Acasă

Acest blog este complicat de simplu. A fost creat la îndemnul unor prieteni pentru a împărtăși GRATUIT informațiile și cunoștințele noastre pentru toți acei oameni interesați de teme care abordează Teoria conspirației, oameni care sunt sinceri, onești şi corecți cărora le plac confruntările de idei şi de argumente. Însă, vă avertizăm că nu orice  idee sau un argument va fi automat și acceptat!

Evident, pe toți cei care semnează articole în acest blog nu ne preocupă prea tare să te convingem de ceva. Dar, în schimb, ne interesează argumentele prin care ne poţi combate ideile!

Nu tolerăm derapajele de limbaj, lipsa de decenţă şi de bun-simţ, mai ales într-un dialog cu alți cititori. Evident, noi vom fi cei care va aprecia acest lucru și, ca atare vom reacţiona în consecinţă, pentru că acest blog este un spațiu al noastru, un spațiu în care poate intra oricine, cu condiţia să ţină minte  regulile de bun simț.  Dacă nu le  respecta, va fi automat exclus!

Vom fi bucuroși să aflăm dacă ceva de pe acest blog v-a plăcut şi de asemenea, onorați dacă doriți să transmiteți informația și prietenilor voștrii. Orice articol poate fi preluat INTEGRAL cu condiția de a preciza sursa.

Dacă îţi place blogul nostru şi-l adaugi în blogroll-ul tău, îţi mulţumim! Dar asta nu presupune automat şi reciprocitate.