by Klaus Lolek

În Israel a fost aprobat, în 4 septembrie, noul Booster pentru varianta Omicron al vaccinului Pfizer

Israelul nu a început să adune date privind siguranța decât după un an de la începerea programului de vaccinare. Au adunat date pentru 6 luni și au descoperit că vaccinurile Pfizer pentru COVID nu sunt sigure, provoacă efecte adverse de lungă durată și deces, așa că au mințit cetățenii în legătură cu acest lucru prin prezentarea unui raport al cărui date sunt falsificate.

Ministerul Sănătății din Israel a avut nevoie de 18 luni de la data de lansare a vaccinului înainte de a analiza datele privind siguranța vaccinului COVID pentru a afla ce spuneau acestea.

Ei au început să colecteze date privind siguranța abia în decembrie 2021, la un an după ce au lansat vaccinurile pentru public. Însă puțini oameni știau acest lucru, această analiză nefiind una publică.

În decembrie 2021, au însărcinat un grup de experți externi condus de profesorul Mati Berkowitz, un expert israelian de top în farmacologie și toxicologie de la spitalul Asaf Harofe, să examineze datele de siguranță pe care le-au colectat în următoarele 6 luni (de la începutul lunii decembrie până la sfârșitul lunii mai 2022).

Grupul de experți și-a prezentat concluziile personalului Ministerului Sănătății în jurul datei de 6 iunie 2022, în cadrul unei convorbiri telefonice pe platforma Zoom care a fost înregistrată în secret. Aceștia au constatat că vaccinurile COVID erau mult mai periculoase pentru oameni decât au recunoscut autoritățile mondiale. Ba mai mult, au descoperit evenimente adverse grave care nu au fost niciodată dezvăluite de Pfizer sau de vreun guvern la nivel mondial. De asemenea, s-a constatat că aceste evenimente adverse nu erau de scurtă durată, așa cum s-a prezentat publicului la nivel global.

De asemenea, au determinat cauzalitatea, lucru pe care nicio altă autoritate mondială în domeniul sănătății nu a fost dispusă să îl facă (deoarece nici alte guverne nu au analizat niciodată datele). Cauzalitatea a fost atât evidentă, cât și ușor de dovedit, folosind datele de re-provocare care au fost colectate (nu se poate face acest lucru folosind datele VAERS din SUA, de exemplu).

Pe scurt, comisia a stabilit că guvernul a indus în eroare poporul israelian.

Încă nu cunoaștem în întregime cât de periculoase sunt vaccinurile, deoarece echipa externă a analizat doar primele 5 evenimente cel mai frecvent citate.

Atât autoritățile israeliene, cât și oamenii de știință care au analizat datele Ministerului Sănătății (MS) au acționat pentru a mușamaliza daunele prin publicarea unui raport fabricat pentru a face ca vaccinul să pară perfect sigur și să susțină că nu a fost nimic în neregulă…

Doar datorită eforturilor unei persoane curajoase, care a publicat înregistrarea ședinței complete Zoom dintre Ministerul Sănătății și grupul de experți, știm acum ce s-a spus la acea ședință și ce au arătat de fapt datele. Altfel, lumea ar fi încă în întuneric.

Liderii „instituțiilor noastre de încredere” din întreaga lume nu au spus absolut nimic după ce vestea a apărut la 20 august 2022. Acest lucru sugerează că există o corupție larg răspândită în comunitatea medicală, în agențiile guvernamentale, în rândul oficialilor din domeniul sănătății publice, în mass-media oficială și în companiile de social media din întreaga lume: nu vor recunoaște niciun eveniment care contravine narațiunii oficiale.

Acesta este un nivel de corupție fără precedent. Atrocitățile de aici sunt clare. Toată comunitatea medicală și lumea ar trebui să vorbească și să ceară o anchetă și evaluare completă a datelor de siguranță colectate de guvernul israelian.

Puncte suplimentare

Echipa externă a fost angajată de Ministerul Sănătății. Întâlnirea cu Ministerul Sănătății a avut loc la începutul lunii iunie, în fața unui responsabil de rang înalt din cadrul Ministerului Sănătății, care se ocupă de monitorizarea evenimentelor adverse.

Oficialii Ministerului Sănătății nu au împărtășit concluziile cu comitetul consultativ al Ministerului Sănătății atunci când, câteva săptămâni mai târziu, acesta s-a reunit pentru a discuta aprobarea vaccinului pentru bebeluși și a celui de-al cincilea rapel pentru adulți.

Dr. Alroy-Preis este numărul 2 în cadrul MOH. Ea conduce colaborarea oficială dintre Israel și Pfizer. Ea se întâlnește cu Pfizer în mod regulat și scrie lucrări împreună cu ei. Ea este, de asemenea, responsabilă pentru toate politicile COVID 19 din Israel.

Printre lucrurile pe care le-au ascuns se numără:

  • Faptul că, în majoritatea cazurilor, aceste efecte nu au dispărut rapid (în unele cazuri au durat peste un an).
  • Dovada că vaccinul a provocat evenimentele
  • Ratele reale; au manipulat ratele împărțind numărul de raportări la toate dozele, ascunzând faptul că au avut sistemul timp de 6 luni și doar un singur HMO (15% din populație a raportat). Acest lucru face ca numitorul să fie uriaș și raportorul mic, ceea ce maschează semnificația.

Mușamalizarea…

Ministerul israelian al Sănătății (MS) a fost informat de către propriul grup de experți externi, selectați de el însuși și conduși de profesorul Mati Berkowitz, că vaccinurile COVID nu sunt atât de sigure pe cât a pretins MS în fața poporului israelian. A fost exact opusul: în loc de evenimente ușoare, pe termen scurt, evenimentele au fost grave și de lungă durată. În ceea ce privește efectele secundare neurologice, în 65% din cazuri, acestea nu au dispărut deloc (vezi clip video la 2:30; procentul de 65% este la 3:09), iar cercetătorii au recunoscut că nu aveau nicio idee dacă acestea vor dispărea vreodată.

În loc să își recunoască greșeala, Ministerul Sănătății a mușamalizat-o prin emiterea unui raport care a denaturat raportul de expertiză.

În plus, experții au mușamalizat în mod eficient acest lucru prin faptul că nu au spus nimic atunci când s-a întâmplat. Au stat cu mâinile în sân în timp ce Ministerul Sănătății a denaturat datele. Se pare că toți cei implicați au fost atât de intimidați încât au simțit că trebuie să îngroape adevărul, chiar și atunci când acesta poate costa vieți.

În cele din urmă, la 20 august, s-a aflat că guvernul nu a monitorizat reacțiile adverse timp de un an, iar apoi, după ce a adunat în sfârșit datele privind siguranța adversă, a manipulat în mod deliberat datele pentru a face ca vaccinul să pară sigur, deși nu era așa. Ați crede că ar exista o indignare majoră față de încălcarea încrederii publice. Dar nu a existat nimic. Nici o reacție. Dr. Sharon Alroy-Preis, șefa serviciilor publice din cadrul Ministerului Sănătății și consilier de top al COVID pentru guvernul israelian, nu a emis nicio declarație publică. Acest lucru este uimitor.

Acest lucru sugerează că ea și ceilalți membri ai organizației sale care știau despre acest lucru au fost implicați în mușamalizare. Poporul israelian ar trebui să ceară ca aceștia să fie concediați și urmăriți penal.

În cele din urmă, cât de adâncă este corupția? Va acoperi mass-media israeliană oficială această poveste? Va solicita vreun membru al parlamentului israelian o anchetă? Va solicita vreun membru al executivului o anchetă? Mi se pare că toți sunt cumpărați de companiile farmaceutice. Mă înșel?

O poveste de corupție pur și simplu.

Nu există nicio modalitate de a pune un aspect pozitiv în această situație. Oricine de la putere care nu solicită o anchetă și nu cere capete de acuzare este la fel de corupt ca și cei care s-au implicat în mușamalizarea inițială a raportului de siguranță.

Această poveste este „arma fumegândă” pe care o așteptam: o agenție guvernamentală oficială a fost filmată în timp ce primea un raport dăunător de la oamenii de știință și apoi a mințit în mod deliberat publicul cu privire la acesta.

Depinde de noi să îi forțăm pe liderii noștri medicali, sanitari și politici din întreaga lume să ia atitudine față de ceea ce s-a întâmplat. Vor condamna sau vor ignora acest lucru?

Fiecare lider medical tradițional ar trebui să spună că ceea ce a făcut Ministerul Sănătății este greșit și să ceară o investigație imediată privind siguranța vaccinurilor. Ar trebui să putem vedea prezentarea completă a grupului de experți și raportul lor. Iar datele privind siguranța ar trebui să fie făcute publice, așa cum se întâmplă cu datele VAERS.

Dar uitați-vă la ceea ce s-a întâmplat în Israel: nimeni nu condamnă ceea ce s-a întâmplat și nu cer raportul sau datele. Toți oficialii păstrează tăcerea… ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Practic, toți ne spun: „Este în regulă ca un guvern să nu monitorizeze siguranța vaccinurilor, iar apoi, după 6 luni de monitorizare a siguranței și dovezi clare de nocivitate, să denatureze în mod deliberat datele de siguranță pentru public”.

Mărul otrăvit…

În cele din urmă, în decembrie 2021, după mai bine de un an de la începerea programului de vaccinare, Ministerul Sănătății din Israel, a decis să remedieze acest defect. Au început să colecteze date de siguranță din acel moment până la sfârșitul lunii mai 2022. Apoi au însărcinat un grup de cercetare extern, condus de un om de știință israelian de top, să analizeze datele.

Raportul a arătat că efectele secundare nu au fost ușoare și de scurtă durată, așa cum a fost prezentat poporului israelian. Datele arătau cât se poate de clar că efectele secundare erau grave și de lungă durată (uneori fără niciun sfârșit la vedere).

Pe scurt, datele au arătat că guvernul, care nu monitoriza pentru siguranță așa cum pretindea, a mințit poporul israelian. De asemenea, acum este clar că Dr. Sharon Alroy-Preis a mințit comitetul extern al FDA cu privire la monitorizarea israeliană a siguranței.

Ministerul Sănătății (MS) a ascuns raportul de siguranță timp de 2 luni, apoi a emis un raport public prin care arătau că vaccinul este sigur. În ziua de 4 septembrie, au „cerut” comitetului de siguranță a vaccinurilor să recomande a 5-a doză (vaccinul combinat) pentru 60+. Acest lucru este ilegal din moment ce știu rezultatul datelor de siguranță și riscurile utilizării acestuia.

Înregistrarea video…

Nimeni nu știa că întâlnirea din iunie dintre cercetători și Ministerul Sănătății a fost înregistrată în secret. Se pare că la ședință a fost prezentă o persoană onestă, iar când Ministerul Sănătății nu a acționat în așa fel încât să protejeze publicul, înregistrarea a fost difuzată în presă.

În înregistrarea de 80 de minute, unul dintre cercetători a declarat: „Va trebui să ne gândim la aspectele medico-legale – cum să ne prezentăm descoperirile pentru a evita procesele.

După ce mai multe secvențe din înregistrare au fost difuzate în presă, nicio entitate oficială din mass-media israeliană nu a vrut să abordeze subiectul. Și totuși, De fapt, un singur organ de presă din lume, GB News din Marea Britanie, a făcut subiectul cunoscut. Urmăriți  interviul realizat de Neil Oliver pentru GB News, care a avut loc la 20 august 2022.

Fox News, canalul rebel al Americii a fost notificat și el în acest sens pentru.a prezenta subiectul, dar a refuzat (aparent, deoarece contractele lor de publicitate cu Pfizer le interzic să acopere orice știri negative despre vaccinuri).

Cauzalitatea dovedită

În plus, au fost identificate noi evenimente adverse semnificative și s-a stabilit cauzalitatea prin reanalizarea aceleiași persoane; dacă simptomul reapare sau se agravează, acesta este un semn sigur de cauzalitate.

Cauzalitatea a fost stabilită chiar și în domenii în care cercetătorii nu cunoșteau anterior nicio problemă de siguranță. De exemplu, în cazul problemelor neurologice, pentru care nu exista nici măcar o întrebare de sondaj care să întrebe în mod specific despre acestea (deoarece nu era un efect secundar stabilit oficial), semnalul a fost detectat prin citirea câmpurilor cu formă liberă.

Acest videoclip de 4 minute expune raportul Ministerului Sănătății, care arată ce au spus de fapt oamenii de știință la întâlnirea secretă. Oamenii de știință au dovedit că Pfizer a mințit FDA cu privire la efectele secundare. Acest videoclip durează doar 4 minute și toată lumea ar trebui să îl vadă. Are declarațiile care arată că în 65% din cazurile neurologice (vezi 3:10 în videoclip), problemele nu s-au rezolvat.

Acest clip de un minut din convorbirea telefonică Zoom arată cum cercetătorii cer ca Sharon să fie informată. Există asigurări din partea participanților de la Ministerul Sănătății că vor face acest lucru.

Dr. Sharon Alroy-Preis, șefa serviciilor publice din cadrul Ministerului Sănătății

Acest clip de două minute o arată pe Dr. Sharon Alroy-Preis asigurând publicul că vaccinurile sunt sigure pentru femei, juxtapusă cu videoclipul cercetătorilor care spun că vaccinurile cauzează leziuni ale organelor de reproducere ale femeilor care, în unele cazuri, nu se termină. De asemenea, aceștia subliniază că o nouă provocare are ca rezultat reapariția aceleiași probleme, ceea ce reprezintă o dovadă de cauzalitate, mai ales când se întâmplă la mai multe paciente. Amintiți-vă că cercetătorii nu știau că sunt înregistrați. Ei nu ar fi spus niciodată acest lucru dacă ar fi știut că sunt filmați.

Înregistrarea video integrală a întâlnirii dintre oamenii de știință și oficialii Ministerului Sănătății nu a fost făcută publică…încă. Acest lucru le oferă oficialilor Ministerului Sănătății ocazia de a se prezenta singuri și de a recunoaște ceea ce s-a întâmplat.

Aceste referințe se referă doar la această poveste, bineînțeles. În prezent, există peste o mie de articole în reviste științifice publicate și evaluate de colegi care arată că vaccinurile nu sunt atât de sigure pe cât se pretinde.

Vedem doar vârful icebergului în acest moment...

Rețineți că cercetătorii au analizat NUMAI cele mai frecvent raportate 5 evenimente adverse grave și au găsit lucruri noi despre care Pfizer nu știa. Ei au exclus cazurile cele mai grave și le-au dat unui alt comitet pentru a le examina.

Evenimentele cardiovasculare au fost al șaselea cel mai frecvent, așa că nu avem date despre acestea, deoarece nu au fost analizate. Iar studiul nu a inclus nici măcar cazurile de spitalizare – care este rolul unui alt comitet de a examina. Așadar, analiza actuală este doar vârful aisbergului.

VAERS arată mii de simptome care sunt crescute de aceste vaccinuri în comparație cu cele normale. Sunt multe altele care nu au fost încă făcute publice. În Israel se desfășoară cercetări oneste care sunt ignorate.

Reacția SUA… zero

În mod similar, niciun membru al comunității medicale tradiționale nu va spune un cuvânt. Nici unul dintre ei nu va spune nimic.

Acesta este un moment definitoriu pentru comunitatea medicală și pentru revistele de specialitate din întreaga lume. Vor vorbi sau vor face ceea ce li se spune și vor rămâne tăcuți? Cine va fi primul care va vorbi? Bănuiesc că toți vor păstra tăcerea și nu vor comenta despre acest lucru. Asta vă arată nivelul de control și corupție din sistemele de sănătate.

În SUA, 8 șoareci validează rapelul…

SUA are un sistem șchiop de urmărire a evenimentelor adverse după vaccinare. În urmă cu peste 10 ani au încercat să îl modernizeze, dar noul sistem, ESP: VAERS, a fost prea precis și a arătat că toate vaccinurile din SUA erau periculoase. Așa că CDC a eliminat sistemul.

CDC nu ar fi comandat niciodată un studiu pentru a analiza cu exactitate evenimentele adverse, astfel încât problema pur și simplu nu se întâmplă în SUA, deoarece evită să colecteze datele în primul rând.

Acest lucru este foarte corupt, dar nimeni nu se supără, inclusiv comunitatea medicală tradițională. Toți au fost spălați pe creier să creadă că FDA este legală și că toate vaccinurile sunt sigure.

Bineînțeles, vaccinurile Pfizer din SUA sunt la fel de periculoase ca și vaccinul Pfizer folosit în Israel și UE, dar guvernele și presa oficială se asigură că nimeni nu află aceste informații.

FDA tocmai a aprobat acest rapel combinat după ce testele efectuate pe 8 șoareci au arătat că protecția oferită de Omicron a fost sporadică și că acesta nu a împiedicat infecția la un singur șoarece care a fost provocat cu virusul. Nu se știe nimic despre datele care să arate că există un beneficiu în ceea ce privește spitalizarea sau decesul.

Ceea ce nu înțeleg este de ce nu au făcut studiul Omicron challenge pe 200 de șoareci: 100 care au primit seria completă de vaccinări vs. 100 de șoareci complet nevaccinați pentru a verifica mortalitatea și morbiditatea din toate cauzele. Acestea ar fi fost date reale, mult mai bune decât 8 șoareci care au primit vaccinul și care caută anticorpi. Dar nu au făcut acest lucru pentru că știau că va fi rău.

În schimb, comunitatea medicală și FDA se mulțumesc cu un studiu cu un singur braț, efectuat pe 8 șoareci, care nu a arătat niciun beneficiu clinic din partea vaccinului, pentru a aproba un vaccin pe care vor încerca să îl impună tuturor.

Este cu adevărat uimitor. Vă arată clar cât de distrusă este comunitatea medicală. Ar trebui să existe articole de opinie în toate revistele medicale cu privire la absurditatea aprobării unui rapel fără niciun beneficiu clinic la oameni sau șoareci. Medicii ar trebui să fie indignați de acest lucru. Dar ei nu spun nimic.

Efectul de ucidere… întârziată

Există o relație dependentă de doză între numărul de vaccinuri COVID administrate și numărul de decese în exces non-COVID. Aceasta este semnificativă din punct de vedere statistic (p<.001). Așadar, acum avem datele din SUA (datele din Social Security Death Master File, despre care CDC nu vrea să știm), datele europene și cele din Marea Britanie, și toate spun același lucru: vaccinurile provoacă un număr masiv de decese.

Mai există un alt semnal că există o „bombă cu ceas” de 5 luni după vaccinare, care este reprezentat de „cheagurile de sânge” (care nu sunt sânge). Aceste cheaguri au nevoie de luni de zile pentru a se forma înainte de a vă ucide.

Cei de la îmbălsămare nu au văzut niciunul dintre aceste cheaguri până la mijlocul anului 2021. Acest lucru sugerează că există un vârf dublu de deces: o moarte rapidă – acestea sunt cele raportate în VAERS; și o moarte mai lentă – din cauza cheagurilor care durează, în medie, aproximativ 5 luni pentru a te ucide. Așa se explică de ce niciunul dintre îmbălsămători și doctori din medico-legal nu a observat vreunul dintre aceste cazuri până la mijlocul anului 2021… și, cumva ni se confirmă suspicunea de ce în toate cazurile de „deces covid”, nu erau permise autopsiile. Toate dovezile se potrivesc. Ca o mănușă.