Cu pisica la terapie…. sau la terapie cu pisica?!


TerapieP 00

Deși la o primă citire a titlului acesta poate stârni zâmbete… ei bine aflați că oamenii de știință au stabilit că domeniul de frecvență cuprins între 27-44 Hz este gama frecvenței la care torc pisicile. De asemenea studiile savanților pe aceste frecvențe au arătat că acestea au efect regenerator asupra întregului organism, dar mai ales asupra oaselor.

”Torsul utilizează acelaşi drum prin creier, parcurgând circuitul hipocampus-amigdală, o structură aflată în strânsă legătură cu declanşarea senzaţiei de frică. Ascultarea acestui zgomot dulce stimulează producţia de serotonină, hormonul fericirii, implicat în calitatea somnului a dispoziţiei psihice, sufleteşti”.Jean-Yves Gauchet

NE MANIPULEAZĂ… DA MAI CONTEAZĂ?

Pisicile torc, aşadar, „de bună voie” în scopuri de autovindecare să ne facă nouă bine. O fac oare de plăcere? Medicii veterinari afirmă la unison, cu multă îngăduință şi simpatie pentru motănei și pisicuțe, că aceștia sunt, de fapt… uşor egoiști, având în vedere că îi preocupă înainte de orice, doar propriul interes. Vibrațiile emise… prin tors sunt pentru a-şi spori propria stare de confort. Însă, dacă în comparație cu alte animale de companie, acestea  ne scăpa de energiile negative, ei bine, acest lucru este posibil pentru că au conștientizat faptul că un om relaxat va răspunde mai repede la nevoile lor.

TerapieP 01

Pisicile prin instinc sunt capabile să recepteze tristeţea noastră, grație feromonilor pe care îi emitem… pentru că  fiecare „emoţie” are un miros aparte. Când acestea îl simt, încep și „spectacolul” de al cărui beneficiu se vor bucura pe mai târziu.

TU ȘTII CE BENEFICII ÎȚI POATE ADUCE O PISICĂ?
Torsul unei pisici se încadrează în următorul spectru de frecvențe:

– Banda de la 31 la 32 Hz care stimultează glanda pituitară și eliberarea hormonului de creștere;

– Ajută mușchii să-și revină în urma leziunilor;

– Are efect de întinerire.

Frecvența de 33 Hz protejează ficatul. Este frecvența de rezonanță interioară a piramidei; trezește conștiința pozitivă. Este utilă în alergii, dureri de spate, Alzheimer, AIDS (SIDA) , stabilizează pulsul.

Frecvența de 35 Hz trezește chakrele mijlocii și le echilibrează. Mai este utilă în depresii, diabet psoriazis, spondilită anchilozantă, hipotirodie, gripe și alte infecții virale (viral complex), stabilizează pulsul.

Frecvența de 38Hz eliberează endorfine (morfine naturale, fabricate de propriul organism, care anulează durerea, e grav atunci când organismul nu mai fabrică endorfine).

Frecvența 39 – este utilă în boala celiacă.

Frecvența de 40-60Hz – are efecte antiolitice; stimulează eliberarea de β-endorfine

Frecvența de 30Hz – stabilizează sistemul imun, utilă în răceli, alergii, cataractă, Alzheimer.

Frecvența de 31Hz – este utilă în pareza spastică.

Frecvența de 32Hz – este utilă în degenerescența maculară

Frecvența de 34,1Hz – este utilă și ea în degenerescența maculară.

Frecvența de 27,5Hz – utilă în oboseala cauzată de bătrânețe.

Frecvența de 27Hz – utilă în nevralgia de trigemen.

Frecvența de 27,57Hz stabilizează pulsul.

Frecvența de 28Hz – este benefică în dureri la articulația genunchilor, psoriazis, spondilită anchilozantă, varice inflamate (varicoze) nevroze, alopecie, hepatită C și hepatite în general.

Frecvența de 12Hz – este utilă în hipotrirodie.

Frecvența de 40-193Hz – carcinomatoză.

Frecvența de 20-162Hz – boli de inimă.

Frecvența de 20 – 880Hz – benefică în vegetații adenoide, apendicită, colon, ureche, mușchi, nas, tiroidă, încărcări amigdale.

 TerapieP 02

Frecvența de 40Hz – benefică în tulburări circulatorii, stagnări (blocaje) circulatorii, impotență, insuficiență renală, nefrită, nefroză, dureri musculare, disfuncții musculare, distonie neurovegetativă, răni greu vindecabile, țesuturi vătămate (distruse). În plus, stabilizează și pulsul. Unde nu există circulație, nu există oxigen, nu există nutrienți, există durere. Puneți o pisică pe locul dureros (în cazul impotenței 🙂 – în zona organelor genitale) și veți vedea rezultatele. Merită să încercați!
Frecvența de 26Hz – utilă în adenovirusuri, crampe menstruale.

Frecvența de 41,75Hz; 20,87Hz – benefică în răceli.

Frecvența de 27.57Hz – stabilizează pulsul.

Frecvența de 33,13Hz – protejează ficatul (liver support). (TB/IG)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: