile sale personale şi experienţele revelatoare. A fost normal ca Stăpânii Gânditori să-l părăsească pe om atunci, deoarece acele fiinţe geniale aparţineau unui lanţ al vieţii complet diferit comparativ cu al nostru.

Pe măsură ce secolele treceau, oamenii de pe Pământ învăţau multe secrete ale puterii universale, secrete pe care majoritatea oamenilor din zilele noastre le consideră strict moderne şi „noi“ descoperiri ştiinţifice. Cu toate acestea, adevărul ascuns este acela că ceea ce noi considerăm ca fiind ceva nou este de fapt „ceva vechi“ pentru oamenii din farfurii ai planetelor locuite din spaţiu. Aceştia sunt maeştri ai unei „ştiinţe secrete“ a universului care este atât de străveche, încât originea i s-a pierdut odată cu trecerea timpului. Unele dintre adevărurile cunoscute de ei sunt vechi nu de milioane, ci de bilioane şi de trilioane de ani. O mare parte din această cunoaştere a fost răspândită de la o planetă la alta, cum ar fi „formula“ pentru succesul zborului spaţial, a antigravitaţiei, a telekinezei etc. Nu există nimic NOU sub soare, deşi ştiinţa modernă doreşte ca lucrurile să stea altfel.

Pe măsură ce IQ-ul omului a crescut, civilizaţii minunate precum cele ale Atlantidei, Lemuriei şi Mu au fost create, dar de fiecare dată s-au destrămat sau au fost în special distruse prin folosirea greşită a propriilor lor mari puteri. Pe lângă calamităţile rezultate de pe urma stupidităţii omeneşti, natura s-a revoltat, la rândul ei, de multe ori. Au avut loc cataclisme planetare majore, din cauza unei schimbări bruşte a polilor Pământului. Marele potop a fost unul dintre acestea. Este important, deoarece face parte din întreaga poveste uimitoare a farfuriilor zburătoare, a extratereştrilor, a identităţii acestora şi a desluşirii scopului lor, ce pare a fi „misterios“.

Pe timpul lui Noe, Pământul şi-a schimbat polii. Deodată, un val imens, monstruos, a trecut peste toate zonele populate ale lumii de atunci, distrugând aproape toate fiinţele vii. Toate înregistrările antice minunate, manuscrisele, secretele etc. au fost pierdute de umanitate, iar omul a fost forţat să ia de la capăt urcuşul său lung către Lumină. Am spus că TOTUL a fost pierdut? Nu chiar totul. Nu trebuie să uităm fabuloasa „Biblie în Piatră“, MAREA PIRAMIDĂ A EGIPTULUI! Să vedem acum în cel fel „se leagă“ Marea Piramidă în context. Cu puţin timp înainte de Potopul din vremea lui Noe, Cei din Farfurii şi-au dat seama că un astfel de dezastru era iminent. Şi-au dat seama, prin observaţiile lor făcute din spaţiu, că Pământul era pe cale să îşi SCHIMBE POZIŢIA. În acel puţin timp rămas înainte ca „schimbarea“ să se producă, Cei din Farfurii, venusienii, au acţionat pozitiv în numele bunăstării prezente şi viitoare a umanităţii. Stăpânii de pe Venus s-au hotărât să construiască un „altar al Domnului în mijlocul tărâmului egiptean şi o coloană la graniţă, tot în numele Domnului. Şi va fi un SEMN ce va sta drept MĂRTURIE a Domnului Tuturor pe pământul din Egipt“. (Isaia 19:19-20).

Fără îndoială cunoaşteţi faptul că Marea Piramidă a fost proiectată de fiinţe extraordinar de inteligente. Cunoştinţele perfecte de astronomie dezvăluite de piramidă au fost cele „originale“ deţinute de Maeştrii Spaţiului şi ai Timpului, stăpânii planetei Venus!

Învăţămintele interne dezvăluie că Stăpânul Gânditorilor l-a instruit pe unul dintre cei mai înţelepţi muritori de pe Pământ, regele Thoth, dezvăluindu-i CUM să construiască întregul edificiu. Thoth era un mare mistic şi coopera în totalitate cu venusienii, pentru că înţelesese cele CINCI scopuri vitale pe care avea să le împlinească ridicarea Marii Piramide:

  1. Să păstreze Cunoştinţele Secrete pe Pământ.
  2. Să prevestească viitorul pământenilor.
  3. Să servească drept Templu al Adevărului Mistic.
  4. Să fie un SEMN sau un reper pentru navele spaţiale.
  5. Să fie MĂRTURIE a Domnului Tuturor.

 După cum ştiţi, au fost folosite anumite principii de construire ce sunt încă minuni ale lumii chiar şi în zilele noastre. De exemplu, pietrele au fost cuplate atât de precis în cadrul piramidei, încât, în prezent, abia poţi introduce o cartelă telefonică între ele.

„Domnul Tuturor“ se referă la acea fiinţă foarte evoluată şi măreaţă, Iisus Hristos, al cărui regat aparţinea unei „alte lumi“ (de pe altă lume), o planetă din sistemul nostru solar care este mult mai avansată decât a noastră în ceea ce priveşte dezvăluirea spirituală. Acest suflet extrem de spiritual s-a născut pe Pământ şi a devenit un Învăţător nemaipomenit al Luminii şi Iubirii.

Aşadar a fost construită piramida, iar cunoştinţele străvechi au fost ascunse în pereţii săi de piatră pentru a persista peste veacuri. Noe, un căutător sincer al Luminii spirituale, a fost contactat de Oamenii din Farfurii şi a fost avertizat cu privire la schimbarea planetară ce avea să-i distrugă pe Oamenii Planetei Trei (Pământ). Aşa că Noe a construit o arcă, după cum a fost sfătuit.

Apoi Pământul s-a cutremurat groaznic!

Iar oceanele au VUIT peste pământ, inundând TOATE zonele populate. „Iar apele au triumfat cu măreţie pe Pământ; şi toate colinele înalte, ce se aflau sub cerul întins, au fost acoperite. Apa a crescut cu cincisprezece coţi; iar MUNŢII au fost înghiţiţi. Şi TOATĂ SUFLAREA de pe Pământ S-A STINS, atât a orătăniilor, cât şi a vitelor, a jivinelor şi a fiecărei vieţuitoare de pe Pământ, şi TOŢI OAMENII. Toate fiinţele ce inspirau suflarea vieţii, TOATE lucrurile de pe uscat, au încetat să mai trăiască“, Facerea 7:19.

NOE şi puţinii săi discipoli credincioşi au fost, desigur, cruţaţi pentru ca rasa să poată dăinui, precum a plănuit Stăpânul Gânditorilor. Şi astfel a continuat până în zilele noastre.

Un singur lucru este greşit. Unii dintre noi, pământenii, prea mulţi dintre noi de fapt, au refuzat să-şi dezvolte partea spirituală a vieţii, precum am evoluat în părţile mentale, tehnice şi materiale ale vieţii. Cât de deplorabil! Ne-a fost spus în repetate rânduri: „Cu toate putinţele voastre de a căpăta, căpătaţi înţelegerea!“. Aceasta însemnând ÎNŢELEPCIUNEA SPIRITUALĂ, nu-i aşa? De ce anume credeţi că are nevoie cel mai mult naţiunea noastră, de fapt, lumea întreagă, acum? De mai multe rachete ghidate? De mai multe bombardiere cu turboreactor supersonic? De o „rezervă“ mai bogată de bombe atomice şi cu hidrogen?

Nu! De un million de ori NU!! Voi cunoaşteţi răspunsul, la fel ca mine. Avem nevoie de o TREZIRE SPIRITUALĂ dinamică! Trebuie să trimitem o RAZĂ-DE-IUBIRE către fraţii noştri, oameni din toate ţările, şi să îi determinăm să aibă o „reacţie“ mai elevată. Dar pentru a trimite o astfel de Rază-de-Iubire, trebuie ca noi, la nivel individual, cât şi colectiv, să simţim şi să experimentăm această TREZIRE SPIRITUALĂ dinamică. Trebuie să încetăm să ne mai înăbuşim înţelepciunea spirituală. Trebuie să nu permitem ca aceasta să fie sufocată de atenţia risipită pe probleme ce NU au legătură cu Spiritul. Doar adevărata RAZĂ-DE-IUBIRE (pe care ne-au desluşit-o Marii Învăţători acum 2.000 de ani) poate anula efectul îngrozitoarei RAZE-LETALE cu care „se joacă“ omul.

Acest „Cunoscător“ dinăuntrul nostru este revelatorul întregii înţelepciuni adevărate şi poate fi contactat prin păstrarea atenţiei asupra Măreţului Sine Autentic sau asupra Prezenţei-Dumnezeieşti din sufletele noastre. Doar prin devotamentul acordat acestui centru spiritual dinăuntrul vostru îşi va revela „Cunoscătorul“ adevărata înţelepciune. Cei mai înţelepţi oameni care au trăit pe acest pământ şi-au căpătat judecata astfel!

Atunci când reptilienii năpădeau Pământul

Dacă putem afirma că Michael X a greşit în timp ce folosea cei mai eleganţi termeni pentru a defini originea secretă a umanităţii, atunci acest lucru se datorează faptului că reuşeşte să creeze o imagine atât de pozitivă a planetei noastre şi a sistemului nostru solar, pe care suntem doar rezidenţi printre multe trilioane de ocupanţi. Să nu uităm că mai există şi o parte mult mai sinistră şi foarte negativă a originii noastre istorice de care au vorbit, în paginile anterioare, Wilbert Smith şi Yahshua ben Yahweh.

Această istorie ascunsă a Pământului include şi existenţa unei societăţi secrete, cunoscute drept rasa reptilienilor, care a coexistat cu umanitatea încă de la formarea planetei noastre. Legenda spune că aceste fiinţe au ajuns aici de pe Venus şi au ocupat suprafaţa Pământului pentru o perioadă scurtă, dar l-au abandonat din pricina condiţiilor nu prea favorabile pentru ele. Acestea aveau dimensiuni mari, corpuri solzoase, ochi ca de broască şi erau avansate din punct de vedere mental, deşi nu evoluaseră moral şi spiritual şi se spune că erau extrem de crude şi de rele. Pentru a supravieţui pe planeta noastră, s-au stabilit în cele din urmă în interiorul lumii noastre, unde au construit oraşe mari şi au luat în posesie un sistem de tuneluri existent, construit de cei care au scăpat din Atlantida, când această civilizaţie s-a năruit.

Lectorul şi filozoful Riley Crabb a petrecut mulţi ani răsfoind prin texte antice în încercarea de a găsi referinţe la adresa acestor fiinţe reptiliene şi a descoperit nişte lucruri interesante.

Dl. Crabb spune:

„Dacă Rasa reptilienilor a stăpânit planeta noastră în urmă cu mii de ani, ar fi lăsat vreo urmă a prezenţei sale. O găsim în legendele şi miturile despre şerpi ale tuturor popoarelor. Dar Şarpele care păşeşte ca un om pare să-şi fi lăsat şi portretul, în piatră, în diverse locuri pe această planetă. Cercetătorul Robert Dickhoff oferă un exemplu bun al acestui lucru într-o poză a unei sculpturi în piatră a zeului babilonian Ashur în cartea sa Agharta ce spune: «o zeitate umanoidă, cu cap de vultur şi aripi, dar în rest ca restul oamenilor»“.

În cartea sa Drumul din Cer, George Hunt Williamson compară o poză a uneia dintre statuile mari de piatră pe care a găsit-o pe platoul Marcahuasi din Peru cu o poză a zeului egiptean Thoueris, aflat în Muzeul din Cairo. Asemănarea este remarcabilă. Capul lui Thoueris are aceeaşi formă generală ca aceea a lui Ashur de pe această pagină, deşi poate ar părea mai similar capului unui hipopotam ca înfăţişare.

De asemenea, Thoueris este burtos şi dezbrăcat şi nu are aripi sau solzi. Scriitorul relativ misterios care preferă să fie cunoscut doar sub numele de „Branton“ a scris foarte mult despre acest subiect. Monografia sa secretă, intitulată Adevărul despre rasa reptilienilor şi originea subterană a OZN-urilor, oferă o adevărată lovitură straşnică şi ar trebui să servească, spune el, drept un manual de „utilizare pentru membri ai „Rezistenţei Umane“, ca un ghid despre strategia extraterestră!“

În volumul său, Branton se foloseşte de numeroase surse pentru a dezvălui motivele şi cauzele rasei reptilienilor. Câteva dintre cele mai bune citate ale descoperirilor sale sunt reproduse în cele ce urmează:

Oameni creaţi?

Cu ceva timp în urmă, un scriitor numit Robin Collyns a sugerat într-un articol că rasa reptilienilor a avut o influenţă majoră de-a lungul istoriei. Collyns era de părere că rasa reptilienilor l-a creat pe om şi l-a aşezat aici, pe această planetă.

„… Vechile legende sumeriene, babiloniene, egiptene şi greceşti fac referire la zeităţi asemănătoare „şerpilor“, despre care se crede că au locuit odată în „infern“. În acest context, grădina raiului capătă o valoare şi o semnificaţie suplimentare, posibil de o importanţă supremă. Legendele curate din Australia şi din insulele Pacificului oferă referinţe nenumărate în legătură cu zeităţile/fiinţele asemănătoare şerpilor, care erau asociate în Antichitate cu enigma creaţiei în acea zonă. (Notă: De fapt, există relatări despre peşteri australiene, mai ales din zonele Black Mountain, North Queensland şi Nullarbor din sudul Australiei, care au fost locul a numeroase dispariţii. De asemenea, există poveşti despre tuneluri antice, aflate sub insulele polineziene şi cunoscute doar de „kahunase“ sau de „vraci“, în care se presupune că sălăşluiesc fiinţe neomeneşti. Simbolul şarpelui în spirală este întâlnit în întregul Pacific şi este universal asociat cu enigma creaţiei).

Din cele mai vechi timpuri, simbolul şarpelui se poate întâlni în multe părţi ale lumii, dar indubitabil, cea mai fascinantă portretizare este un detaliu de pe un papirus magic egiptean, expus la British Museum, înfăţişând un şarpe cuprins într-un disc ce emite raze. Cea mai neobişnuită formă a simbolului şarpelui este o spirală reprezentând un şarpe încolăcit; acest simbol a fost descoperit ca petroglifă şi sub alte forme pictoriale în Marea Britanie, Grecia, Malta şi Egipt, ca model de olărit în New Mexico, ca desene terestre pe Platoul Nazca, Peru, şi pe toate insulele Pacificului“ (Notă: Aproape fiecare locaţie menţionată aici s-a confruntat cu o activitate subterană intensă).

Collins încheie: „… Legendele aborigene indică faptul că fiinţele asemeni reptilelor nu se fereau de război, iar o paralelă identică acesteia este menţionată, de asemenea, în legendele hinduse despre poporul Naga, fiinţe sub formă de şarpe care proveneau din una din cele şapte lumi” (Notă: „infernul“ din Patala este considerat de hinduşi ca fiind cuibul fiinţelor asemenea reptilelor, care se spune că conţine şapte niveluri, aflate sub întreaga regiune a Hindustanului sau a Orientului Îndepărtat).

Legendele aborigene (spun că) fiinţele asemeni reptilienilor au purtat multe războaie în jurul regiunii Ayers Rock, iar şanţurile verticale de aici servesc drept mărturie a acestor războaie“.

În cartea Slujirea şarpelui, reverendul John Bathurst Deane a făcut următoarele declaraţii: „… Unul dintre (cei) cinci constructori ai Tebei era botezat după zeul-şarpe al fenicienilor, OFHION… Primul altar ridicat de ciclopi la Atena îi era dedicat lui «Ops/zeitatea reptiliană»… Slujirea simbolică a şarpelui era atât de obişnuită în Grecia, încât Justin Martyr îi acuză pe greci de introducerea acestuia între misterele tuturor zeităţilor lor. Se spune că chinezii sunt superstiţioşi în alegerea unui teren pe care să construiască un sălaş sau un mormânt: conferindu-l capetelor, cozilor şi labelor diverşilor dragoni ce trăiesc sub pământul nostru“. Dl Bathurst mai spune că hierogramele sau descrierile unui cerc (reprezentând soarele) cu aripi şi şerpi ieşind din acesta sunt caracteristici predominante „în hieroglifele persane, egiptene şi mexicane. În China, Hindustan, Grecia, Italia şi Asia Mică, acest simbol este reprezentat mai clar, dar mai rar şi a fost descoperit până şi în Marea Britanie“ (Slujirea şarpelui urmărită în întreaga lume, de  Rev. John Bathurst Deane, Londra, J.G. & F. Rivington, 1833).

În ”Reptile veninoase” se mai spune astfel: „… Cobrele (conform legendei) sunt descendente ale poporului Naga, zeii-reptilieni ai Bharatului, sau vechea Indie. Slujirea acestora a fost datată în vremurile dravidiene preistorice, înainte de invazia ariană asupra subcontinentului, aproximativ în anul 1600 î.Hr.”

Puterea poporului naga de a cauza vătămări corporale disproporţionate sau moarte aproape instantanee este explicată în Vedele hinduse ca o paralelă la energia creatoare sau cea a focului“. Cartea continuă prin relatarea faptului că poporul naga a apărut, se spune, la naşterea lui Guatama Siddharta, care mai târziu a devenit „Buddha“. Observaţi faptul că „Şarpele“ a jucat, de asemenea, un rol important în legendele formate în jurul unei alte figuri religioase hinduse, şi anume „Krişna“. Străvechea „fântână“ Sheshna din Benares, India, se spune că ar fi locul tradiţional unde a fost scris ghidul clasic al învăţăceilor yoghini, Aforismele lui Patanjali despre yoga.

Această „fântână“ se spune că ar fi o intrare într-unul din sălaşurile subpământene ale nagaşilor. Slujitorii „Mielului“ propovăduiesc faptul că toţi oamenii sunt egali SUB Dumnezeu, în timp ce „Şarpele“, sau „Bestia“, proclamă că anumiţi oameni sunt mai „sfinţi“ (zei) decât alţii, de aici rezultând atrocităţi îngrozitoare. Observaţi că acelaşi model al înşelăciunii pe care îl întâlnim în această situaţie este, în aparenţă, asemănător cu cel ce a fost folosit împotriva Evei, după cum se notează în capitolul 3 al Facerii. Satana i-a inspirat pe aceşti hinduşi derutaţi (urmaşi ai Evei) prin doctrinele hulitoare bazate pe minciuna „Voi toţi veţi fi precum zeii“, învăţătură aflată la baza yoga; şi anume, că prin captarea aşa-numitei „forţe universale“, sau „forţa şarpelui (Kundalini)“, se pot obţine puteri supranaturale şi astfel să devii un „zeu“. O astfel de practică ocultă a fost folosită de Adolf Hitler şi de ocultiştii teozofici, rosicrucieni, iezuiţi etc. care îl înconjurau, dar în loc să capteze „forţa universală“ mitică, ei s-au îndeletnicit cu puteri demonice, ce se ascundeau în spatele faţadei amăgitoare a acestei „forţe“ panteistice. Cum se pot explica altfel atrocităţile îngrozitoare comise de nazişti în cel de-al Doilea Război Mondial? S-ar putea să existe indicii ale faptului că societăţile oculte ale lui Hitler erau în legătură cu acest popor reptilian.

Printre acestea ar fi faptul că Hitler însuşi citise cartea Rasa care vine, scrisă de marele maestru rosicrucian Bulwer Lytton, care descrie o rasă subterană ce a captat o presupusă forţă numită „vril“, identică „forţa şarpelui (Kundalini)“. Apoi, Hitler a organizat numeroase expediţii secrete în vederea explorării minelor şi peşterilor din diverse părţi ale lumii.

Un cult straniu de călugări ocultişti tibetani a fost descoperit sub anumite ruine ale bombardamentelor din Berlin, la sfârşitul războiului, aceştia fiind ucişi de explozii. Au existat zvonuri potrivit cărora călugării din munţii Himalaya (sub care se spune că există una dintre cele mai mari concentraţii de nagaşi sau membri ai rasei reptilienilor) lucrau în secret alături de Hitler pentru a crea o religie demonică mondială.

În cartea Reptile veninoase se mai spune şi că, în prezent, fântâna Sheshna poate fi văzută în Benares, India, şi, potrivit lui Minton, „are 40 de trepte ce coboară într-o adâncitură circulară şi care duc apoi la o uşă de piatră în care sunt sculptate cobre. Se spune că aceasta este intrarea în PATALA, iadul reptilian“ (lumea subterană).

Este ciudat faptul că cel mai important centru al misticismului din Tibet este un templu uriaş numit PATALA, zvonindu-se de ani de zile că ar fi construit deasupra unor peşteri şi tuneluri de origine străveche. Ocultiştii budişti precum Robert Dickhoff şi alţii au susţinut că sub Asia Centrală există un tărâm subteran antic, cunoscut sub numele de „Agharta“, din pricina căruia s-au luptat fiinţe subterane omeneşti şi reptiliene pentru a stăpâni oraşul antic, care pare să fi fost construit în timpuri predeluviene.

Mai există două alte cărţi, scrise de călători din acea regiune, care descriu acest tărâm subteran; acestea sunt Bestii, oameni şi zei, scrisă de Ferdinand Ossendowski, şi Shambhala, de Nicholas Roerich.

Părerea mea despre aceste scrieri este că, deşi descriu numeroase relatări ale popoarelor de la suprafaţă, ce au migrat în timpuri străvechi în această lume subterană şi acum locuiesc acolo, folosind o formă avansată de tehnologie, multe dintre acestea sunt umbrite de confuzia şi dezinformarea ce însoţesc adeseori implicarea ocultistă de care dau dovadă, cu siguranţă, mulţi din aceste regiuni