Profețiile lui Snowden: Facțiunile CryptoParty vor închide Internetul dacă ONU nu va accepta reformarea prin Agenda 21


Edward Snowden, cu puțin timp înainte de a susține conferința de presă

Edward Snowden, cu puțin timp înainte de a susține conferința de presă

by Emil N

Încă o dovadă a amenințării care nu poate fi evitată, reprezantată de urmărirea de tip Gestapo efectuată de fiecare mare companie și guverne, a fost dezvăluită la scurt timp după ce Edward Snowden a depus cererea de azil în Rusia. Aflat în zona de tranzit a aeroportului, într-o conferință de presă restrânsă, Snowden a declarat:

„Partidul Global Crypto a folosit comunicații cifrate, devenite posibile datorită internetului, pentru a pregăti o nouă ordine mondială sub legile Națiunilor Unite. Toate companiile de comunicații pe internet și programele naționale urmează să fie adunate imediat în cadrul Agendei 21, pentru a asigura un mediu fără ziduri de protecție și de urmărire. Acest ordin a fost emis în secret de Ban Ki-moon și a fost transformat deja în lege. Internetul va fi închis prin cooperarea dintre facțiunile Partidului Crypto din toată lumea până când sistemele responsabile de controlarea internetului vor fi eliminate iar toate structurile disponibile vor fi în serviciul ONU. Programe similare vor fi implementate pentru educație și industria asigurărilor și, în ultimă instanță, vom dezvolta o strategie militară pentru a ne apăra de o invazie extraterestră.”

Unele surse afirmă că Snowden a fost arestat și închis împreună cu colegii săi de la WikiLeaks. Personalitățile publice și mass-media au reacționat cu întârziere, preferând să igore povestea cu totul, în speranța că Partidul Crypto nu va fi capabil să răspundă incredibilelor și fantasticelor lor amenințări. Reprezentanții ONU au refuzat să comenteze incidentul.

Sursa: Internet Cronicle

Reclame

One Response to Profețiile lui Snowden: Facțiunile CryptoParty vor închide Internetul dacă ONU nu va accepta reformarea prin Agenda 21

  1. irismister says:

    Reblogged this on Temeiurile iar nu Arătările unui Bun Început !.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: