by Kill Bill

Institutul Național de Sănătate (NIH), în colaborare cu Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avasată în Apărare (DARPA), precum și alte agenții din trei litere, au finanțat cercetarea și dezvoltarea – prin vastele resurse pe care le au la dispoziție – a unui vaccin experimental prin intermediul căruia se va putea modifica ADN-ul uman. Această descoperire științifică semnificativă – mai ceva decât gravitația „ascunsă la vedere” de aproape un deceniu prin potențialul său distructiv pentru umanitate – ar putea fi implementat de anul viitor printr-un biocip injectabil.

Această descoperire revoluționară a fost făcută de omul de știință canadian Derek Rossi… din întâmplare. Fost profesor la Harvard, în prezent pensionat, a susținut într-un interviu acordat publicației National Post că a găsit o modalitate de a „reprograma” moleculele care poartă instrucțiunile genetice pentru dezvoltarea celulelor în corpul uman. Ba mai mult, aceeași „formulă” – conform lui Rossi, este valabilă pentru toate formele biologice de viață.

Aceste molecule numite „acid ribonucleic mesager” sau mARN, ce au capacitatea de a rescrie aceste instrucțiuni genetice pentru a produce orice fel de celulă într-un organism biologic, a schimbat radical cursul medicinei și științei occidentale, chiar dacă „nimeni nu a observat” încă cu adevărat acest fapt.

După cum spune chiar Rossi: „Adevărata descoperire importantă aici a fost că acum poți folosi mARN-ul și, dacă îl ai în celule, poți produce orice proteină. Acesta a fost marele câștig.”

A fost atât de mare încât până în 2014, Rossi a reușit să se retragă din compania pe care a cofondat-o cu firma de capital privat Flagship Pioneering pentru a-și exploata inovația. Moderna Inc., a atras aproape jumătate de miliard de dolari din fonduri guvernamentale pentru a începe dezvoltarea de vaccinuri folosind  această tehnologie.

Rossi, care nu mai este afiliat cu Moderna în acțiunile sale „urmărește ce se va întâmpla în continuare” și, conform descrierii lui, nu pare tocmai mulțumit.

Telecomandă biologică

Încă din 2006, DARPA cerceta o metodă prin care să identifice agenții patogeni virali respiratori superiori, prin programul Predicting Health and Disease (PHD), program care a dus la crearea Biroului de Tehnologii Biologice (BTO) al agenției, așa cum a relatat Whitney Webb într-un articol din luna mai pentru publicația The Last American Vagabond.

În 2014, BTO-ul DARPA și-a lansat programul „In Vivo Nanoplatforms” (IVN), care cerceta nanotehnologiile implantabile, care au dus în prezent la dezvoltarea „hidrogelului”.

Hidrogelul este o nanotehnologie al cărui inventator s-a lăudat încă de la început că „dacă aceasta se aruncă pe piață, cu aprobarea FDA, atunci posesorii ar putea obține senzorii implantați în nucleul celulelor lor cu ajutorul cărora își vor putea măsura nivelurile de glucoză, oxigen și acid lactic”.

Acest material asemănător lentilelor de contact necesită introducerea cu ajutorul unui injector special sub piele, loc din care să poată transmite semnale digitale bazate pe lumină într-o rețea fără fir (wireless) precum 5G.

O monedă de un cent alături de un model de hidrogel printat 3D al unui sac de aer care imită plămânii în laboratorul BRC din Houston University

Odată implantate în interiorul corpului, celulele umane sunt la mila oricărui program mARN livrat prin intermediul acestui „substrat”, capabil să dezlănțuie un „coșmar de posibilități”.

Este, cu siguranță un mare pas spre un transhumanism complet; o „filozofie” care este la modă, în care sunt implicați mulți oameni puternici și influenți, precum Ray Kurzweil și Eric Schmidt de la Google, oameni care văd fuziunea dintre tehnologie și biologie ca o consecință inevitabilă a progresului uman.

Compania privată creată pentru a comercializa această tehnologie, ce permite controlul proceselor biologice de la distanță, deschide ușa către manipularea potențială a răspunsurilor noastre biologice și, în cele din urmă, întreaga noastră existență. Această companie se numește Profusa Inc, iar operațiunile sale sunt finanțate de NIH și DARPA cu milione de dolari.

În martie, compania a fost inserată în liniște în aglomeratul bazar COVID-19 creat pentru găsirea unei soluții la criza medicală. În aceeași lună, aceasta a anunțat că este în măsură să producă un biocip injectabil cu ajutorul căruia se pot detecta boli respiratorii virale, inclusiv COVID-19.

O filială deținută în întregime

În luna iulie 2020, un raport preliminar finanțat de Fauci’s NIAID și NIH pentru producerea unui vaccin mRNA împotriva SARS-CoV-2 a fost publicat în The New England Journal of Medicine, concluzionând că pentru vaccinul mRNA-1273 furnizat de compania Moderna pentru studiu, acesta „a indus răspunsuri imune anti-SARS-CoV-2 la toți participanții și nu au fost identificate probleme de siguranță care să limiteze procesul”, motiv pentru care Anthony Fauci a susținut „dezvoltarea în continuare a acestui vaccin”.

Cu o lună în urma apariției raportului, NIH reclamase o participație comună la vaccinul mARN COVID-19 al Modernei, citând un contract semnat în decembrie 2019, în care termenii prevedeu că „rezultatele candidaților la vaccinul mARN pentru COVID-19 să fie dezvoltate și deținute în comun de ambele părți”.

Moderna contestă poziția guvernului federal, afirmând că compania „deține dreptul de proprietate IP largă și este licențiată” și „nu este conștientă de niciun IP care ne-ar putea împiedica în comercializarea produselor noastre candidate, inclusiv vaccinul mRNA-1273”.

Un afiș prin care se caută voluntari pentru a participa la studiu de vaccin COVID-19 autorizat de NIH și produs de Moderna Inc.

Singurul obstacol în calea companiei Moderna este un sistem de livrare. Însă, aceasta pretinde că, în acest sens, lucrează la un sistem ce se dezvoltă separat. Totuși, este puțin probabil ca Moderna să obțină aprobarea FDA înainte ca propria tehnologie de hidrogel dezvoltată de DARPA, în tandem cu tehnologia senzorilor de lumină finanțată de aceeași DARPA însă de la compania Profusa. să primească autorizarea rapidă de la FDA până la începutul anului 2021. Și, mai mult decât probabil aceasta, va dori să introducă pe piață un vaccin coronavirus cu capacitatea de a ne schimba literal (celulă cu celulă) ADN-ul.

Mai mult, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane (HHS) investighează în prezent depunerile de brevete ale Modernei, susținând că în cererile sale de brevet de invenție pentru vaccinul COVID, aceasta nu a dezvăluit „sprijinul guvernului federal”, așa cum prevede legea. La sfârșitul acestei anchete, tehnicitatea ar putea arăta ca rezultat faptul că guvernul federal deține o participație de 100% pentru vaccinul mRNA-1273.