O populație cu origini extraterestre… ce în prezent trăiește pe Terra


1. Dropa & Ham

By C.Carcu

Una dintre cele mai elocvente dovezi ale unui înalt nivel tehnologic ce a existat cândva pe Pământ o reprezintă existenţa triburilor Dropa şi Ham. În anul 1938, un profesor universitar de arheologie din Beijing, pe nume Chi Pu Tei, a realizat împreună cu studenţii săi o expediţie într-una dintre cele mai neospitaliere zone din lume, situată la aproape de 650 km de cea mai apropiată aşezare umană, în Munţii Bayan Kara-Ula, la frontiera dintre China şi Tibet.

Scopul expediţiei era acela de a studia un sistem de peşteri interconectate despre care existau informaţii că ar fi fost sculptate artificial. în apropierea acelor peşteri locuia o stranie populaţie compusă din două triburi, numite Dropa şi respectiv Ham, având împreună aproximativ 3.000 de membri, dar care nu aveau caracteristicile niciunei alte populaţii din China sau Tibet.

Strămoșii antici și… moștenirea lăsată
În interiorul peşterilor a fost descoperit un şir ordonat de sute de morminte, ce conţineau schelete complet neobişnuite, ale unor fiinţe umanoide de aproximativ 1,30 metri înălţime, cu oase fragile, dar cu o capacitate craniană foarte mare, de cca 2.500 cmJ.

3. DropaUtilizându-se metoda datării cu C14, vechimea acestor schelete a fost estimată la minim 12.000 de ani. Pe pereţii peşterilor, având aceeaşi vechime, au fost descoperite anumite desene care indică Soarele, Luna, dar şi câteva zeci de stele, între care erau trasate anumite linii punctiforme. Cea mai uimitoare descoperire a fost însă aceea a peste 700 de discuri de granit, având aproximativ 25 cm diametru şi 6 cm grosime.

Pe suprafaţa lor, discurile aveau gravate anumite şanţuri foarte fine, care descriau o spirală ce mergea de la centru către periferie. La o analiză mai atentă, folosind o lupă puternică, se putea constata că de fapt respectivele şanţuri erau şiruri de hieroglife ale unui limbaj complet necunoscut.

O parte dintre discuri au fost date Uniunii Sovietice, iar restul au fost duse la Beijing pentru a fi analizate. în urma analizelor efectuate s-a constatat că discurile au o vechime de 11-12.000 de ani, iar materialul din care sunt făcute nu este o simplă piatră, ci un fel de material electromagnetic, având în compoziţie 40% cobalt şi 8% aluminiu.

Puse în contact cu o sursă de energie electrică, ele intrau într-un ritm oscilatoriu surprinzător de mare. Chiar dacă lucrurile erau deja cu totul ieşite din comun, surpriza cea mai mare a venit abia după efortul laborios pe care un alt cercetător din Beijing, dr. Tum Um Nui, l-a depus pentru a traduce inscripţiile microscopice de pe discuri.

După o muncă de ani de zile, acea scriere misterioasă a fost descifrată şi ea indica faptul că în urmă cu 12.000 de ani, o navă spaţială de pe o planetă îndepărtată s-a prăbuşit în acea zonă şi nu a mai fost posibilă repararea ei. Ca urmare, fiinţele din spaţiu au ajuns să convieţuiască cu oamenii locului.

Urmașii ai unei națiuni extraterestre?
Aceasta este o ipoteză foarte plauzibilă, ce vine să explice caracteristicile stranii ale triburilor Dropa şi Ham, care nu pot fi încadrate – după cum au remarcat investigaţiile unor prestigioase reviste ştiinţifice (Life, Science and Mechanics, Science et Vie, Arheologia) – în nicio rasă umană terestră.

2. Dropa & HamStatura lor nu depăşeşte 1,30 metri, sunt fiinţe fragile, cu orbitele foarte mari şi o capacitate a cutiei craniene cu 100 cm3 mai mare decât media rasei Homo sapiens. Analizele sanguine au revelat faptul că sângele lor nu poate fi nici el încadrat în vreo grupă sanguină cunoscută.

Deşi rezultatele acestor cercetări erau foarte clare, Academia de Preistorie din Beijing a interzis publicarea lor sub pretextul de a nu provoca un şoc în societate. Totul a fost trecut sub tăcere de către guvernul chinez, orice referiri sau probe materiale au dispărut pentru accesul public, iar astăzi nici măcar identităţile celor implicaţi direct în această descoperire nu mai pot fi verificate. în aceste condiţii, acum – din punct de vedere oficial – se consideră că toate acestea nu au fost de fapt decât o simplă ficţiune.

4. DropaÎn anul 1995 a mai apărut totuşi o ştire semnificativă şi anume aceea că autorităţile chineze au confirmat descoperirea unui trib necunoscut din care făceau parte circa 120 de indivizi, în regiunea Sichuan la cateva sute de kilometri distanţă de masivul Bayan Kara-Ula. Niciunul dintre membrii tribului nu depăşea înălţimea de 1,15 metri. Accesul străinilor în zonă a fost însă complet interzis.

Chiar dacă rădăcinile concrete ale acestei descoperiri extraordinare au fost şterse, au rămas totuşi mai multe fotografii ale discurilor, precum şi mărturiile unor persoane care au avut contact cu aceste evenimente, totul fiind suficient de semnificativ atât pentru a indica autenticitatea faptelor descrise, cât şi pentru a indica maniera în care în unele cazuri – din nefericire – autorităţile doresc să ascundă adevărul.

7 Responses to O populație cu origini extraterestre… ce în prezent trăiește pe Terra

 1. tirca valentin says:

  O ASEMENEA CIVILIZATIE TRAIESTE SI IN INTERIORUL MUNTILOR CARPATI. EI SUNT AGATHIRSII .

 2. Reblogged this on brasneniconstantin and commented:
  De citit .

 3. Vali , oamenilor le trebuie probe pe care tu le ai ! Scoate-le la vedere sau esti ostracizat , ridiculizat si nemediatizat destul ???

 4. tirca valentin says:

  acesti agatarsi, sunt rezultatul imperecherii dintre cei din constelatia dragonului si draxi(traci)

  • liviu says:

   poate ai si o sursa pe care o putem si noi studia

   • Titel Baldo says:

    Dl. Liviu, plecând de la articolul de bază, de la ilustrații… aveți un punct de plecare pentru o informare mai amplă. Subiectul este destul de cunoscut și, în decursul mai multor ani, destui autori au publicat cărți în care sunt descrise asemănările, diferențele, obiceiurile, dialectul folosit (limba de exprimare). Tot ce vă rămâne este doar să faceți, pe cont propriu, o analiză a acestora pentru a putea avea o imagine cât mai reală.

 5. radu says:

  A fost la moda teroristii, apoi incalzirea globala- toata lumea vorbea despre, dupa ce au pus ceva taxe in plus, s-a deposit subiectul, acuma ii dau pe toate canalele de tv si peste tot cu extraterestrii…. cineva in lumea asta pocneste din deget si se intampla…iar prostimea crede. E posibil sa fi fost pe pamant civilizatii dezvoltate, care au pierit la potop.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: