Printre controverse și mistificări, mai mulți oficiali americani confirmă contactul cu civilizațiile extraterestre


De la începutul anilor 50 mai multe guverne lucrează în secret cu civilizații extraterestre

Guvernul american lucrează în secret, de la începutul anului 1950, cu civilizațiile extraterestre

By Titel B

În ultimii trei ani (2009-2012), speculaţia că OZN-urile ar fi nave spaţiale ale extratereştrilor a început să fie luată foarte în serios (chiar şi de Vatican, care recunoaşte existenţa lor). După zeci de ani de zvonuri, de teorii ale conspiraţiei şi de negări oficiale, valul secretomaniei se pare că în sfârşit a început să cadă şi că foarte curând vom afla adevărata natură a farfuriilor zburătoare, cel puţin a celor din Marea Britanie.Graţie Legii Freedom of Information Act, ce prevede că orice informaţie clasificată secretă devine publică după 35 de ani, jurnaliştii englezi de la mai multe publicaţii au cerut, în luna august a anului 2005, socoteală MI5 (serviciul britanic de informaţii interne) şi Ministerului Apărării în chestiunea mai multor dosare OZN.

Dincolo de o mulţime de fotografii trucate, de mărturii mincinoase şi de declaraţii neverificabile, jurnaliştilor le-a atras atenţia dosarul „Coasta Northumberland”, în care erau strânse numeroase informaţii despre un OZN enorm care a fost observat şi fotografiat de numeroşi martori oculari. OZN-ul cu pricina a fost un subiect de presă celebru (inclusiv în ziare de prestigiu că „Financial Times şi ”Independent) atât în mai 1970, la prima apariţie, cât şi în iulie 1977, când a fost observat pentru a doua oară.

În anii ’70, Ministerul Apărării din Regatul Unit a negat că ar fi fost vorba despre o farfurie zburătoare, însă în dosarul său privind cazul din 1970 se găseau patru confirmări ale acesteia, trei venite de la radare militare şi unul de la radarul unui aeroport civil.

Recent, după ce a făcut public dosarul, instituţia cu pricina a dat un comunicat în care declară că, deşi nu poate confirma dacă OZN-ul din 1970 era sau nu o navă extraterestră, este „în totalitate cu mintea deschisă” în ceea ce priveşte posibilitatea existenţei vieţii extraterestre. (Un elegant mod de a spune: Da, dar nu putem dezvălui mai mult.) Deşi ministerul britanic nu este primul care ia în serios existenţa vieţii extraterestre (guvernele din Franţa, Belgia, Rusia, Brazilia, Mexic şi Argentinia au avut, de mai multe ori, luări de poziţii în privinţa OZN-urilor), totuşi aceasta a fost prima confirmare oficială a faptului că farfuriile zburătoare ar putea fi mai mult decât nişte simple fabulaţii.

Confirmarea vine pe fondul unui fenomen de entuziasm general, al cărui apogeu a fost atins când 207 academicieni respectabili şi oameni de ştiinţă cu patalama au scris o Cartă a OZN-urilor (publicată în mai toate jurnalele academice din SUA şi Europa) în care desfiinţează unele argumente ale scepticilor şi acordă credit ipotezei că nu suntem singuri în Univers.

Mărturiile despre evenimente ciudate care ar avea loc în văzduh nu sunt specifice numai secolului al XX-lea. Unii ufologi  afirmă, de exemplu, că roțile galbene descrise în Cartea lui Ezechiel (un text biblic apocrif, scris acum 2.600 de ani) ar fi, evident, farfurii zburătoare. Totuşi, publicului larg i-a fost atrasă atenţia asupra fenomenului de-abia pe 25 februarie 1942.

În dimineaţa acelei zile, un obiect neidentificat a apărut deasupra Los Angeles-ului, iar armata americana a intrat în alertă de gradul 0. Întregul sistem de apărare antiaeriană al oraşului s-a pus imediat în mişcare, cerul a fost invadat de luminile proiectoarelor care căutau obiectul, iar când acesta a fost localizat, tunurile au tras nu mai puţin de 1.400 de proiectile asupra sa.

Peste două mii de martori oculari au privit cu gura căscată cum obiectul supus tirului nu are nici pe naiba şi zboară nestingherit deasupra oraşului, pentru ca, după câteva minute, să se înalţe deasupra norilor. Oficialităţile au dat vina pe personalul militar de la radarul oraşului, care ar fi declanşat alarma din cauza nervozităţii (nu trecuseră nici trei luni de la atacul de la Pearl Harbour) şi au susţinut, în ciuda tuturor evidențelor, că nu a existat nici un obiect neidentificat.

În 1992, când ufologii şi curioşii au avut, în sfârşit, acces la dosarul evenimentului, s-a descoperit un memoriu către preşedintele Roosevelt scris de către comandantul radarului, în care acesta mărturisea că a dat alertă întrucât 14 „obiecte zburătoare neidentificate de mari dimensiuni, probabil avioane, au apărut brusc în proximitatea Los Angelesului şi unul chiar în oraş”. Spre deosebire de britanici, oficialii americani nu au avut decât un generos „no comment” în această chestiune.

Alfred Lambremont Webre, director al Institutului pentru Cooperare în Spațiu (ICS)

Alfred Lambremont Webre, director al Institutului pentru Cooperare în Spațiu (ICS)

Interviu cu Alfred Lambremont Webre – directorul (ICS)
Alfred Lambremont Webre este doctor în drept şi judecător al Tribunalului din Kuala Lumpur pentru crime de război. În prezent deține funcția de director al Institutului pentru Cooperare în Spațiu (ICS). În scurtul său timp, a avut amabilitatea de a accepta solicitarea pentru a acorda un interviu. Răspunsurile date de Alfred Lambremont Webrene ne lasă fără replică. Redăm integral conținutul acestuia şi lăsăm la aprecierea dumneavoastră credibilitatea răspunsurilor primite.

Rep.:    Există şi alte civilizații în univers? Au luat contact cu noi?

A.L.W.:   Trăim într-un univers de origine inteligentă. Sunt dovezi că există civilizaţii etice mai avansate decât a noastră, care participă la procesul nostru de dezvoltare.

Rep.:    Puteți detalia?

A.L.W.:   Există declaraţii ale angajaţilor Guvernului Statelor Unite care atestă că au participat în programe secrete de relaţionare cu anumite civilizaţii extraterestre.

Rep.:    Aceasta înseamnă că deja a avut loc contactul cu extratereştrii?

A.L.W.:   Da. După spusele acestor martori,  Guvernul Statelor Unite lucrează cu ei în secret încă din anii ’50.

Rep:     Deci?

A.L.W.:   Andrew Basiago, fiul unui oficial CIA, a fost înscris la vârsta de 7 ani într-un program secret pentru copii superdotați care erau antrenaţi să devină ambasadori înaintea raselor extraterestre.

Rep.:    Vreun contact?

A.L.W.:   A avut loc o întâlnire cu trei astronauţi de pe Planeta Marte. În ianuarie 2009, Virginia Olds, angajată a CIA, a confirmat că CIA ştie că există o civilizaţie umanoidă ce trăieşte la suprafaţa lui Marte. Credem că în anul 9500 î.H. fragmente ale supernovei Vela au intrat în sistemul nostru solar şi au distrus ecologia de pe Marte. Marţienii, cu vreo 1.500 de ani mai avansaţi decât noi etic şi tehnologic, s-au refugiat sub pământ… În decembrie 2008 am publicat un raport ce includea fotografii făcute de robotul NASA Rover Spirit în care se identifică anumite specii de umanoizi, animale şi structuri la suprafaţa lui Marte. îl puteţi vedea pe site-ul Exopolitics.

Rep.:    Există trei astronauţi care ne asigură că au văzut viaţă extraterestră?

A.L.W.:   Da, Buzz Aldrin, care a călătorit cu Apollo 11, spune că la sosirea pe Lună, în 1969, erau două nave extraterestre mari în jurul marelui crater. Versiunea lui a fost verificată de mai-marii oficiali ai NASA.

Rep.: Am rămas fără cuvinte…

A.L.W.:   Dr. Steven Greer, director al Proiectului „Disclosure”, a adunat mai mult de 500 de mărturii de la armată, guvern şi agenții de informații inteligente de ordin superior, care sunt martori ai prezenţei extraterestre, iar aceste dovezi au fost făcute publice în mai 2009 la Clubul Naţional de Presă din Washington.

Rep.:    Mexic, Chile, Brazilia şi Peru şi-au făcut publice arhivele despre OZN-uri.

A.L.W.:   Recent şi Franţa, Suedia, Danemarca şi Marea Britanie, care a scos la lumină 7.200 de dosare OZN adunate de D155, o unitate secretă a Ministerului Apărării.

Rep.:    De ce nu se dezvăluie existenţa vieţii pe Marte?

A.L.W.:   Din raţiuni politice. Vom insera o întrebare, invocând legile libertăţii de informare, pentru ca NASA să recunoască viaţa inteligentă de pe Marte.

Rep.:    Iar marţienii de ce nu se prezintă ei înşişi în societate?

A.L.W.:   Planeta noastră este una de ordin inferior şi bănuim că se află într-o carantină impusă de către conducerea universului.

Rep.:    Şi această carantină se încheie acum…

A.L.W.:   Credem că civilizaţiile etice extraterestre au utilizat fenomenul OZN pentru a ne obişnui cu existenţa lor, iar între 2010 şi 2020 putem începe să avem relaţii deschise cu aceste civilizaţii.

Rep.:    Şi primul contact va fi cu marţienii?

A.L.W.:   Da, deoarece există multe avantaje mutuale: ei ne pot da tehnologii şi cunoaştere, iar noi în schimb avem o planetă verde preţioasă pe care ei pot emigra.

Rep.:    Cum funcţionează universul?

A.L.W.:   Există multe dimensiuni şi universuri paralele cu al nostru. Unele civilizaţii extraterestre vin din altă dimensiune, alt univers, de aceea OZN-urile pot apărea şi dispărea.

Rep.:    Cum sunt aceste civilizaţii mai evoluate?

A.L.W.:   Se pare că trăim într-un univers organizat, iar civilizaţiile mai etice au reuşit să domine dimensiunea Timp şi probabil că ele sunt cele ce vor dezvolta realitatea noastră.

Rep.:    … Dar sună teribil.

A.L.W.:   După unele teorii, evoluăm în formă accelerată pentru a abandona economia de război permanent şi pentru a o transforma într-o economie sustenabilă. Conştiinţa umană se dezvoltă pentru a intra în vârsta universală şi pentru a se relaţiona în mod deschis cu aceste alte civilizaţii.

Rep.:    Ne-ar putea da o mână de ajutor?

A.L.W.:   Există o normă primordială: nu se intervine în evoluţia unei civilizaţii de pe altă planetă. Dar în foarte puţin timp omul va învăţa să folosească teleportarea cuantică şi să scoată energie din spaţiu. Suntem într-o eră de tranziţie, în care trebuie să decidem dacă mergem către distrugere ori către evoluţie.

Rep.:    Ocupaţia dumneavoastră constă în a studia marele guvern al universului?

A.L.W.:   Exopolitica este o ştiinţă socială ce studiază relaţiile dintre civilizaţia noastră umană şi alte civilizaţii inteligente din univers. Unul din primii noştri pași pentru diplomaţia universală va fi prin intermediul civilizaţiei marţiene.

Rep.:    Înţeleg.

A.L.W.:   Personal, lucrez cu doctorul Norman Miranda, şeful de cabinet al preşedintelui Ansamblului General al ONU, pentru ca ONU să reprezinte Pământul în fața civilizaţiei de pe Marte.

E posibil ca acest interviu să vă lase la fel de uimiți, dar luaţi aminte la mărturiile celor care au participat la Summitul European de Exopolitică din 2009 – astronauţi de la NASA şi Agenţia Spaţială Rusă, care afirmă că a existat contact cu civilizaţiile extraterestre – şi la cele ale organizatorului său, Webre, autorul „Exopoliticii Vesica Piscis”, procuror general al Agenţiei pentru Protecţia Mediului din New York şi consultant al Fundaţiei Ford; ex-profesor de economie la Yale şi Universitatea Texas; delegat în Convenţia Democrată din Texas, în 1996. Ei vorbesc de o realitate marţiană, însă există oare mai mult decât atât la scară galactică?

 Nu aparține lumii noastre”
Un profesor de egiptologie confirmă faptul că piramidele sunt opera extratereştrilor! Într-o scurtă declaraţie şocantă, apărută pe site-ul Allnewsweb.com, dr. Ala Shaheen, şeful Departamentului de Arheologie al Universităţii din Cairo, a relatat faptul că ar putea fi adevărată informaţia precum că extratereştrii au construit celebrele piramide egiptene.

Fiind întrebat mai departe de dl Marek Novak, un delegat din Polonia, dacă aceste piramide ar putea conţine tehnologii extraterestre sau chiar un OZN în structura sa, dr. Shaheen a ezitat un răspuns direct. A spus însă un lucru incredibil: “Nu pot confirma sau nega acest lucru, dar pot spune că în interiorul piramidei se află ceva ce nu aparţine lumii noastre”.

Delegaţii la conferinţa privind arhitectura Egiptului antic au fost şocaţi de această afirmaţie. Dr. Shaheen a refuzat ulterior să facă şi alte declaraţii privind legătura extraterestră a piramidelor cu OZN-urile.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: