„Steaua Morții” și baza lunară rusească


Programul Războiul Stelelor... de la ficțiune, la realitate!

Programul Războiul Stelelor… de la ficțiune, la realitate!

By Tim R. Swartz

Deşi Războiul Rece aparent se terminase, un motiv pentru care Statele Unite se puteau simţi obligate să construiască avionul secret şi armele exotice este acela că alte ţări puteau să aibă sisteme exotice de armament proprii. În februarie 1992, preşedintele rus, Boris Elţîn, a propus ca Statele Unite şi Naţiunile Unite să dezvolte un scut defensiv global (cu arme tip „Războiul Stelelor”) în baza tehnologiei ruseşti. Unii se pot mira de ceea ce au putut descoperi ruşii în domeniul tehnologiei armamentelor, deoarece Statele Unite au pretins că ruşii nu puteau face faţă dezvoltării înaltei tehnologii. Adevărul puţin cunoscut este că ruşii au început desfăşurarea unui sistem operaţional gen „Star Wars” în 1977 şi l-au dezvoltat şi îmbunătăţit de atunci. Este o triadă spaţială, construită în jurul unui fascicul încărcat cu particule şi al armelor cu fascicul de particule cu neutroni.În septembrie 1977, ruşii au început lansarea sateliţilor cosmici denumiţi „Cosmos Interceptors”, dotaţi cu arme-fascicul încărcate cu particule, pe orbita Pământului. În aprilie 1978 erau aproximativ 36 de sateliţi pe orbită, la acea vreme raportându-se că au fost distruşi toţi sateliţii americani spioni şi de avertizare timpurie.

Death Star, o puternică armă… rusească?
La 27 septembrie 1977, sateliţii „Cosmos Interceptors” de pe orbita Pământului au utilizat o armă cu fascicul-particulă-neutron pentru a şterge o bază secretă americană cu raze laser de pe Lună pe statusul operaţional Copernicus Crater. Apoi, ruşii şi-au desfăşurat propriile lor baze pe Lună. Era al doilea „picior” al triadei lor spaţiale, la 4 octombrie 1977, cu baze dotate cu arme-fascicul încărcate cu particule situate în apropierea lateralei Lunii şi trei baze de suport siuate în partea îndepărtată.

Primul test al armelor de pe baza lunară a avut loc la 19 noiembrie 1977, în mod ironic cam la acelaşi moment cu lansarea filmului „Star Wars”, cu arma sa „Death Star”. Ruşii ţinteau la ochiul ciclonului lângă India. Totuşi, au calculat greşit devierea razei de către câmpul magnetic, iar raza a omorât sute de oameni din India şi Bangladesh. O explozie de fascicule încărcate cu particule, de la două sau mai multe baze lunare ruseşti, trase în succesiune rapidă, a creat efectul distructiv al unei bombe cu hidrogen.

Al treilea „picior” al triadei ruseşti a armelor spaţiale este „Cosmospheres”. Prima generaţie de „Cosmospheres” au fost platformele armelor ce utilizau electro-gravitaţia, fiind alimentate cu reactori nucleari. Navele erau poziţionate orizontal prin propulsoare de rachetă şi erau invizibile la radar peste 64 km, posibil de la o acoperire radar a unui  material stealth de pe suprafaţa lor.
„Cosmospheres” erau armate cu arme-fascicul încărcate cu particule şi echipate cu „gama de constatare psiho-energetică”, care se schimbă în semnătură atomică actuală cu ţintă sau obiect şi nu poate fi blocată. Unele dintre aceste avioane erau, de asemenea, armate cu echipament cu microunde de tulburare a creierului. La finele lui 1977 şi începutul lui 1978, era o stranie erupţie de bombe aeriene de-a lungul coastei Statelor Unite.
Acestea nu au fost niciodată explicate satisfăcător nici de guvern, nici de comunitatea ştiinţifică sau de mass-media. Exploziile misterioase nu au putut fi identificate pozitiv cu nici un avion supersonic sau alt avion şi, într-adevăr, erau mult mai zgomotoase decât avionul supersonic.

Avioanele submarin şi… sistemul „Star Wars”
Uriaşele explozii aeriene erau, de fapt, cauzate de fasciculele ruseşti „Cosmospheres” încărcate cu particule. Scopul principal al oricărui sistem de apărare „Star Wars” este de a proteja o ţară împotriva unui atac nuclear. În timpul weekendului din 20 ianuarie 1980, „Cosmospheres” ruseşti au îndeplinit o astfel de misiune.

Pentru un prim atac nuclear împotriva Rusiei de către Statele Unite au fost comandate 82 de avioane invizibile. Aceste avioane au raportat că s-au strecurat până la ţărmul unei ţări pe sub apă, la suprafaţă, schimbând configuraţia, au decolat şi au zburat la nivelul vârfului copacilor spre obiective. „Avioanele submarin” (subcraft) au fost trimise spre Marea Caspică şi spre nordul Norvegiei.

Târziu, în noaptea de sâmbătă, ora Washingtonului, a fost trimis un semnal  planificat. La acel moment, contingentul nordic al avioanelor submarin era în Marea Albă. Contingentul sudic ajunsese la capătul de nord al Mării Caspice. Era deja lumină, în ziua de 20, duminică, pentru contingentele avioanelor submarin. Ordinele erau să aştepte în timpul zilei sub apă, departe de a fi văzute. Apoi, după căderea serii, trebuiau să continue apropierea constantă pentru a ajunge la obiective. Avioanele submarin menţineau o tăcere radio strictă. Erau suficient de adânc sub apă ca să fie invizibile fie ochiului, fie radarului, totuşi înconjurau ţărmul în ape prea adânci pentru ca sonarul rus să le depisteze. Ruşii, utilizând tactici de dezinformare, şi-au desfăşurat forţele navale în Marea Arabiei, prefăcându-se că au fost păcăliţi de distragerea Statelor Unite cu portavioanele lor. Astfel, ruşii au încurajat Pentagonul să lanseze avioanele submarin spre obiectivele lor. Totuşi, avioanele lor negre au fost depistate de „Cosmopheres” de deasupra, utilizând „gama de constatare psiho-energetică”.

Puţin după ora 1.00, în dimineaţa de luni, ora standard estică, „Cosmospheres” au început să tragă cu armele încărcate cu fascicul. Erau 10 avioane submarin în Marea Albă, fiecare dispărând într-un şuvoi de abur, fum şi foc. La capătul nordic al Mării Caspice, alte 19 avioane au avut aceeaşi soartă, astfel, evitându-se ceea ce ar fi putut fi un holocaust nuclear mondial.
Ruşii au continuat să-şi menţină sistemele exotice de armament. Costul pentru ruşi a fost extrem de ridicat. Problemele economiei ruse ar putea fi din cauza costului ridicat în menţinerea sistemului lor de apărare. Cea de a treia generaţie rusească de „Cosmospheres”, Jumbo, a fost prima dată desfăşurată în aprilie 1981, în paralel cu misiunea navetei spaţiale a Statelor Unite.

Cosmosphere Jumbo este mult mai mare decât prima generaţie de modele şi utilizează propulsia electromagnetică în loc de propulsoarele rachetă pentru a se mişca. În 1984, Cosmosphere Jumbo rusesc a capturat doi sateliţi de comunicaţii chiar după lansarea misiunii navetei spaţiale 10 a Statelor Unite. Ruşii au găsit montate rachete antisatelit şi au aruncat ambii sateliţi pe orbite inutile.

Arme și tehnologii ce ne sfidau imaginaţia
S-a consemnat în mărturii, de către doi militari care au rămas în viaţă, că, după ce s-au eliberat din epava navei, extratereştrii au venit aproape împreună şi apoi „au fuzionat într-un singur obiect, care a luat o formă sferică”. Obiectul a început să bâzâie şi să şuiere, apoi a devenit alb strălucitor. În câteva secunde, sferele s-au mărit şi au explodat printr-o izbucnire a unei flăcări extrem de luminoase. În acea clipă, 23 de soldaţi care urmăreau fenomenul s-au transformat în stâlpi de piatră. Numai doi soldaţi, care stăteau în umbră şi au fost mai puţin expuşi exploziei luminoase, au supravieţuit.

Raportul KGB specifică faptul că resturile OZN-ului şi „soldaţii pietrificaţi” au fost transferaţi spre un institut ştiinţific de cercetare secret de lângă Moscova. Specialiştii au presupus că o sursă de energie, care este încă necunoscută pământenilor, a schimbat instantaneu structura organismelor soldaţilor vii, transformând-o într-o substanţă a cărei compoziţie moleculară nu este diferită faţă de calcar. Un reprezentant CIA a declarat: „Dacă dosarul KGB corespunde realităţii, acesta este un caz extrem de ameninţător. Extratereştrii posedă asemenea arme şi o tehnologie care depăşesc orice presupunere de-a noastră. Ei pot sta în picioare dacă sunt atacaţi”.

În ediţia din 31 martie 1997 a Defense Weekly se scrie următoarea poveste:  „Air Force organizează un război ofensiv informativ”. Conform articolului, Forţele Aeriene SUA au creat poziţia de director adjunct pentru operaţiuni de informare. Va fi creată o divizie a „Războiului Informativ Ofensiv”, condusă de noul director adjunct. „Divizia va avea codul organizaţional AF/XOIOW şi va fi condusă de lt.-col. Jimmy Miyamoto. Războiul Informativ Ofensiv, care va implica atacuri atât asupra obiectivelor militare, cât şi asupra celor civile, este printre cele mai puţin discutate aspecte ale mişcărilor Air Force de a organiza, antrena şi echipa un serviciu de dominare a informaţiei”, se mai scrie în articol.

Cine deţinea supremaţia… CIA sau KGB?
Noul Birou de Informare a Operaţiunilor va fi coordonat de şeful personalului, Agenţia de Securitate Naţională, Agenţia de Spionaj pentru Apărare, Agenţia Centrală de Spionaj, Biroul Naţional de Recunoaştere, Biroul de Recunoaştere a Apărării Antiaeriene şi Agenţia pentru Imagistică Naţională şi Cartografie. Eforturile noilor cercetări sunt în curs de a sprijini acest nou program, inclusiv muniţii letale HPM.

Biroul de Cercetare Ştiinţifică USAF lucrează la dezvoltarea unui laser accesibil şi a microundelor de mare putere pentru vehicule aeriene fără pilot, cum ar fi cele care posibil sunt acum testate la complexele Groom Lake (Zona 51) din Nevada, unitatea aerodinamică El Mirage Dry Lake, nordul sitului McDonnell-Douglas, lângă Llano, California. Aceste vehicule ar fi utilizate pentru a efectua o varietate de misiuni, inclusiv comunicaţii cu inamicul şi monitorizarea sistemelor computerizate.

Au ieşit la iveală rapoarte că sovieticii au avut întâlniri de confruntare cu   OZN-urile şi extratereştrii. După ce, în 1991, Mihail Gorbaciov a dizolvat administraţia spionajului top-secret KGB, materialul secret al acelui departament a mers spre CIA.  După cum a raportat revista de autoritate Canadian Weekly World News, spionajul SUA a obţinut un dosar de 250 de pagini privind atacul unui OZN asupra unei unităţi militare din Siberia. Dosarul conţine nu doar multe fotografii documentare şi desene, cât şi mărturii ale participanţilor la evenimente. Unul dintre reprezentanţii CIA s-a referit la acest caz ca la o „imagine oribilă a unei răzbunări din partea creaturilor extraterestre, o imagine care îţi îngheaţă sângele în vine”. Conform materialelor KGB, un obiect OZN care zbura la joasă altitudine, având forma unei farfurii zburătoare, a apărut deasupra unei unităţi militare, care îşi desfăşura manevrele de antrenament de rutină. Din motive necunoscute, cineva a lansat neaşteptat o rachetă sol-aer şi a lovit OZN-ul. A căzut pe pământ, nu departe, şi cinci umanoizi cu „capetele mai mari şi ochi mari, negri, au ieşit din aceasta”.

Viruşi informatici și software inutilizabil
Viruşii software sunt dezvoltaţi pentru a fi plasaţi sau injectaţi în armele şi link-urile de informaţii ale inamicilor. Aceşti viruşi rămân inactivi până la activarea prin satelit, radar, a avioanelor sau a echipamentului de bruiaj etc. Când este activat, virusul induce echipamentul la inutilitate sau, mai bine, „ar putea exista o schimbare pentru o anumită perioadă de timp”. O întreagă reţea de computer ar rămâne complet distrusă prin introducerea cu grijă a unor viruşi distructivi. Apărarea împotriva unui virus de computer este aproape fără speranţă din cauza tot mai multor tipuri de viruşi care se dezvoltă. De îndată ce vii cu un program antivirus, se naşte o nouă generaţie de viruşi, care nu are leac.

Articolul descrie un program operaţional de război psihologic cvasiinformaţional care a fost pentru prima dată discutat de Forţele Aeriene după operaţiunea Furtună în deşert. Proiecţiile holografice implică o proiecţie de imagini holografice tridimensionale, în proiecte-momeală sau chiar „îngerul mânios” (imagistică religioasă) deasupra câmpului de bătaie.

Pentagonul a listat proiecţiile holografice, deschis, ca parte a programului de armament „nonletal”. Totuşi, din 1994, programul a dispărut din vedere, în mod evident un efort „NEGRU”, spune revista Defense Week. În concluzie, articolul arată că Şcoala Specială de Război JFK de la sfârşitul lui 1991 a divulgat că urmărea dezvoltarea unui sistem hologramă PSYOPS, cu o capacitate de „a proiecta mesaje persuasive şi imagini tridimensionale, nori, fum, picături de ploaie, cădiri. Utilizarea hologramelor ca mesaje persuasive va avea aplicaţii în întreaga lume”.

Operațiunea Majestic-12 și Guvernul secret
În 1984, preşedintele Reagan, adresându-se publicului, în mod voit sau din neatenţie, a lăsat să-i scape remarca: „Într-o zi lumea poate să se unifice pentru a lupta împotriva pericolului extraterestru”. Aceasta a fost urmată de o serie de remarci ulterioare din zilele următoare mandatului său. Informaţia de bază dezvăluia faptul că existenţa Operaţiunii Majestic–12, OZN-ul prăbuşit, fiinţe extraterestre şi bazele lor secrete din interiorul Statelor Unite, a fost obţinută prin Actul de Libertate a Informaţiei din dosarele CIA, NSA, FBI, Departamentul de Stat şi Forţele Aeriene SUA.

Aceste documente dezvăluiau natura „secretului de mai sus” a Operaţiunii Majestic-12. De asemenea, verifică descoperirea ştiinţifică a tuturor timpurilor, care a fost ţinută secretă de pământeni, anume că ambele comunicaţii şi relaţionări cu fiinţele extraterestre au fost deja efectuate. Credinţa că guvernul secret are construit în subteran baze este răspândită în comunitatea OZN/de conspiraţie. Au existat zvonuri că unele din aceste baze au fost cedate extratereştrilor prin intermediul guvernului secret. Nu s-a negat că bazele subterane secrete există. În cartea „Bazele şi tunelele subterane”, autorul Richard Sauder dezvăluie că unele din aceste facilităţi au devenit publice, urmând căderii URSS, inclusiv Mt. Weather din Virginia. Ceea ce poate surprinde este că facilitatea de la Mt. Weather, stabilită ca urgenţă de Casa Albă, este sub administrarea Agenţiei de Management de Urgenţă Federală (FEMA).

Din teama unui holocaust nuclear
Pentru a înţelege semnificaţia a ceea ce trebuia făcut, trebuia doar să te uiţi nu mai departe de Greebrier Hotel, din White Sulphur Springs, WV. Când a izbucnit povestea, în 1992, numai cinci membri ai Congresului erau conştienţi de construcţia complexului subteran cu cartiere întregi, camere de conferinţă, bănci de computere şi echipament de comunicaţii. Intrarea spre această unitate era protejată de două uşi de 20 de tone, proiectată să-i găzduiască pe membrii Congresului în cazul unui atac. Se poate doar specula cum membrii ar putea fi înştiinţaţi de necesitatea de a călători la muntele West Virginia în cazul unei urgenţe.

Nu numai că există aceste facilităţi, ci sunt şi capabile să existe dedesubtul unei comunităţi, fără ca aceasta să ştie. După cum a subliniat Sauder, tehnologiile par să semene mai degrabă cu „Buck Rogers” decât par să permită capacităţile curente. Un raport Bechtel a inclus astfel de tehnologii de forare ca „Plasma”, „Microundele”, „Arma cu Fascicul Electron” şi „Dezintegrarea Electronică”. Aceasta nu este o speculaţie inactivă de la un „think tank”. Cercetarea lui Sauder a indicat că patentele au fost emise către Comisia Atomică de Energie şi Cercetare Energetică USA şi Administraţia de Dezvoltare pentru Tehnologia Subterană.

Speculații, tehnologii viabile și baze subterane
Nu există înregistrări de construcţie, dar vehiculul de forare ar utiliza un reactor atomic răcit cu metal lichid pentru a genera suficientă căldură pentru a topi calea spre rocă, exact ca şi un vierme care se mişcă prin pământ, lăsând un tunel cu suprafaţă sticloasă în urma sa. Din nou, aceasta sună ca o poveste science-fiction, dar se pare că unele astfel de tehnologii sunt deja patentate. Se va observa că biroul de patente al SUA emite patente pentru tehnologia viabilă, şi nu pentru ce ar fi posibil.

Aceasta duce, desigur, la speculaţii ulterioare despre vastele tunele care au fost create, legând baze subterane necunoscute. Dacă bazele subterane secrete au fost construite, astfel de tunele sunt cu siguranţă posibile, dar Sauder admite că ar putea fi parte a „bugetului negru” şi nu sunt disponibile detalii. Cineva a propus un plan de apărare, desemnat pentru crearea a sute de mile de tunele în statele din vest. Totuşi, nu există nici o înregistrare a acelor planuri că s-ar fi dus la îndeplinire. Unele proiecte subliniate pe hârtie ar crea facilităţi mai mari de o milă şi jumătate sub suprafaţă, dar, din nou, nu există informaţii detaliind dacă aceste proiecte au fost de fapt puse în practică.

Un sistem complex de tunele
Un articol din 1989 din revista US News and World Raport a declarat că FEMA şi Pentagonul administrează cam 50 de posturi de comandă secrete, inclusiv Mt. Weather,  şi o unitate de rezervă a Pentagonului numită „Raven Rock” sau „Site R” de lângă graniţa cu Maryland-Pensilvania. Acest loc este relativ lângă punctul de retragere prezidenţială „Camp David”, care este considerat a avea propriul complex subteran. Sauder subliniază faptul că, dacă un astfel de complex există, este cel puţin posibil ca cele două complexe subterane să comunice între ele. Cu toate acestea, este doar o speculaţie.

Parte a dificultăţii pe care cineva o are în încercarea de a dezvălui misterul este că a devenit conectat cu apărarea naţională. Majoritatea unităţilor subterane, construite devreme, au fost aparent conectate la programul nostru nuclear de testare, împreună cu alte planuri complexe, evidenţiind depozitarea silozurilor rachetelor MX. Unele din aceste planuri includ foreze mecanice care ar săpa tunele spre suprafaţă prin molozul unui atac nuclear, trăgând rachete MX în spatele lor. Odată ce forezele ajung la suprafaţă, se dau la o parte şi racheta pe care o poartă va trage ca represalii.  Acestea sunt scenarii negre ce sunt subiect de ficţiune şi par doar să zgârie suprafaţa a ceea ce s-a propus de decade încoace. Sauder dezvăluie că Serviciul de Spionaj SUA a conştientizat sistemul de tunele de sub Moscova, pe care liderii acestei ţări îl puteau utiliza pentru a supravieţui unui atac nuclear. A fost cunoscut la începutul lui 1960 şi, pe bună dreptate, s-a speculat că eforturile s-au dus în curând în subteran pentru a construi unităţi pentru conducătorii Statelor Unite.Totuşi, pentru a fi eficiente, aceste unităţi trebuiau să fie complet secrete. Pentru a îndeplini aceasta, tehnologiile trebuiau dezvoltate pentru a construi astfel de unităţi, iar metodologiile – dezvoltate, pentru a permite comunicaţiilor să rămână neobservate de cei care trăiesc alături.

Tehnologii avansate și bugete negre
În timp ce unii se aşteptau să găsească agenţiile de Apărare şi de Spionaj implicate în construcţia unor facilităţi subterane, implicarea FEMA, a Fundaţiei de Ştiinţă Naţională (NSA), a Administraţiei Federale a Autostrăzilor (FHA), a Autorităţii de Tranzit Urbane (UMTA) şi a altora a fost o oarecare surpriză. Într-adevăr, unele facilităţi ştiute că există sunt deţinute de contractorii apărării, şi nu de guvernul federal, care adaugă un alt strat de complexitate la acest amalgam.
Sauder consideră că aceste tehnologii sunt în uz de atâta vreme, încât unele facilităţi sunt complet învechite. O astfel de unitate din New England a fost, de fapt, listată ca o firmă de imobiliare pentru vânzare.

Preţul unei astfel de facilităţi subterane uzate a fost de 250.000 de dolari şi, datorită costului original, era probabil un chilipir. Unul dintre cele mai interesante puncte face referire la ceea ce ar fi putut fi, mai degrabă decât la ceea ce este dovedit. Sauder are documente descoperite din 1980, pregătite de laboratoarele Los Alamos şi Universitatea Texas A&M (sub contract NASA), care discută utilizarea „maşinilor nucleare de săpare a tunelelor” pentru măcinarea tunelelor sub suprafaţa Lunii. Aceasta ar putea crea un mediu pentru ocupaţia umană într-o colonie lunară. Costul unui astfel de proiect a fost estimat la aproximativ 50 miliarde de dolari pentru a crea maşina de făcut tunele şi între 155 de milioane şi 2,3 miliarde de dolari pentru transport spre suprafaţa Lunii. Poate aceste cifre să pară mult, dar ele reprezintă numai o fracţie a bugetului negru care ar putea fi utilizat pentru a finanţa proiectele în afara controlului public.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: