O nouă viziune asupra securității?


Marvel.SHIELD

Studiourile Marvel şi postul TV ABC au lansat un nou serial. Intitulat simplu, Agents of S.H.I.E.L.D. Iată, aşadar, despre ce va fi vorba în Agenţii S.H.I.E.L.D.

„Recent văzut în The Avengers, agentul Phil Coulson (Clark Gregg) revine în sânul organizaţiei internaţionale de apărare a legii şi a ordinii S.H.I.E.L.D. El formează un mic, dar foarte performant grup de agenţi pentru a se ocupa de cazuri ce nu au fost încă clasificate şi care se remarcă prin ceva inedit, straniu sau necunoscut. Echipa este formată din extrem de convenţionalul agent Grant Ward (Brett Dalton), un expert în lupte şi spionaj, din agentul Melinda May (Ming-Na Wen), un pilot şi expert în arte marţiale, un retras dar genial om de ştiinţă, Leo Fitz (Iain De Caestecker) şi agentul Jemma Simmons. Ei vor fi însoţiţi de un un nou recrut civil, un hacker foarte talentat pe nume Skye (Chloe Bennet)”.

„Pregătiţi-vă pentru o aventură epică ce încapsulează şi prezintă speranţa şi măreţia spiritului uman. Este o lume a Super Eroilor, a extratereştrilor şi a celor cu abilităţi neobişnuite – o lume a acţiunii, spectacolului şi a poveştilor ce se desfăşoară pe tot globul. Serialul va vorbi despre condiţia umană prin ochii agenţilor S.H.I.E.L.D., oameni obişnuiţi, lipsiţi de abilităţi superumane, pentru a demonstra că împreună suntem mai puternici decât atunci când suntem dezbinaţi şi că putem schimba ceva astfel în lume”, avea să declare Joss Wedon, regizorul acestei producții la începutul lunii ianuarie când au început filmările în atenta coordonare a celor de la Enforcement and Logics Division.

Agents of SHIELD, are ca sursă de inspiraţie benzile desenate ale lui Jack Kirby şi Stan Lee, misiunile celor ce fac parte din Strategic Homeland Intervetion. Deşi nu au fost încă confirmate, scurtele apariţii ale supereroilor din universul Marvel, acestea sunt aproape o certitudine că își vor face simțită „prezența” în noua producție nou lansată.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: