Partea a III-a | OZN-urile şi elita puterii: Cine controlează, de fapt, planeta Pământ?


Foto 03

Zeii extratereștrii, stăpânii din ceruri

By Comander X

(continuare din partea a II-a)

Pentru a uşura producerea de urmaşi, Sanat Kumara a schimbat polarizarea sexuală a lui Adam, de la bisexual la unisexual. Astfel a fost creată Eva, care a devenit partenera lui Adam.

Adam şi Eva
Adam şi Eva au fost binecuvântaţi să aibă copii, iar seminţia adamică s-a extins şi a acoperit întregul glob. Noi toţi care ne aflăm pe Pământ, indiferent de culoare şi de „condiţionarea credinţei”, suntem descendenţi direcţi ai lui Adam şi Eva şi descendenţi indirecţi ai rasei adamice de pe Venus.

După ce Sanat Kumara şi ajutoarele sale şi-au încheiat truda de a începe o rasă materială a umanităţii pe Pământ, s-au întors din nou pe Venus şi l-au lăsat pe om să evolueze şi mai mult pe scara vieţii, prin eforturile sale personale şi experienţele revelatoare. A fost normal ca Stăpânii Gânditori să-l părăsească pe om atunci, deoarece acele fiinţe geniale aparţineau unui lanţ al vieţii complet diferit comparativ cu al nostru.

Foto 07

Adam și Eva, izgonirea din grădina Edenului

Pe măsură ce secolele treceau, oamenii de pe Pământ învăţau multe secrete ale puterii universale, secrete pe care majoritatea oamenilor din zilele noastre le consideră strict moderne şi „noi” descoperiri ştiinţifice.

Cu toate acestea, adevărul ascuns este acela că ceea ce noi considerăm ca fiind ceva nou este de fapt „ceva vechi” pentru oamenii din farfurii ai planetelor locuite din spaţiu.

Aceştia sunt maeştri ai unei „ştiinţe secrete” a universului care este atât de străveche, încât originea i s-a pierdut odată cu trecerea timpului.

Unele dintre adevărurile cunoscute de ei sunt vechi nu de milioane, ci de bilioane şi de trilioane de ani. O mare parte din această cunoaştere a fost răspândită de la o planetă la alta, cum ar fi „formula” pentru succesul zborului spaţial, a antigravitaţiei, a telekinezei etc. Nu există nimic nou sub soare, deşi ştiinţa modernă doreşte ca lucrurile să stea altfel.

Pe măsură ce IQ-ul omului a crescut, civilizaţii minunate precum cele ale Atlantidei, Lemuriei şi Mu au fost create, dar de fiecare dată s-au destrămat sau au fost în special distruse prin folosirea greşită a propriilor lor mari puteri. Pe lângă calamităţile rezultate de pe urma stupidităţii omeneşti, natura s-a revoltat, la rândul ei, de multe ori. Au avut loc cataclisme planetare majore, din cauza unei schimbări bruşte a polilor Pământului.

Marele potop a fost unul dintre acestea. Este important, deoarece face parte din întreaga poveste uimitoare a farfuriilor zburătoare, a extratereştrilor, a identităţii acestora şi a desluşirii scopului lor, ce pare a fi „misterios”.

Pe timpul lui Noe, Pământul şi-a schimbat polii. Deodată, un Val imens, monstruos, a trecut peste toate zonele populate ale lumii de atunci, distrugând aproape toate fiinţele vii. Toate înregistrările antice minunate, manuscrisele, secretele etc. au fost pierdute de umanitate, iar omul a fost forţat să ia de la capăt urcuşul său lung către Lumină. Am spus că totul a fost pierdut? Nu chiar totul. Nu trebuie să uităm fabuloasa „Biblie în Piatră”, Marea Piramidă a Egiptului! Să vedem acum în cel fel „se leagă” Marea Piramidă în context.

Cu puţin timp înainte de Potopul din vremea lui Noe, Cei din Farfurii şi-au dat seama că un astfel de dezastru era iminent. Şi-au dat seama, prin observaţiile lor făcute din spaţiu, că Pământul era pe cale să îşi schimbe poziția. În acel puţin timp rămas înainte ca „schimbarea” să se producă, Cei din Farfurii, venusienii, au acţionat pozitiv în numele bunăstării prezente şi viitoare a umanităţii.

Stăpânii de pe Venus s-au hotărât să construiască un „altar al Domnului în mijlocul tărâmului egiptean şi o coloană la graniţă, tot în numele Domnului. Şi va fi un semn ce va sta drept mărturie a Domnului Tuturor pe pământul din Egipt”. Isaia 19:19-20.

Fără îndoială cunoaşteţi faptul că Marea Piramidă a fost proiectată de fiinţe extraordinar de inteligente. Cunoştinţele perfecte de astronomie dezvăluite de piramidă au fost cele „originale” deţinute de Maeştrii Spaţiului şi ai Timpului, stăpânii planetei Venus!

Foto 08

Arca lui Noe – imagine tematică

Învăţămintele interne dezvăluie că Stăpânul Gânditorilor l-a instruit pe unul dintre cei mai înţelepţi muritori de pe Pământ, regele Thoth, dezvăluindu-i cum să construiască întregul edificiu.

Thoth era un mare mistic şi coopera în totalitate cu venusienii, pentru că înţelesese cele cinci scopuri vitale pe care avea să le împlinească ridicarea Marii Piramide:

  1. Să păstreze Cunoştinţele Secrete pe Pământ.
  2. Să prevestească viitorul pământenilor.
  3. Să servească drept Templu al Adevărului Mistic.
  4. Să fie un SEMN sau un reper pentru navele spaţiale.
  5. Să fie MĂRTURIE a Domnului Tuturor.

După cum ştiţi, au fost folosite anumite principii de construire ce sunt încă minuni ale lumii chiar şi în zilele noastre. De exemplu, pietrele au fost cuplate atât de precis în cadrul piramidei, încât, în prezent, abia poţi introduce o cartelă telefonică între ele.

Templul Mistic al Adevărului

Templul Mistic al Adevărului

„Domnul Tuturor” se referă la acea fiinţă foarte evoluată şi măreaţă, Iisus Hristos, al cărui regat aparţinea unei „alte lumi” (de pe altă lume), o planetă din sistemul nostru solar care este mult mai avansată decât a noastră în ceea ce priveşte dezvăluirea spirituală.

Acest suflet extrem de spiritual s-a născut pe Pământ şi a devenit un Învăţător nemaipomenit al Luminii şi Iubirii.

Aşadar a fost construită piramida, iar cunoştinţele străvechi au fost ascunse în pereţii săi de piatră pentru a persista peste veacuri. Noe, un căutător sincer al Luminii spirituale, a fost contactat de Oamenii din Farfurii şi a fost avertizat cu privire la schimbarea planetară ce avea să-i distrugă pe Oamenii Planetei Trei (Pământ). Aşa că Noe a construit o arcă, după cum a fost sfătuit.

Apoi Pământul s-a cutremurat groaznic!
Iar oceanele au vuit peste pământ, inundând toate zonele populate…

„Iar apele au triumfat cu măreţie pe Pământ; şi toate colinele înalte, ce se aflau sub cerul întins, au fost acoperite. Apa a crescut cu cincisprezece coţi; iar munții au fost înghiţiţi. Şi toată suflarea de pe Pământ s-a stins, atât a orătăniilor, cât şi a vitelor, a jivinelor şi a fiecărei vieţuitoare de pe Pământ, şi toți oamenii. Toate fiinţele ce inspirau suflarea vieţii, toate lucrurile de pe uscat, au încetat să mai trăiască”, Facerea 7:19.

Noe şi puţinii săi discipoli credincioşi au fost, desigur, cruţaţi pentru ca rasa să poată dăinui, precum a plănuit Stăpânul Gânditorilor. Şi astfel a continuat până în zilele noastre. Un singur lucru este greşit. Unii dintre noi, pământenii, prea mulţi dintre noi de fapt, au refuzat să-şi dezvolte partea spirituală a vieţii, precum am evoluat în părţile mentale, tehnice şi materiale ale vieţii. Cât de deplorabil! Ne-a fost spus în repetate rânduri: „Cu toate putinţele voastre de a căpăta, căpătaţi înţelegerea!”.

Trebuie să încetăm să ne mai înăbuşim înţelepciunea spirituală. Trebuie să nu permitem ca aceasta să fie sufocată de atenţia risipită pe probleme ce NU au legătură cu Spiritul. Doar adevărata RAZĂ-DE-IUBIRE (pe care ne-au desluşit-o Marii Învăţători acum 2.000 de ani) poate anula efectul îngrozitoarei RAZE-LETALE cu care „se joacă” omul.

Acest „Cunoscător” dinăuntrul nostru este revelatorul întregii înţelepciuni adevărate şi poate fi contactat prin păstrarea atenţiei asupra Măreţului Sine Autentic sau asupra Prezenţei-Dumnezeieşti din sufletele noastre. Doar prin devotamentul acordat acestui centru spiritual dinăuntrul vostru îşi va revela „Cunoscătorul” adevărata înţelepciune. Cei mai înţelepţi oameni care au trăit pe acest pământ şi-au căpătat judecata astfel!

Atunci când reptilienii năpădeau Pământul
Dacă putem afirma că Michael X a greşit în timp ce folosea cei mai eleganţi termeni pentru a defini originea secretă a umanităţii, atunci acest lucru se datorează faptului că reuşeşte să creeze o imagine atât de pozitivă a planetei noastre şi a sistemului nostru solar, pe care suntem doar rezidenţi printre multe trilioane de ocupanţi. Să nu uităm că mai există şi o parte mult mai sinistră şi foarte negativă a originii noastre istorice de care au vorbit, în paginile anterioare, Wilbert Smith şi Yahshua ben Yahweh.

Rasa reptiliană - imagine tematică

Rasa reptiliană – imagine tematică

Această istorie ascunsă a Pământului include şi existenţa unei societăţi secrete, cunoscută drept rasa reptilienilor, care a coexistat cu umanitatea încă de la formarea planetei noastre. Legenda spune că aceste fiinţe au ajuns aici de pe Venus şi au ocupat suprafaţa Pământului pentru o perioadă scurtă, dar l-au abandonat din pricina condiţiilor nu prea favorabile pentru ele. Acestea aveau dimensiuni mari, corpuri solzoase, ochi ca de broască şi erau avansate din punct de vedere mental, deşi nu evoluaseră moral şi spiritual şi se spune că erau extrem de crude şi de rele. Pentru a supravieţui pe planeta noastră, s-au stabilit în cele din urmă în interiorul lumii noastre, unde au construit oraşe mari şi au luat în posesie un sistem de tunele existent, construit de cei care au scăpat din Atlantida, când această civilizaţie s-a năruit.

Lectorul şi filozoful Riley Crabb a petrecut mulţi ani răsfoind prin texte antice în încercarea de a găsi referinţe la adresa acestor fiinţe şerpuitoare şi a descoperit nişte lucruri interesante. Dl. Crabb spune:

„Dacă  a stăpânit planeta noastră în urmă cu mii de ani, ar fi lăsat vreo urmă a prezenţei sale. O găsim în legendele şi miturile despre şerpi ale tuturor popoarelor. Dar Şarpele care păşeşte ca un om pare să-şi fi lăsat şi portretul, în piatră, în diverse locuri pe această planetă.”

Cercetătorul Robert Dickhoff oferă un exemplu bun al acestui lucru într-o poză a unei sculpturi în piatră a zeului babilonian Ashur în cartea sa Agharta ce spune: „o zeitate umanoidă, cu cap de vultur şi aripi, dar în rest ca restul oamenilor.”

În cartea sa Drumul din Cer, George Hunt Williamson compară o poză a uneia dintre statuile mari de piatră pe care a găsit-o pe platoul Marcahuasi din Peru cu o poză a zeului egiptean Thoueris, aflat în Muzeul din Cairo. Asemănarea este remarcabilă. Capul lui Thoueris are aceeaşi formă generală ca aceea a lui Ashur de pe această pagină, deşi poate ar părea mai similar capului unui hipopotam ca înfăţişare. De asemenea, Thoueris este burtos şi dezbrăcat şi nu are aripi sau solzi.

Scriitorul relativ misterios care preferă să fie cunoscut doar sub numele de „Branton” a scris foarte mult despre acest subiect. Monografia sa secretă, intitulată Adevărul despre Rasa reptilienilor şi Originea Subterană a OZN-urilor, oferă o adevărată lovitură straşnică şi ar trebui să servească, spune el, drept un manual de „utilizare pentru membri ai «Rezistenţei Umane», ca un ghid despre strategia extraterestră!”

În volumul său, Branton se foloseşte de numeroase surse pentru a dezvălui motivele şi cauzele rasei reptilienilor. Câteva dintre cele mai bune citate ale descoperirilor sale sunt reproduse în cele ce urmează:

Oameni creaţi?
Cu ceva timp în urmă, un scriitor numit Robin Collyns a sugerat într-un articol că rasa reptilienilor a avut o influenţă majoră de-a lungul istoriei. Collyns era de părere că rasa reptilienilor l-a creat pe om şi l-a aşezat aici, pe această planetă.

“… Vechile legende sumeriene, babiloniene, egiptene şi greceşti fac referire la deităţi asemănătoare «şerpilor», despre care se crede că au locuit odată în «infern»“. În acest context, grădina raiului capătă o valoare şi o semnificaţie suplimentare, posibil de o importanţă supremă. Legendele curate din Australia şi din insulele Pacificului oferă referinţe nenumărate în legătură cu deităţile/fiinţele asemănătoare şerpilor, care erau asociate în Antichitate cu enigma creaţiei în acea zonă. (Notă: De fapt, există relatări despre peşteri australiene, mai ales din zonele Black Mountain, North Queensland şi Nullarbor din sudul Australiei, care au fost locul a numeroase dispariţii. De asemenea, există poveşti despre tuneluri antice, aflate sub insulele polineziene şi cunoscute doar de «kahunase» sau de «vraci», în care se presupune că sălăşluiesc fiinţe neomeneşti. Simbolul şarpelui în spirală este întâlnit în întregul Pacific şi este universal asociat cu enigma creaţiei).

Din cele mai vechi timpuri, simbolul şarpelui se poate întâlni în multe părţi ale lumii, dar indubitabil, cea mai fascinantă portretizare este un detaliu de pe un papirus magic egiptean, expus la British Museum, înfăţişând un şarpe cuprins într-un disc ce emite raze. Cea mai neobişnuită formă a simbolului şarpelui este o spirală reprezentând un şarpe încolăcit; acest simbol a fost descoperit ca petroglifă şi sub alte forme pictoriale în Marea Britanie, Grecia, Malta şi Egipt, ca model de olărit în New Mexico, ca desene terestre pe Platoul Nazca, Peru, şi pe toate insulele Pacificului” (Notă: Aproape fiecare locaţie menţionată aici s-a confruntat cu o activitate subterană intensă).

Collins încheie:

„… Legendele aborigene indică faptul că fiinţele asemeni şerpilor nu se fereau de război, iar o paralelă identică acesteia este menţionată, de asemenea, în legendele hinduse despre poporul Naga, fiinţe sub formă de şarpe care proveneau din una din cele şapte lumi (Notă: «infernul» din Patala este considerat de hinduşi ca fiind cuibul fiinţelor asemenea şerpilor, care se spune că conţine şapte niveluri, aflate sub întreaga regiune a Hindustanului sau a Orientului Îndepărtat). Legendele aborigene (spun că) fiinţele asemeni reptilienilor au purtat multe războaie în jurul regiunii Ayers Rock, iar şanţurile verticale de aici servesc drept mărturie a acestor războaie”.

În cartea Slujirea şarpelui, reverendul John Bathurst Deane a făcut următoarele declaraţii: “… Unul dintre (cei) cinci constructori ai Tebei era botezat după zeul-şarpe al fenicienilor, OFHION… Primul altar ridicat de ciclopi la Atena îi era dedicat lui «Ops/zeitatea reptiliană»… Slujirea simbolică a şarpelui era atât de obişnuită în Grecia, încât Justin Martyr îi acuză pe greci de introducerea acestuia între misterele tuturor zeităţilor lor. Se spune că chinezii sunt superstiţioşi în alegerea unui teren pe care să construiască un sălaş sau un mormânt: conferindu-l capetelor, cozilor şi labelor diverşilor dragoni ce trăiesc sub pământul nostru”.

Dl Bathurst mai spune că hierogramele sau descrierile unui cerc (reprezentând soarele) cu aripi şi şerpi ieşind din acesta sunt caracteristici predominante „în hieroglifele persane, egiptene şi mexicane. În China, Hindustan, Grecia, Italia şi Asia Mică, acest simbol este reprezentat mai clar, dar mai rar şi a fost descoperit până şi în Marea Britanie” (Slujirea şarpelui urmărită în întreaga lume, de  Rev. John Bathurst Deane, Londra, J.G. & F. Rivington, 1833).

Va urma…

Reclame

One Response to Partea a III-a | OZN-urile şi elita puterii: Cine controlează, de fapt, planeta Pământ?

  1. BAD says:

    Oricum noi nu stim cum am aparut pe TERRA si se pare ca oamenii sunt manipulati nici sa nu gandeasca catre subiectul acesta. Ne aflam sub influenta oculta a puterii raului. Raul pune balanta in favoarea lui, dar sa tinem minte ca, atunci cand binele actioneaza, raul nu are nici o sansa reala de castig.Asa ca sa actionam in favoarea binelui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: