by Kill Bill

Anatoly Althstein, savant, virolog la Institutul de Cercetare de Epidemiologie și Microbiologie Gamaleya

Noua tulpină Omicron, tulpină Covid-19, care a stârnit serioase temeri pentru rezistența ei la vaccinurile existente, a provocat destul de multă panică în guvernele mai multor țări, fapt ce a dus la măsuri prin care acestea au anulat numeroase curse aeriene din și spre „noile zone roșii”. Acest fapt nu putea rămâne fără consecințe și acestea s-au văzut aproape imediat prin scăderea indicilor bursieri… Și totuși, varianta Omicron privită într-o altă lumină de… „cei care se pricep”, ar putea ajuta întrega populație a planetei și pune capăt pandemiei, după cum susține un reputat virolog rus.

Într-un interviu publicat de tabloidul KP din Moscova, Anatoly Altshtein, virolog la Institutul de Cercetare de Epidemiologie și Microbiologie Gamaleya, pionierul vaccinului rusesc Sputnik V, a spus că „încă nu este destul de clar cât de mortală sau infecțioasă ar putea fi noua variantă Omicron”.

Potrivit acestuia, chiar dacă se răspândește mai repede decât predecesoarea s-a, cunoscută sub numele de Delta, ar putea dura mai multe luni până ca aceasta nouă tulpină să devină forma predominantă a virusului.

Chiar dacă această „teorie” se va adeveri, a spus el, nu este clar dacă varianta Omicron va produce și un număr mai mare de morți decât precentele variante. „În acest moment, există motive să credem că varianta Omicron ar putea fi mai puțin capabilă să provoace decese”.

Explicând știința din spatele ipotezei, Altshtein a spus că „vedem deja că Omicron are multe mutații, mai multe decât Delta. Mai mult de treizeci într-o singură genă a proteinei sale. Acestea sunt prea multe și înseamnă că virusul are un genom instabil. De regulă, acest tip de agent infecțios devine mai puțin periculos, deoarece evolutiv, un număr covârșitor de mutații duce la o slăbire a capacității virusului de a provoca boli.”

Potrivit savantului, dacă această regulă este valabilă, atunci Omicron ar fi fatal doar într-o mică parte din cazuri și ar deveni ca și alte infecții (gripe) sezoniere comune.

El a subliniat faptul că avem mult prea puține informații despre noua variantă, descoperită de oamenii de știință din Africa de Sud, la jumătatea lunii noiembrie și că cel mai bine este să fim precauți în timp ce se cercetează caracteristicile ei.

Spre deosebire de ceea ce ni se spune oficial pe toate canalele de știri, noua variantă Omicron a coronavirusului duce la o boală ușoară, fără simptome proeminente, potrivit președintelui Asociației Medicale din Africa de Sud, Angelique Coetzee.

„Prezentă ca o gripă ușoară, cu simptome specifice de dureri ale mușchilor și oboseală pentru o zi sau două, timp în care unii pacienți au o tuse ușoară și nu se simt bine. Până acum, am detectat că cei infectați nu suferă de pierderea gustului sau a mirosului. Nu există simptome proeminente. Dintre cei infectați, o mare parte sunt tratați acasă. După cinci zile li se reface testul (care în peste 99% din cazuri este negativ) și în a opta zi își pot relua activitățile”, a spus Coetzee.

Dacă Omicron este leacul, atunci se explica de ce guvernele lumii anulează cetățenilor lor călătoriile în întreaga lume pentru a preveni răspândirea acestei variante

Altshtein explică acest fenomen printr-o întrebare: De ce guvernele lumii au interzis brusc toate zborurile în și din Africa de Sud? Poate că nu vor ca noua variantă Omicron să se răspândească și să înlocuiască varianta Delta… pentru că varianta Delta (fapt confirmat deja) produce un număr mult mai mare de decese și alimentează narațiunea media pro-vaccin a Fricii.

Dacă această ipoteză lansată de savantul rus prin care noua variantă Omicron va „prelua lumea” și pandemia se va fi încheiat în esență, oamenii nu vor mai putea fi „motivați” să accepte vaccinurile, bazate pe frică, iar fără decese… frica susținută prin propaganda media nu poate fi menținută.

Acest lucru ne duce la conștientizarea faptului că „vaccinul ESTE pandemia”. Atunci când oamenii sunt vaccinați cu proteine ​​​​nanotehnologice – sau instrucțiunile mARN pentru corpurile lor spre a produce acele nanoparticule de proteină în vârf – aceștia suferă adesea reacții adverse sau chiar deces. Aceste decese sunt puse pe seama „Covid”, când adevăratul vinovat este vaccinul în sine. Fără vaccinuri, această pandemie s-ar stinge de la sine. Imunitatea naturală este singura soluție permanentă la Covid, iar vaccinurile pur și simplu nu pot înlocui răspunsul imun uman, este de părere savantul rus.

Într-un articol publicat recent în Revista „Circulation a Asociației Americane a Inimii, se arată că vaccinurile mARN-Covid „cresc dramatic markerii inflamatori endoteliali, fapt ce explică de ce aceste afecțiuni de tromboză crescută, cardiomiopatie și alte evenimente vasculare apar după vaccinare”.

Mai mult, în documentul dat de Pfizer privind experiența post-marketing – remis de FDA în baza unei hotărâri judecătorești – dezvăluie că atât Pfizer, cât și FDA știau încă de la începutul anului 2021 că vaccinul mARN Pfizer, poate genera deces în rândul miilor de oameni vaccinați, afectând de trei ori mai multe femei decât bărbați.

În cele din urmă, imunitatea naturală este singura soluție reală la plandemia covid. Vaccinurile se dovedesc a fi atât de ineficiente, încât UE recomandă guvernelor să ceară populației să accepte un rapel la fiecare 3 luni… demonstrând astfel că „protecția” vaccinurile lor încetează să „funcționeze în aproximativ 3 luni”.

În prezent, nu există un vaccin anti-Covid care să oprească transmiterea sau să ofere o protecție prin care oamenii să nu se infecteze cu alte variante de Covid. Deși mediatic suntem informați că în întreaga lume majoritatea persoanelor spitalizate cu infecții covid sunt nevaccinate, realitatea este exact invers. Numărul mare de îmbolnăviri din țări precum Israel, Marea Britanie, etc., în care populația este vaccinată în proporții de peste 70% (țintă care, conform unor „promisiuni” oferea acelui stat o protecție și asigura, ulterior imunitate), s-a dovedit a fi doar o altă minciună. La fel cum este și cea rostogolită de media și numeroși purtători de halate albe care afirmă că prin vaccin chiar dacă vei „lua boala”, nu o să mai faci o formă gravă care să ducă la deces… ei bine și această afirmație este contrazisă de realitate.

Ceea ce avem nevoie cu adevărat este imunitate naturală. Poate părea nerealist (în condiții de pandemie) însă dacă vom fi expuși la această versiune Omicron, considerată până în prezent una ușoară și care – cel puțin din ultimele date oficiale nu ucide aproape pe nimeni – sistemul imunitar al fiecărui om o poate învăța și învinge, căpătând astfel imunitate și totodată punând capăt restricțiilor și revenind la normalitate.

Omicron pare acum să fie exact asta. Este cel mai rău coșmar al globaliștilor: arma lor biologică s-a adaptat pentru a deveni neînfricoșătoare și ușor de învins fără vaccinuri. Dacă acest scenariu devine realitate, înseamnă că pandemia își scrie ultimul capitol, iar flagelul vaccinurilor covid și al minciunilor media se va sfârși…

PS: Bill Gates, anunța în urmă cu două săptămâni că „faza acută” în pandemia de Covid-19 va fi învinsă în 2022. Intrebarea este: „De unde știe?”