by Kill Bill

Inginerul american Philip Shneider s-a născut la 23 aprilie 1947. Este cunoscut ca un om care a lucrat mulți ani în cadrul serviciilor speciale ale Statelor Unite, a avut acces la informații clasificate de nivelul 3 și care, la un moment dat a luat decizia „că publicul ar trebui să știe cum a fost indus în eroare în legătură cu OZN-urile”. Puțini au luat în serios poveștile lui Phil Schneider până când acesta a fost găsit mort. Cu toate acestea, circumstanțele morții sale sugerează că Phil a fost torturat de cei pe care el îi numea servitorii „guvernului secret” și al „Noii Ordini Mondiale”.

Phil a studiat la o școală de inginerie și a devenit ulterior inginer geolog. Tatăl său a fost medic și ofițer militar care, potrivit unor relatări, a servit pe un submarin. Este posibil ca Phil să fi fost implicat în construirea a cel puțin două baze subterane pentru așa-numitul „guvern secret” și, de asemenea, în construirea a 13 baze militare subterane de mare adâncime.

După ce a văzut cum sunt finanțate astfel de proiecte, pentru cine sunt construite și că sunt încălcate drepturile fundamentale ale oamenilor și Constituția SUA, Phil În 1994, a rupt relațiile cu agențiile de informații americane și a returnat toate premiile primite. Phil a început apoi să lucreze ca geolog obișnuit, combinând munca sa cu explorarea. El a vorbit de multe ori despre bazele subterane, despre tehnologia extraterestră ultrasecretă și despre amenințarea pe care o reprezintă pentru omenire cei care încearcă să instaureze o Nouă Ordine Mondială.

Sinucideri cu repetiție

Pentru a populariza informațiile făcute publice în ultimii doi ani de viață, Phil a vorbit mult în public, a călătorit mult prin SUA și Canada și a vizitat Anglia și Japonia. El a criticat guvernul care își ține cetățenii în ignoranță.

În 1995, Schneider a ținut conferințe regulate în care a menționat că 11 dintre cei mai buni prieteni ai săi au murit în ultimii 22 de ani, știind prea multe. Cu toate acestea, opt din cele 11 cazuri au fost clasate ca fiind sinucideri.

De asemenea, Phil a susținut că a fost unul dintre cei trei supraviețuitori ai schimbului de focuri din 1979, de la baza militară subterană din Dulce, între agenți ai serviciilor secrete americane și extratereștri. Se presupune că ulterior s-a îmbolnăvit de cancer ca urmare a impactului radioactiv al armei extraterestre.

De asemenea, Schneider a susținut că au existat încercări repetate de a-l ucide după ce a început să vorbească despre ceea ce știa. Cineva a încercat să-l împingă pe Schneider din drum de mai multe ori, iar acesta a fost atacat și cu o armă de foc.

În ianuarie 1996, Phil Schneider a fost găsit mort în locuința sa din Wilsonville, Oregon. Era întins pe podea lângă un pian, cu un tub de la propriul cateter înfășurat în jurul gâtului. Potrivit raportului, însă, Schneider ar fi fost împușcat de polițiștii veniți să se ocupe de o sumă mare de taxe și amenzi neplătite, iar în timpul dialogului Phil a devenit amenințător, a pus mâna pe armă, iar forțele de ordine au tras fără discernământ.

Cauza oficială a morții a fost sinuciderea, deși unele rapoarte au afirmat că există semne de tortură pe corp. Mulți ufologi cred că agenții serviciilor secrete americane l-au îndepărtat pur și simplu pe Schneider pentru că știa prea multe.

El a acuzat în mod deschis guvernul american și agențiile de informații ale SUA de acțiuni secrete și de infracțiuni. Unele dintre acestea merită o atenție specială:

  • Guvernul american a încheiat o înțelegere cu extratereștrii gri în 1954. Acest acord de cooperare reciproc avantajoasă se numește „Tratatul Greada”. Extratereștrii nu o respectă.
  • Cea mai mare parte a tehnologiei aeriene cu tehnologie invizibilă a fost dezvoltată datorită studiului unei nave extraterestre care s-a prăbușit în Statele Unite.
  • SIDA a fost inventată la Laboratorul Național de Ordonanță din Chicago, Illinois, și a fost dezvoltată ca virus pentru controlul populației umane.
  • Nu mai este un secret faptul că guvernul SUA are un dispozitiv pentru a induce cutremure. Cutremurul din 1989 din San Francisco și cel din 1995 din Kobe nu au avut unde de puls, confirmând originea lor artificială.
  • Inițiativa de apărare strategică (SDI) a fost concepută de fapt ca o apărare împotriva invaziilor extraterestre.
  • În Statele Unite ale Americii au fost construite un număr mare de baze militare subterane (~130), cu adâncimi de până la 2 km și dimensiuni similare cu cele ale orașelor. Bazele au fost construite în cazul unei declarații de război. Bazele sunt conectate prin monoraile de mare viteză pe care trenurile se deplasează cu Mach 2 (~2.380 km/h) pe o „pernă magnetică” care plutește la 3/4 de inch (~2 cm) deasupra șinei.