by Kill Bill

Imaginează-ți că trăiești într-o lume despre care ți se spune că este o democrație – și chiar poți crede asta – dar, de fapt, viața și soarta ta sunt în mâinile câtorva oameni ultra-bogați, ultra-puternici și inumani. Structura acestor oameni care reprezintă 0,0001% formează Guvernul Secret. Însă, în lipsa unui alt termen care să-i definească mai bine, îi voi numi în continuare „obscure people”.

Acești oameni obscuri care ne conduc lumea nu au fost niciodată aleși de popor. Aceștia nu sunt aleși prin vot. Însă îi poți recunoaște cu ușurință cine sunt, de ce sunt celebri și… totuși, în unele aspecte ale vieții total invizibili.

Au creat structuri și organisme fără nici un suport legal. Acestea sunt în afara oricărei legislații internaționale. Toate aceste forme au un plan comun. Acest plan este divizat în mai multe secțiuni, pe alocuri, acestea concurente, însă cu același obiectiv final – cel al creării unei Noi Ordini Mondiale (NWO)

Aceste persoane obscure compun, de exemplu, Forumul Economic Mondial (WEF – reprezentând, finanțele mari și faimoasa industrie mare), Grupul 7 (G7), Grupul 20, (G20) – reprezentând liderii națiunilor „cele mai puternice” din punct de vedere economic.)

Tot în aceeași categorie, dar mai mici ca entități, se regăsesc Societatea Bilderberg, Consiliul pentru Relații Externe (CFR), Chatham House și încă câteva…

Așa cum spuneam anterior, membrii tuturor acestor structuri și organisme reprezintă 0,0001%, însă au reușit să se suprapună guvernelor naționale suverane alese constituțional, ba mai mult și-au consolidat puterea și asupra organismului multinațional al Națiunilor Unite (ONU).

De fapt, au cooptat ONU în planul lor. Directorul general al ONU, precum și  toți cei ce vor fi numiți în funcțiile de conducere ale organismelor subordonate ONU sunt aleși în cea mai mare parte de Statele Unite ale Americii (SUA), evident cu încuviințarea vasalilor săi europeni, în funcție de profilul politic și psihologic al „candidatului”.

Dacă un „candidat” nu va avea așteptările și nu va avea performanțe, în funcția de șef al ONU sau al unuia din organismele ONU, zilele acestuia sunt… numărate. În acest sistem sunt, de asemenea cooptate Uniunea Europeană, organizațiile Bretton Woods, Banca Mondială și FMI, precum și Organizația Mondială a Comerțului (OMC) și, deși probabil vi se pare o glumă – Curtea Penală Internațională (ICC) la Haga. Însă aceasta din urmă nu are „dinți”, tocmai pentru a-i asigura că legea este întotdeauna de partea celor fără lege.

În plan financiar, pe lângă cele două instituții cheie Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional, similar există și așa-numitele bănci de dezvoltare regională, fapt ce menține țările din regiunile respective la un grad de îndatorare constant.

Astfel, economia financiară a unei țări sau a datoriei acesteia prin acest sistem este controlată total. Banditismul neoliberal occidental a creat acest sistem, iar în caz de neascultare politică, acesta poate pedepsi acea țară suverană prin opresiune economică sau prin constrângerea la a ceda bunuri naționale unor „entități internaționale”, numitorul comun al acestui sistem fiind dolarul american (încă) omniprezent.

„Persoane neelectate”

Supremația acestor indivizi obscuri (nealeși), devine tot mai evidentă. Noi, poporul percepem ca „normal” ceea ce ei numesc lupte. Termenul poate părea diferit ca și comparație – noi am fost mândrii „de chemare” când națiunile noastre și-au câștigat suveranitatea și dreptul de a își alege un guvern la fel de suveran… Însă, astăzi, cei aleși de noi, sunt fără putere în planul indivizilor obscuri, însemnând nu mai mult decât „o turmă de oi” ascultătoare.

Precum în tactica batonului de salam, sistemul a preluat trebtat și în liniște, tăind felie, după felie, nu groasă, ci subțire… până când, fără să ne dăm seama „batonul de salam” a dispărut. Ei bine, acel „baton de salam” a fost libertatea, drepturile dvs, civile și omenești… iar până să ne dezmeticim toate acestea au dispărut.

Cred că cel mai concludent exemplu este „PatriotAct”. Această lege a fost pregătită cu mare atenție și… din timp. Când „evenimentul” s-a produs, legea a trecut prin Congresul american în timp record (pentru protecția oamenilor)… ba mai mult, oamenii au cerut-o. Și Bingo! – prin „PatriotAct” aproape 90% din drepturile și libertățile civile ale populației americane au fost anulate.

Astfel sistemul oamenilor obscuri a pus stăpânire pe economiile noastre. Ei decid cine va fi îngropat în datorii, când și unde ar trebui să „izbucnească” o pandemie și care sunt condițiile de supraviețuire în timpul pandemiei, iar în cazul nostru al tuturor această condiție este: distanțarea socială.

Ne întrebăm cum a reușit? De ce nimeni nu se opune? Pentru că sistemul oamenilor obscuri folosesc foarte inteligent un instrument, deși mic și invizibil ca formă inițială, acesta crește în timp și devine un monstruos virus numit… FRICA.

Acest virus ne ține departe de stradă, de întâlniri cu prietenii noștri, de divertismentul social: teatru, sport, picnic… sau banala plimbare în parc. Dacă acest lucru va continua, ziua în care „sistemul” va decide – literalmente – cine va trăi și cine va muri, este posibil să nu fie prea departe… asta dacă îl vom lăsa!

Organizația Mondială a Sănătății (OMS), ne atenționează cu titlu de „recomandare”, în timp ce Guvernele adoptă legi în așteptarea „valului doi” al pandemiei. Populația „țipă” și „țipă” pentru un vaccin în șansa de a scăpa de „moarte”BigPharma iese din spatele cortinei, apare ca un erou – la cerința publicului – în această luptă pe viață și pe moarte liniștind marea masă de populație acaparată de Mass-media care „urlă” zi și noapte, păstrând „virusul FRICII” viu.

Și, chiar dacă totul pare pierdut nu este. Mai avem timp să spunem în mod colectiv NU. Colectiv și solidar.

În mod convenabil, după ce primul val al COVID-19 a trecut, cel puțin în „nordul global”, – acolo unde se iau deciziile majore ale lumii – la începutul lunii iunie 2020, președintele WEF (neales), Klaus Schwab, a anunțat „Marea Resetare Financiară”. Schwab, profitând de colapsul economic – „Doctrina șocului” -, a anunțat deschis care va fi agenda de discuție WEF la forumul Davos ce va avea loc în ianuarie 2021, în care se va decide viitorul financiar al „noii lumi”. Pentru mai multe detalii, citiți aici.

Totuși, vom accepta agenda WEF?

În mare parte se vor concentra, în mod oportun, pe protecția a ceea ce a mai rămas din „Mama Pământ”, evident, tot acest plan va avea în centrul „încălzirea globală”, bazată pe CO2. Instrumentul pentru această „protecție” a naturii și omenirii va fi Agenda ONU 2030 – egală cu Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale ONU (ODD). Aceste obiective se vor axa ca țintă asupra modului de a reconstrui economia globală – distrusă de criză – însă, respectând principiile „verzi” ale celor 17 ODD.

Astfel, înțelegem că totul este conectat și nu există coincidențe. Agenda 2021 care coincide – se completează –  cu Agenda 2030 a ONU, iar obiectivele acesteia vor fi „inaugurate” oficial prin declarația WEF din ianuarie 2021, în care se va da „RESET” finanțelor globale.

În mod similar, agenda „Resetării Globale” a început în ianuarie 2020 prin lansarea pandemiei „corona”, o pandemie planificată de zeci de ani, după cum ne-au arătat evenimentele recente – Raportul Rockefeller din 2010 cu scenariul „Lockstep” și evenimentul 201 din 18 octombrie de la New York, în care a fost simulat de un computer o pandemie corona, în urma căreia – conform acelui scenariu – în 18 luni, se înregistrau 65 milioane de decese și o economie în ruină… Rețineți, acest eveniment a avut loc cu doar câteva săptămâni înainte de „lansarea” pandemiei reale.

Revoltele rasiale

Revoltele rasiale, inițiate de mișcarea Black Live Matter (finanțată de Fundația Ford și Fundația „Open Society” aparținând controversatului George Soros), în urma asasinării brutale a afro-americanului George Floyd, de o „gașcă” de polițiști din Minneapolis. Revoltele s-au răspândit precum un incendiu de vegetație, cuprinzând în scurt timp mai mult de 160 de orașe, din SUA, apoi din Europa. Acestea, așadar nu sunt doar „conectate” la o agendă, însă au constituit, la acel moment, o abatere convenabilă de atenție, de la efectele lăsate în urmă de COVID-19.

În spatele Agendei ONU 2030, este un alt plan, mai puțin mediatizat, cel al Agendei ID2020, acest „plan” a fost creat și finanțat de Bill Gates. GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizări), de asemenea creația lui Bill Gates, în asociere cu BigPharma – sunt implicate în crearea vaccinurilor COVID-19, finanțate prin Fundația Bill & Melinda Gates (BMGF), care, de asemenea, contribuie semnificativ la bugetul OMS.

Marea Resetare, așa cum anunță WEF prin Klaus Schwab, este pusă în aplicare prin Agenda ID2020. Aceasta a devenit vizibilă pentru oricine vrea să vadă cu ochii. Agenda ID2020 chiar este ancorată în ODD, întrucât SDG 16.9, ne spune acest lucru: „până în 2030, în mod legal, se va oferi identitatea (digitală), pentru toți cetățenii, inclusiv înregistrarea gratuită a nașterii”. Ce nu se spune în continuare la acest punct este că după această dată lucrurile se vor schimba.

Acest lucru se încadrează în obiectigul general al SDG 16:

„Promovăm societăți pașnice și inclusive pentru o dezvoltare durabilă. Oferim acces la Justiție pentru toți prin construirea unor instituții eficiente, responsabilie și accesive la toate nivelurile”.

Urmând calea oficială a Agendei ONU 2030 – de realizare a ODD -, implementarea Agendei ID2020 – care în prezent este testată pe elevii școlilor din Bangladesh – va oferi ID-uri digitale, posibil sub formă de nano-cipuri ce vor fi „implantate” în cadrul unor programe de vaccinare obligatorii impuse prin lege de guverne. Digitalizarea banilor și tranzacțiile acestora vor folosi tehnologia 5G. Aceeași tehnologie va fi folosită și pentru a monitorizarea în timp real, datele personale transmise de cip-urile nano implantate.

O altă îngrijorare privind Agenda ID2020, prin programele obligatorii de vaccinare, este Eugenica (reducerea semnificativă a populației la nivel global). Eugenica este o componentă importantă în controlul populației viitoare a lumii.

Guvernele, conștiente că toate aceste măsuri restrictive impuse cetățenilor vor duce la confruntări și proteste masive – organizate și finanțate, în același scenariu precum protestele și demonstrațiile BLM.

Cetățenii este posibil să nu fie pașnici în urma situației în care ne aflăm (șomaj, lipsa banilor, datorii la bănci) peste care se vor suprapune un pachet de legi și obligații. Ori guvernele, pentru a putea controla populația (SUA, Europa) unde se așteaptă a fi cele mai mari tulburări civile… acestea și-au luat o precauție militară.

John Steppling, într-un articol publicat în NYT ce poartă titlul „The Big Plantation”, vorbește despre arsenalul primit „ca înzestrare” în 2006, de forțele departamentelor de poliție locală din SUA. 93763 mitraliere, 180.718 cartușe, câteva sute de amortizoare și lansatoare de grenade.

La acest „inventar” se adaugă o flotă de 533 de avioane și elicoptere, 432 de MRAP (vehicule blindate de luptă), rezistente la mine, dotate cu turele și mitraliere, la care se adaugă peste 45.000 de echipamente de vizibilitate pe timp de noapte, utilizate în mod regulat în misiunile „nocturne” din Afganistan și Irak”.

Steppling, precizeză că această „militarizare” a poliției este parte dintr-o tendință mai largă începută la sfârșitul anilor 1990. Peste 80% din departamentele de Poliție din Statele Unite care deservesc zone de populație cu peste 50.000 de cetățeni sau mai mult, aveau incluse și unități PPU (Unități Paramilitară a Poliției). Numărul acestor unități era aproape dublu față de perioada în care acestea operau la mijlocul anilor 1980. Steppling, compară aceste unități – prin acțiunile pe care le desfășoară -drept noua Gestapo.

Înainte de situația creată de pandemia COVID-19, aproximativ 15-20% din cetățenii Statelor Unite se aflau pe sau sub pragul sărăciei. Criza economică generată de închiderea unui număr însemnat de industrii, va dubla acest procent și va crește în mod proporțional riscul de nesupunere civică, tulburări civile și confruntări cu autoritățile – lăsând mână liberă guvernelor spre militarizarea forțelor de poliție.

China Crypto RMB

Niciunul dintre aceste scenarii nu va fi, desigur, prezentat publicului de WEF în luna ianuarie 2021 la Forumul Davos. Aceste decizii, luate în spatele ușilor închise, vor fi, din păcate, doar în folosul lor.

Totuși, acest plan grandios al „Marii Resetări Financiare”, are destul de echilibrate șansele ca acesta să nu se întâmple. Există – din fericire – cel puțin jumătate din populația globului și a două din grupul celor mai puternice țări, din punct de vedere economic și militar, cum ar fi Rusia și China, care se opun acestei măsuri.

„Resetare” da, dar nu în termeni occidentali.

De fapt, o astfel de „resetare” se întâmplă în prezent în China, aceasta fiind pe punctul de a lansa o nouă Criptocurrency, având pe bază criptele de blockchain a RMB sau a Yuanului, și este susținută de Banca Populară Chineză. Aceasta însă nu este doar o monedă dură bazată pe o economie solidă, ci este susținută de aur.

China se reorientează în liniște către țările ASEAN, plus Japonia (da, Japonia!) Și Coreea de Sud, unde schimburile comerciale reprezintă astăzi aproximativ 15% și se așteaptă ca acestea să se dubleze în următorii cinci ani.

Această performanță generală a exporturilor din China a fost însă însoțită de o scădere dramatică a comerțului SUA-China. Exporturile din China în SUA au scăzut cu 7,9% în aprilie (față de aprilie 2019).

Este clar că marea majoritate a industriilor americane nu vor putea supraviețui fără lanțurile de aprovizionare chineze. Dependența occidentală de consumul medical chinez este deosebit de puternică, asta fără a lua în calcul dependența consumatorilor americani de produse chinezești. În 2019, consumul total al SUA, aproximativ 70% din PIB, a însumat 13,3 trilioane de dolari, din care „o cantitate însemnată” de incrediente au fost importate direct din China.

Stăpânii WEF se confruntă cu o adevărată dilemă. Planul lor depinde foarte mult de supremația dolarului, care va continua să permită eliminarea sancțiunilor și confiscarea activelor din țările care se opun guvernului american; o hegemonie a dolarului care ar permite impunerea componentelor schemei „The Great Reset”, așa cum este descris mai sus.

În prezent, trilioane de dolari au fost creați „din aer”, astfel că nu mai are sprijin. Prin urmare, valoarea sa ca monedă de rezervă este în scădere din ce în ce mai mare, în special față de noul cripto-yuan din China.

Guvernul SUA, pentru a putea concura cu noul Yuan chinezesc ar trebui să se separe de Legea Rezervei Federale din 1913 și, prin tipărirea propriilor bani, susținuți de economia americană și, eventual cu o monedă crypto – nu bani FED – așa cum se întâmplă în prezent. Ori asta ar însemna tăierea unor legături vechi de peste 100 de ani cu FED-ul și clanul Roshschild&Co. și crearea unei bănci centrale deținută de popor.

Astăzi, deja mai mult de 120 de țări sunt asociate cu BRI – iar ușa este larg deschisă și pentru cei ce vor să se alăture și să sfideze planul „Marii Resetări Financiare”. Nu vă faceți însă iluzii. România nu va trece acel prag, nu că nu ar dori, ci nu va fi lăsată! În acest joc, nimic nu este imposibil și, dacă se va ajunge la acest punct, cele două „sisteme” s-ar putea ciocni violent… deoarece puterea mondială, supremația… este miza.