by Kill Bill

Legătura dintre CIA și fenomenul OZN-urilor datează încă din 1947. În tot acest timp, mulți oficiali CIA și foști membri ai armatei americane au susținut personal ufologia prin declarații șocante. Mai exact, R. James Woolsey, Derrel Sims, Lue Elizondo, David Fravor și alții au descris existența unei realități complet diferite în jurul nostru, pe care nu o putem percepe și care ar putea fi un aspect major al fenomenului OZN.

Jim Semivan a petrecut 25 de ani în cadrul CIA și apoi s-a alăturat altor foști membri ai guvernului la Academia Tom Delonge To the Stars. Printre altele, el a descris inițierea sa în CIA și modul în care a învățat arta spionajului. De asemenea, a descris întâlnirea de tip extraterestru care a avut loc în 1990, când ființe misterioase au apărut „din senin” în fața lui și a soției sale în dormitorul lor. El a declarat că era o stare autentică, nu un vis sau o stare de hipnoză.

Întâlniri de gradul III

Invitat să vorbească la postul de radio On Coast to Coast AM, el a spus: „Cred că astfel de fenomene sunt o parte naturală a universului nostru și că trăim în el, doar că nu știm asta. În același mod în care insectele și animalele nu cunosc universul uman. O pisică și un câine de acest fel ar putea alerga în jurul unei biblioteci, dar nu ar avea nici cea mai vagă idee pentru ce sunt bibliotecile și pentru ce sunt cărțile. S-ar putea să fie la fel și în cazul nostru. Este posibil să fim înconjurați de o realitate complet diferită pe care pur și simplu nu o vedem sau de care nu suntem conștienți.”

În a doua parte a discuției a fost prezent John Ramirez, un fost ofițer al US Navy specializat în sisteme de apărare împotriva rachetelor balistice, ulterior, veteran al CIA cu 25 de ani de experiență. El a comparat colectarea de informații ca ofițer cu munca de jurnalist pentru o agenție de informații…, deși sursele sale erau clasificate.

Ca și Semivan, a avut o întâlnire de gradul III. De fapt, experiența sa ar putea fi comparată cu o răpire extraterestră, inclusiv examinarea sa pe o masă de examinare. Un alt fapt interesant este că mai mulți din foștii săi colegi din CIA și NSA au avut experiențe similare OZN, dar nu le-au făcut publice decât după ce au trecut în rezervă. De asemenea, el și-a amintit că, în timpul activității sale legate de apărarea antirachetă, radarele rusești au detectat nave neobișnuite și, într-un caz, au încercat prin folosirea unui câmp electromagnetic să forțeze cel puțin două astfel de 2 nave să aterizeze.

Ramirez a menționat că istoricul CIA Gerald Haines, a scris un studiu despre OZN-uri ce cuprinde perioada din 1947 până în anii 1990, pentru o divizie numită inițial Office of Scientific Intelligence. De un interes deosebit pentru Ramirez a fost faptul că divizia avea în rândurile sale savanți biologi, microbiologi, virologi și doctori specializați în mai multe discipline medicale, ceea ce sugera un interes pentru corpurile extraterestre.

De asemenea, el a descris cum un pilot al Forțelor Aeriene, aflat într-un avion care zbura în apropiere de Kamchatka (Rusia), în perioada Războiului Rece, pentru a observa testele rusești, a observat un masiv „zid alb lăptos” de lumină care „zbura” spre el având o viteză de 6.200 mph. Deși Forțele Aeriene au presupus că era un fel de contramăsură a rușilor… pilotul a avut însă altă opinie după experiența trăită în zbor.