Ipoteză: Al 3-lea Razboi Mondial va începe în 2014. Putin se opune Noii Ordini Mondiale (Video)


Fighter-Plane-War-Formation - attack

By: M. Turcu

Suntem aproape de jumatatea anului anului 2014 și întreaga lume este îngrijorată de situația tensionată din Ucraina. La fel de îngrijorătoare sunt și evenimentele din Irak, unde spectrul fundamentalismului islamic amenință întreaga zonă, dar și „lumea liberă”…

Un film recent postat pe YouTube, avertizează însă că, ceea ce se întâmplă acum cu Ucraina și Irak e doar praf aruncat în ochii opiniei publice. Aceste scenarii sunt puse în scenă pentru a abate atenția de la adevarata scânteie care va duce la izbucnirea războiului mondial.

Israelul va ataca Iranul, acest lucru fiind hotărât deja, singura necunoscută fiind momentul când se va întâmpla. Elitei globale nu-i pasă nici de poporul iranian, nici de cel israelian, nu-i pasa de nimeni; ea își vede doar de propriile planuri care trebuie duse la „bun sfârșit”.

Tot ceea ce se întâmplă este în conformitate cu Scriptura. Timpul se scurge si… Illuminati, linia genealogică luciferică se va asigura ca lucrurile să se întâmple, pentru ca planul lor să reușească. Și, Dumnezeu… va permite aceasta, pentru că profeția trebuie să se împlinească!

În acest film, misterul Babilonului, al Nephilim-ilor (îngeri căzuti), al Luciferienilor, etc sunt destul de bine argumentate si explicate.

Conform filmului, Putin, actualul președinte rus, este personajul cheie. El fiind cel ce se opune Noii Ordini Mondiale.

Sursa: beforeitsnews.com

Reclame

7 Responses to Ipoteză: Al 3-lea Razboi Mondial va începe în 2014. Putin se opune Noii Ordini Mondiale (Video)

 1. Cristi A. says:

  Există o probabilitate destul de mare ca războiul să înceapă și nu aș vrea să discut cauzele…cei care cunosc *dedesubturile* actualei paradigme știu care sunt cauzele și care este agenda.
  Doresc să mă refer (și este strict opinia mea) la fraza *Și, Dumnezeu… va permite aceasta, pentru că profeția trebuie să se împlinească!*: cine/ce este acest Dumnezeu care va permite?
  1. Dacă admitem că Dumnezeu este Cea/Cel care a Creat, atunci avem următoarea perspectivă: Creația s-a manifestat inițial din formarea unei Matrici energo-informaționale (sau o Matrice Inteligentă) prin care să se manifeste Ei înșiși și totodată să se manifeste intenția Lor! Cum? Prin însăși expansiunea Lor *înăuntrul* Inteligenței, Energiei și Substanței Lor. Ar fi mai mult de detaliat, dar să acceptăm această simplă și pe înțelesul nostru explicație și să admitem că această Creație se manifestă prin multiplicarea infinită a acelei Matrici Primordiale pe multiple (infinite?) nivele de frecvență! În acest caz, Creatorul Ea/El a inițiat *un program* și nu văd de ce ar interveni în acest program, din moment ce el conține absolut toate datele și caracteristicile în care se dezvoltă Creația!
  Dacă o să *coborâm* în Creație, imediat după nivelul primar în care se manifestă Creatorul El/Ea, să admitem că Matricea Primordială a creat o ierarhie inteligentă de entități/ființe și să le numim *Fondatori* sau *Dumnezei Galactici*…fiecare Fondator a dat naștere unei unice galaxii. Fiecare Fondator/Dumnezeu Galactic a Creat, la rândul său, sub-matrici inteligente care, pe baza Programului Inițial, au dat naștere inteligențelor individuale specifice fiecărei galaxii și pe care le putem denumi *Consiliul Galactic*. Acest Consiliu are *în grijă* evoluția vieții din respectiva Galaxie…și ajungem la punctul următor.
  2. Dacă prin Dumnezeu înțelegem *Fondatorul Căii Lactee*, putem să ne gândim că nu va interveni în creația sa galactică atâta timp cât aceasta evoluează conform planului său (galactic) și Matricei Primordiale…totuși, dacă intervine *ceva* neconform planului, poate delega Consiliul să *se ocupe* de acest aspect, iar Consiliul va hotărî cine/ce/cum va duce la îndeplinire directiva divină.
  Și ultimul punct:
  3. Dacă *Dumnezeul biblic* este conducătorul uneia dintre civilizațiile galactice care ne-au creat pe noi, specia umanoidă Homo-Sapiens, cu siguranță că va interveni, conform planului acelei civilizații. Problema acută este dacă conducătorul respectiv intervine împotriva planului Fondatorului nostru, iar celălalt/ceilalți *Dumnezeu/i biblic/i* sunt *de partea* planului Fondatorului!
  Pare complicată situația în cazul în care prezenta expunere este în conformitate cu realitatea Creației Primordiale, așa-i?! 🙂
  PS: este cât se poate de logic ca în cadrul Matricei Primordiale să existe și *programul dispariției* unei galaxii/stele/planete/specii, reintegrarea lor la nivel de sub-atomi în Esența Primară și re-crearea unei alte sub-matrici care să dezvolte o altă creație.

  • Foarte plauzibil ceea ce prezinti logic din pdv al unui om de stiinta ( sa spunem calculatorist ). Si verdictul care ar fi? Cel cu drobul de sare? Eu cred ca intotdeauna poti sa reactionezi si ai ceva de facut! Intrebarea mea: noi cei de acum, ce facem?

   Suntem deja uitarea

   Motto: „Un subiect cu mai multe feţe.
   Oare de bucurie, sau tristeţe?”

   Suntem deja uitarea ce vom fi,
   Şi … mereu, astfel, vom deveni.

   Cu toţii vor uita
   Ce am fost, noi, cândva,
   Atunci când prezenţa noastră va dispărea,
   În neant, undeva.
   Efemerul din noi,
   Va sălăşlui mereu printre voi,
   Ce la rândul vostru veţi deveni
   Efemeri, într-o bună zi.

   Întrebarea care se pune,
   În mod evident, aş spune,
   Dorim amintirea să ne rămână
   Pe a timpului strună?
   Sau dorim să dispară
   Urma noastră, dulce – amară?

   A fi …
   Sau a nu fi,
   Se întreba cineva,
   Cândva.
   Eu vă întreb cum e mai bine,
   Pe struna timpului ce vine:
   Uitaţi
   Sau amintiţi
   Să fiţi.
   Cum doriţi?
   Ce lăsa-ţi după această viaţă,
   Pe care, poate, o consideraţi măreaţă?
   Uitare sau amintire,
   Pentru a voastră cinstire?
   De fapt, ce aţi făcut
   În timpul ce se scurge mut,
   În timpul ce vi s-a dat,
   Acum, şi nu în alt ev minunat?
   Ce aţi realizat
   Atunci când veţi fi plecat?

   Uitare sau amintire,
   Voi hotărâţi ce veţi fi în viitorime!

   Φ
   Timişoara, 26 mai 2015, ora 940-950

   • *Intrebarea mea: noi cei de acum, ce facem?*
    Răspunsul ar fi (destul) de simplu: TREBUIE să ne ridicăm frecvența, astfel încât să ne aliniem cu noile câmpuri de frecvențe (mai ridicate) care sunt emise din Centrul Galactic. Prin ridicarea frecvenței înțelegem accesarea unui câmp de Conștiință superior celui actual, și/sau creșterea frecvenței de vibrație a ADN-ului uman prin re-activarea pas cu pas a celorlalte duble-spirale (helixuri).
    Aceste noi frecvențe emise la intervale regulate de timp (se presupune că la o jumătate sau la un întreg Ciclu Galactic, respectiv cca 108 sau 216 milioane de ani) reprezintă însăși UN CICLU EVOLUTIV GALACTIC! Evident că la nivel Galactic, durata timpului măsurat de umanitate nu are (aproape) nicio semnificație…așadar, cei 108 sau 216 milioane de ani tereștri nu înseamnă (mai) nimic! 🙂

 2. Genială expunere!

 3. Putin este singurul presedinte cu discernamant restul sunt marionetele bancilor si corporatiilor.

 4. Pingback: Ipoteză: Al 3-lea Razboi Mondial va începe în 2014. Putin se opune Noii Ordini Mondiale |

 5. sireteanu T. says:

  A INCEPUT DIN 1950!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: