Grupul tăcerii. Cine conduce cu adevărat lumea?


Cine pe cine a manipulat?

A fost Hitler manipulat de interesele elitei negre? Ce l-a determinat să accepte jocul? Când și de ce și-a trădat „maeștrii”?

By Tim Swartz

În conformitate cu fostul agent al contraspionajului britanic dr. John Coleman, există trei grupuri majore în lumea de azi care controlează în secret „cantităţi” enorme ale lumii politice şi financiare. Aceste grupuri secrete, Wicca–Mason, Iezuiţii maltezi şi Dark-nobility (nobilitatea întunecată), toate lucrează pentru şi sub aşa-numita Bavarian Command sau Bavarian Illuminati, care îi leagă împreună.Grupul secret
Bavarezii au creat societatea Bilderberg în scopul controlului asupra umanităţii, al cărei centru conţinea un consiliu format din 13 membri din fiecare din cele trei grupări, sau 39 în total. Familiile vechi, domnitoare, credeau că ele au dreptul să domnească peste lume, deoarece descindeau din împăraţii vechii Rome şi din aşa-numitul „Imperiu Roman Sfânt”, şi constau din 13-15 familii cu sânge albastru. Unele dintre aceste familii includ pe: Rotshilds, Kuhn, Lehman, Rockefeller, Sachs, Warburg, Lazard, Seaf, Goldman, Schiff, Morgan, Schroeder, Bush, Harriman.

Bavarian Illuminati şi conexiunile lor naziste ţin la stabilirea unui Guvern Mondial Socialist Naţionalist. Rădăcinile secrete ale mişcării Mondiale Naţionaliste, sub toate formele ei, pot fi de asemenea depistate în trecut în Bavaria, Germania, şi în societăţile secrete cu care Mazzini, Marx şi Lenin au avut strânse legături. Data planificată pentru preluarea totală a puterii naziste este anul 2000, cu o „perioadă de incubaţie” pentru noua lor Ordine Mondială între 1995-2000. Unii cred că naziştii ar putea utiliza bombe cu neutroni care ar fi plasate în locuri strategice în principalele oraşe ca mijloc de „şantaj nuclear” dacă lovitura lor de stat „Global 2000” nu ar ieşi cum a fost planificată.

World News Broadcast I.T.N. din Londra a făcut o scurtă menţiune la începutul anului 1995 despre un avion care a fost interceptat en-route de la Moscova la Frankfurt, Germania. Avionul conţinea un transport de arme pe bază de plutoniu şi s-a zvonit că Serviciile Secrete Bavareze au creat o piaţă neagră nucleară în fosta Uniune Sovietică şi făceau contrabandă cu plutoniu în Germania în scopuri necunoscute. Acest raport a apărut doar odată, dar curios, au existat rapoarte de revenire în transmisiuni ulterioare şi cu certitudine nu s-a raportat nimic în mass-media americană.

Planul secret al NOM
Aceasta poate să nu fi fost prima dată când cel de-al Treilea Reich a folosit şantajul nuclear asupra Statelor Unite. În conformitate cu autorul William P. Lyne, în cartea sa Extratereştrii din spaţiu de la Pentagon: farfuriile zburătoare sunt maşinării facute de om, se menţionează că germanii au testat o bombă cu neutroni în anul 1931 în deşertul libian şi că pe durata celui de-al Doilea Război Mondial au ameninţat Statele Unite cu distrugerea dacă nu le furnizau naziştilor un paradis în condiţii de siguranţă. Dacă Operaţiunea Paperclip este un indiciu, atunci, aparent şantajul a funcţionat.

Planul secret al Noii Ordini Mondiale Naziste este impunerea pe această planetă a statului mondial centralizat fascist în care va exista genocidul pe scară largă. Va exista un control total al statului asupra tuturor aspectelor de comportament uman cu control complet al minţii şi spiritului uman. Acest lucru va fi îndeplinit prin manipularea mondială a religiilor principale, a ingineriei genetice, a drogurilor şi a strictului control al media. Vor exista campusuri ale morţii, în care rasele „indezirabile”, bătrânii şi infirmii cât şi cei care nu sunt „social utili” să fie exterminaţi. Va fi reînfiinţată instituţia sclaviei sancţionată de stat. Nu vor mai exista familii cum le ştim astăzi. Va fi o Rasă Master înzestrată cu această putere, crescută din genetica avansată şi cultivată pentru caracteristicile superioare. Data ţintă este mileniul doi, anul 2020.

Pe durata celui de-al Doilea Război Mondial, Bavarian Illuminati, sau Gruparea Secretă, a ordonat prin intermediul maşinii de război germane să prade comorile din Austria, Belgia, Cehoslovacia, Olanda, cât şi aurul şi bijuteriile deţinute de evreii ucişi. Reinhard Gehlen a supervizat operaţiunea „Odessa” între 1942-1945, în care majoritatea valutei, comorile de artă furate şi aurul să fie transportate, prin diferite mijloace, în Argentina. Numai aurul lipsă, la rata dolarului din 1939, era estimat la cel puţin 600 de milioane.

De atunci, Bavarian Illuminati au utilizat „the bullion cache” drept credit pentru operaţiunile sale, inclusiv războiul economic împotriva Statelor Unite. În plus, o bună parte a fondurilor secrete au venit de-a lungul anilor dintr-o mare diversitate de finanţări de la majoritatea trezoreriilor lumii vestice. Principala metodă implică redirecţionarea creditelor în bani din fonduri provenind de la guvern prin băncile centrale controlate de Grupul Secret, cum ar fi Rezerva Federală. „Grosul” era aproape .5% din toate fondurile intrate.

O parte importantă a fondurilor redirecţionate reprezintă alimentarea fondurilor pentru membrii Congresului drept „protecţie”. Datorită acestui fapt, nimeni din Guvern nu are prea mult interes în a căuta diversiunea. Chiar şi cei din Congres care sunt „curaţi” sunt cooptaţi în mod tipic prin promisiuni că vor avea puteri mai mari sau sunt reduşi la tăcere.

„Ameninţarea roşie”
Acest secret a fost un război de 50 de ani planificat cu grijă. Sfârşitul anilor ’40 şi ’50 au fost „cheltuiţi” punându-şi agenţii la locul lor şi reconstruind baza industrială a clientului european cu bani americani. Paşii iniţiali în răsturnarea americană au avut loc în anii ’60 prin intermediul câtorva dinte cei mai critici agenţi ai Grupului, Earl Warren şi LBJ, asistaţi de J. Edgar Hoover şi alţii. Unul din primele lucruri pe care le-a făcut Grupul a fost pentru a-şi proteja propria operaţiune de acoperire şi a fost una din specialităţile în contraspionaj a lui Reinhard Gehlen, şi anume să redirecţioneze atenţia către „Ameninţarea Roşie”.

Ceea ce dorea Grupul la momentul „perioadei de incubaţie” (1995-2000) era o societate care era needucată, amorală, nededicată instituţiilor democratice, care trăia în frică cu o subită şi drastică reducere a venitului, disponibil simultan cu haosul societăţii. Grupul Secret a gândit că acest lucru ar produce momentul propice pentru respingerea formei democratice de guvernământ pe care îl căuta la vremea lui 2000. În anii ’60, agenţii Grupului Secret au început procesul de eliminare a idealurilor religioase şi morale din viaţa americană, în special în şcoli. Au îndepărtat cât mai multe impedimente criminalistice posibile, au crescut rata media (TV), portretizând violenţa şi lipsa locurilor de muncă, au redus standardele educaţionale şi formarea timpurie pentru o gândire raţională şi au încurajat orice dislocare posibilă în structura familiei.

Planul era de a dezlănţui forţele elementare ale haosului care transcendeau filozofia guvernului. Mandatul primitiv pentru structura socială se pare că era protecţia persoanei faţă de crime şi boli, protecţia proprietăţii, a sistemului de justiţie pentru întărirea acelei protecţii şi organizarea profitului economic. Toate aceste rafinamente pe care le-am dezvoltat, şi anume democraţia, fascismul, comunismul, monarhia, vin după ce s-au întrunit mandatele primitive. Teoria era că, dacă se înlătură suficient de mult din aceste protecţii de bază, guvernul va cădea deoarece nu îşi îndeplineşte cele mai importante funcţii elementare.

Războiul economic şi drogurile
Misterul noilor boli mortale ivite i-a confruntat pe oamenii de ştiinţă de la începuturi şi rapid s-au transformat în patogeni. Dovezile sugerează că boli precum SIDA au fost create de mâna omului şi introduse în mod deliberat la anumite grupuri de populaţii. Se relatează că Grupul Secret a creat virusul SIDA, în principiu, la Universitatea Albert Ludwig din Freiburg im Brisgau. London Times lansează, la 5 mai 1987, teoria că SIDA este o epidemie creată de mâna omului şi are legătură cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii în programul de eradicare a variolei din Africa. Conform celor spuse de dr. Peter Piot, director executiv în cadrul Programului Comun al Naţiunilor Unite referitor la HIV/AIDS sau UNAIDS, în 1997, mai mult de 20 de milioane de oameni din Africa sub-sahariană purtau virusul care a cauzat SIDA şi majoritatea nici măcar nu ştiau. S-a sugerat, de asemenea, că SIDA a fost introdusă în SUA în 1978–1979 odată cu experimentele vaccinului pentru hepatita B din rândul homosexualilor de pe coasta de vest.

Grupul Secret alegea homosexuali deoarece considera că puţini sunt cei cărora le pasă ce se întâmplă cu ei şi spera ca boala să se răspândească în ţară înainte ca cineva să realizeze că ar putea ucide pe oricine, nu numai pe homosexuali. Pe „perioada incubaţiei” (1995-2000), Grupul Secret plănuia să introducă noi boli care să fie „mult mai agresive, mult mai vicioase” decât SIDA, sau alte „boli naturale”. Crima şi drogurile ilegale merg mână în mână. Traficul cu droguri a fost încurajat sub egida de acoperire a marelui aparat care era Grupul Secret din cadrul CIA, cel puţin de la Vietnam încoace. Centrele operaţionale CIA sub controlul Grupului Secret derulau droguri dure din Laos şi Cambodgia la Bien Hoa până în Statele Unite. Aceste transporturi de droguri erau încărcate în avioane şi nave militare pentru a fi utilizate pe străzile din America. Şi astfel a decurs ani şi ani la rând şi probabil încă se derulează, acum din alte puncte de origine. Există, de asemenea, şi alianţe între agenţii Grupului Secret din CIA şi militari şi lorzii drogurilor din America de Sud.

Noua eră a „urii”
Întregul guvern a sponsorizat „războiul drogurilor” şi actualmente este o afacere de profit menită să finanţeze diferite activităţi ilegale din întreaga lume. Drogurile ilegale comandă preţuri ridicate pe piaţa neagră. Dacă se renunţă la ilegalitatea drogurilor, atunci se renunţă şi la uriaşe cantităţi de bani şi profit. Autorităţile nu au interes ca să legalizeze drogurile, dar nu din motivele stipulate de media. Dacă drogurile sunt legalizate, de fapt crimele s-ar diminua, deoarece imensele sume de bani comandate pentru droguri ar dispărea. Aplicarea legislaţiei, prin legi de confiscare, pot, în mod legal, să fure bani şi proprietăţi de la dealerii şi utilizatorii de droguri „suspectaţi”, furnizând capital pentru a finanţa agenda secretă. Atâta vreme cât se fac bani, drogurile rămân ilegale şi profitabile pentru Grupul Secret.

Planul Grupului Secret este să favorizeze şi să finanţeze în secret un război civil pe linii rasiale, prin intermediul agenţilor, în ghetourile de negri şi hispanici din oraşele principale. De îndată ce reuşeşte să controleze legislaţia, Grupul Secret va înarma minorităţile insurgente cu arme de atac pentru a fi utilizate, în esenţă, împotriva minorităţii şi a non-minorităţii individuale neînarmate. Departamentele locale de poliţie vor fi dezarmate. Se va apela la forţa armată, dar va fi insuficientă pentru a controla situaţia, din cauza unei artificiale „breşe în lanţul de comandă”.

În mijlocul haosului, Grupul va conduce sistematic asasinatele civililor americani-cheie şi ale liderilor militari care nu au suportat politicile Grupului sau au fost împotriva agenţilor săi cheie. Războiul civil favorizat în secret de Grup va înfricoşa „America de mijloc”, conducând-o la adoptarea guvernării Grupului. După anul 2020, războiul civil va fi utilizat de Grup drept scuză pentru genocidul împotriva rasei africane şi hispanice. Practic, sunt vizate sute de alte mici rase. Aceasta va avea loc pe o perioadă mai îndelungată decât experimentul german de dinaintea şi din timpul celui de al Doilea Război Mondial.

Scalarea înapoi curentă a legislaţiei drepturilor civile în Statele Unite ale Americii a fost finanţată sub acoperire de Grupul Secret. Cei mai mulţi politicieni, la nivel local, statal şi naţional, au fost mai mult decât bucuroşi să plaseze legi care limitau demnitatea umană, aceasta numai dacă li se introduceau suficient de mulţi bani în buzunare. Pentru a-şi continua agenda ascunsă, Grupul Secret are o mulţime de bani de cheltuit pe politicienii lăcomiţi.

În timp ce mulţi oameni din Statele Unite au fost mai mult decât dispuşi să accepte noua eră a „urii” retorice referitoare la homosexuali, grupuri de minorităţi, mame singure şi săraci, alţii au realizat că există o influenţă mult mai sinistră la muncă în lumea de azi. O influenţă care are control la cele mai de sus niveluri ale infrastructurii militare şi politice ale ţării.

Reclame

2 Responses to Grupul tăcerii. Cine conduce cu adevărat lumea?

  1. irismister says:

    Reblogged this on Temeiurile iar nu Arătările unui Bun Început !.

  2. searchnewsglobal says:

    Reblogged this on .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: