Tomorrow People – o nouă generație de oameni ce se nasc cu abilități paranormale… sunt aceștia următorul salt evolutiv al omenirii?


the-tomorrow-people

By Titel B

Până la vârsta de 16 ani, Stephen a fost un adolescent „normal”… apoi el a început să audă voci și să se trezească (teleporteze în timpul nopţii) în patul altor vecini. Astrid, prietena lui  Stephen începe să pună la îndoială sănătatea lui mintală, prin faptul că acesta uită să-şi mai continue tratamentul prescris de psihiatru. În disperare, Stephen decide să asculte la una dintre vocile din capul lui care-l conduce la prima sa întâlnire cu Tomorrow People (Oamenii de Mâine) – John, Cara și Russell – o rasă avansată din punct de vedere genetic ce posedă abilitaţi de telekinezie, teleportare şi comunicare telepatică.

Tomorrow People sunt vânați de un grup paramilitar de oameni de știință cunoscut sub numele de Ultra în rândul cărora se regăsesc şi o parte dintre Oamenii de Mâine, dar care şi-au pus puterile pentru a opri extinderea noii rase. Aceştia – Ultra – văd noua rasă ca o amenințare foarte reală a existenţei lor ca şi specie clasificând-o ca Homo Supremus mult superioară celei native Homo Sapiens. Grupul proscris format în mare majoritate din tineri adolescenti şi-au găsit refugiul într-o stăție de metrou abandonată.

Stephen are de ales între şansa unei vieţi normale alături de familia şi prietena să Astrid prin oferta lui Jedikiah (unchiul său) pentru a-l ajuta în lupta de a izola și de eradica naţiunea Oamenilor de Maine. Pe de altă parte, Cară, John şi Russell îi oferă lui Stephen şansa de a îşi găsi tatăl şi de a afla tot adevărul despre el. În compania lor, Stephen, găseşte o familie și loc unde simte cu adevărat că-i aparţine.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: