by Klaus Lolek

În 2020, când au spus că viața nu va reveni la normal, au vorbit serios.

Există un război în desfășurare în care nimeni nu este în siguranță. Este un Război de Inversiune și un atac total împotriva umanității. Este un război pe mai multe fronturi, fără limite și are loc simultan în fiecare sferă a vieții. În aceste fronturi sunt folosite toate armele și tehnicile disponibile, inclusiv forme sofisticate de propagandă și operațiuni psihologice. Obiectivul este de a zdrobi spiritul uman și de a-l face să îngenuncheze în fața unei superclase de stăpâni elitiști și autoritari care cred cu adevărat că sunt mai buni decât noi toți.

Elitele au toate intențiile de a supune masele la dominația lor, încercând în același timp să ne convingă că este pentru binele nostru. Ei sunt maeștri magicieni și „Svengali” vicleni care impun agende de control asupra lumii pentru a ține oamenii închiși într-o stare de frică și paranoia. În 2020, când au spus că viața nu va reveni la normal, au vorbit serios.

Tot ceea ce ating a fost întors cu susul în josși a devenit complet opus naturii și realității. Acest război din Lumea Bizarro caută să răstoarne complet normele, legile, obiceiurile și tradițiile societății. Se bucură de înlocuirea răului cu binele și a întunericului cu lumina.

Arhitecții din spatele cortinei creează haos și dezordine la o scară fără precedent, cu scopul de a reconstrui o nouă societate globală și totalitară din molozul distrugerii. Ei stăpânesc tehnicile de război din Arta războiului a vechiului general chinez Sun Tzu, care include semănarea diviziunii, promovarea înșelăciunii și atacul în timp ce inamicul este slab și cel mai nepregătit. Conflictul rasial este una dintre cele mai apreciate tactici ale lor, dar există multe altele.

Ei vor să controleze totul

Nemulțumiți de faptul că controlează cea mai mare parte a bogăției, ei caută să dețină și să controleze totul, inclusiv materialul genetic, resursele naturale, aprovizionarea cu alimente și chiar ADN-ul uman. Spunând lucrurilor pe nume, Războiul de Inversiune poartă și alte nume, cum ar fi Marea Resetare, unde șefii belicoșilor susțin că nu veți deține nimic și veți fi fericiți.

Susținătorii săi se deghizează în șefi binevoitori ai națiunilor, armatelor, băncilor centrale, ONG-urilor și grupurilor de reflecție. Este planificat și executat de unele dintre cele mai bogate familii, cele mai puternice corporații și cele mai secrete organizații pe care lumea le-a cunoscut vreodată, împreună cu slugile care le fac ordine.

Este, de asemenea, cunoscută sub numele de Noua Ordine Mondială, care a fost ridiculizată ca o teorie a conspirației nu cu mult timp în urmă, dar care astăzi este în eter, etalându-și virtuțile inversate pentru ca toată lumea să le vadă. În realitate, toate aceste lupte pentru controlul mondial nu sunt altceva decât o crimă organizată internațională, cu complexul militar industrial și poliția coruptă servind drept scut pentru a ține rezistența sub control.

Această gașcă Build Back Better crede că poate remodela biologia umană, natura, economiile și ordinea socială într-o utopie tehnocratică nouă și îmbunătățită. Ei pretind că construiesc un viitor mai bun pentru toți, dar, în realitate, instalează o nouă formă de feudalism, tehnofascism sau orice alt sistem autoritar pe care doriți să-l numiți.

Transumanismul este în centrul atenției

Noii „zei” ai celei de-a patra revoluții industriale (sau ai celui de-al patrulea Reich, în funcție de modul în care o priviți) încearcă să depășească și să interzică orice reverență față de Creatorul tuturor lucrurilor. Ei pretind că iubesc și protejează natura, în timp ce încearcă să o anuleze prin intermediul tehnologiei, cum ar fi editarea genetică și cercetarea pentru obținerea de funcții. Aceștia urmăresc în mod agresiv o rescriere completă a istoriei prin fuziunea omului cu mașina, prin crearea de alimente din materiale sintetice (și adesea toxice) și prin modificarea și brevetarea codurilor genetice pentru fiecare specie de viață de pe planetă.

Unul dintre cei mai lăudați filozofi ai lor este un homosexual și futurist susținător al transumanismului, Yuval Noah Harari, care crede că:

  • Învierea lui Hristos este o știre falsă
  • Săracii vor continua să moară, dar în 50 sau 100 de ani bogații vor fi scutiți de moarte.
  • Viitoarea supraveghere trebuie să fie „sub piele”
  • Era liberului arbitru s-a încheiat
  • Masele sunt inutile, iar viețile lor sunt lipsite de sens și de valoare
  • Masele nu prea au nicio șansă împotriva a ceea ce va urma, chiar dacă sunt organizate.
  • „Istoria a început când oamenii au inventat zeii și se va sfârși când oamenii vor deveni zei.”

Harari este consilier al președintelui Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab. Știți, omul care a declarat în mod deschis că a patra revoluție industrială va pune la îndoială ideile despre ce înseamnă să fii om. Schwab s-a lăudat, de asemenea, că grupul său de tineri lideri globali a pătruns în cabinetele guvernamentale din multe țări din întreaga lume. S-a scris mult în ultima vreme despre aceste două terori gemene, dezvăluind și mai mult ceea ce plănuiesc elitiștii.

Cu toate acestea, ceea ce se pierde adesea din vedere este faptul că aceste planuri sunt puse în aplicare pe holurile guvernelor (locale și de stat), în sălile de consiliu ale corporațiilor, în ședințe de strategie militară, în întâlniri secrete, în sălile de clasă din învățământul primar, secundar și superior și pe calea undelor de radio prin intermediul propagandei vărsate din gura jurnaliștilor marionete ale CIA.

Întâlnirile recente ale Organizației Mondiale a Sănătății, ale Forumului Economic Mondial, ale Summitului Guvernamental Mondial și ale Grupului Bilderberg au reunit mulți dintre principalii conspiratori și o mulțime de alți lingăi dornici să schimbe cursul istoriei în favoarea lor. Sunteți în vizorul tuturor atacurilor lor, deoarece au declarat război tuturor lucrurilor considerate cândva ca fiind bune, drepte și normale.

Ei îți disprețuiesc complet libertatea, individualitatea și independența. Ei detestă legea și ordinea și caută să ocolească toate principiile de guvernare care le stau în cale, inclusiv Constituția și Declarația Drepturilor. Ei vor să vă restricționeze discursul, mișcarea, gândurile și chiar ceea ce mâncați. Tânjesc să vă anihileze individualitatea și să vă contopească într-o minte de stup colectivist, asemenea Borgului din franciza Star Trek:

Născuți umanoizi, li se implantează aproape imediat biocipuri care le conectează creierul la o conștiință colectivă prin intermediul unei frecvențe subspațiale unice emise de fiecare dronă. Această conștiință colectivă este percepută de Borg ca „mii” de voci – ei sunt conștienți colectiv, dar nu sunt conștienți de ei înșiși ca indivizi separați.

Agenda LGBTQ+ erodează societățile stabile

Aceștia caută să își atingă obiectivele prin orice mijloace necesare. Nu contează câți oameni nevinovați mor, câtă durere și suferință sunt provocate sau câte vieți de copii sunt afectate permanent ca urmare a ideologiilor, politicilor și tehnologiei lor.

Aceștia promovează o viziune dezordonată a realității care declară că bărbații pot avea cicluri menstruale, pot rămâne însărcinați și pot naște copii, în timp ce ei pompează droguri dăunătoare și efectuează operații periculoase, adesea ireversibile, pe minore pentru ca acestea să devină transsexuale. Le spun femeilor că este în regulă să își taie sânii, să își îndepărteze vaginul, să ia testosteron și să își creeze prin intervenție chirurgicală penisuri false.

Între timp, pedofilii încearcă să câștige acceptarea publicului, în timp ce se autodenumesc persoane atrase de minori (MAP) în loc de prădătorii devianți ce sunt cu adevărat.

USDA-ul lui Biden a anunțat recent că elevii care se identifică cu transsexualii trebuie să li se permită să intre în toaletele pe care le aleg, altfel instituțiile de învățământ vor fi private de fondurile federale folosite pentru plata prânzurilor școlare. Da, Biden vrea să vă înfometeze copiii dacă administratorii școlilor nu se conformează agendei. Dacă nu v-ați scos încă copilul din aceste centre de îndoctrinare guvernamentală cunoscute sub numele de școli publice, acum este un moment excelent să o faceți!

Această formă deosebit de insidioasă de război distruge încet-încet ceea ce înseamnă să fii bărbat sau femeie și modul în care cele două sexe diferite ar trebui să se raporteze unul la celălalt. Cu cel puțin 68 de termeni (majoritatea nou inventați) care descriu genul și identitatea, milioane de oameni sunt pregătiți să se răzvrătească împotriva naturii și să îmbrățișeze cu mândrie confuzia. Dacă ar trăi astăzi, Karl Marx ar fi încântat să vadă cum planurile sale de distrugere a familiei tradiționale prind contur. Dacă această agendă continuă nestingherită, ce se va întâmpla cu omenirea peste cincizeci de ani?

Rădăcinile oculte ale schimbării sociale

Acești conducători îngâmfați, autoproclamați, reprezintă tot ceea ce este rău și josnic, în timp ce se prezintă drept salvatori. În realitate, ei nu sunt altceva decât lupi în haine de oaie și nori negri fără ploaie. Mulți dintre ei s-au aliniat cu ocultismul și au practicat doctrina satanică „fă ce vrei tu… tu faci toată legea”.

Popularizată de Thelema (axioma) lui Aleister Crowley, de Biserica Satanei a lui Anton LaVey și de Templul Setului a lui Michael Aquino, învățătura satanică a dobândit o influență largă la Hollywood, în industria muzicală, în educație, în armată și în multe alte sectoare. Deși există unele variații, acest sistem de credință le permite practicanților să justifice orice lucru pe care îl fac, indiferent cât de respingător, dăunător și îngrozitor ar putea fi cu adevărat. Acesta este motivul pentru care vedeți celebrități precum Megan Fox recunoscând că a băut sânge uman.

Fostul locotenent-colonel al armatei americane Michael Aquino și Templul Satanic din Set

Deși se pot pretinde altfel, în esența lor, toți sunt narcisiști, mulți sunt sociopați, iar un număr tot mai mare au devenit psihopați. Cu toate acestea, de obicei, nu ei sunt cei care comit atrocități precum împușcături în masă și bombardarea civililor nevinovați „confundați” cu teroriștii. Ei acționează în umbră, rămânând clandestini în timp ce creează politicile și dau ordinele pentru ca alți soldați de rând să efectueze aceste acte sadice de violență.

Depopularea – o altă armă din arsenal

Ei se văd pe ei înșiși ca bărbați și femei de renume, o clasă specială, înzestrată, destinată să conducă lumea și tot ce se află în ea. Unii dintre ei cred chiar că vor coloniza Marte, își vor încărca conștiințele în (cloud) și vor atinge nemurirea.

Plini de o mândrie și de o îngâmfare extremă, acești tirani ne văd pe noi ceilalți ca pe niște „animale care pot fi hackerite”, aici pentru a le servi orice nevoie. De fapt, dacă tehnologia continuă să progreseze în ritmul dorit de ei, nici măcar nu vor mai avea nevoie de serviciile noastre în viitorul apropiat. Planul lor final este de a ne suplini cu roboți, inteligență artificială și tehnologie inteligentă de tip Internet of Things (IoT).

Dacă totul decurge conform planului, aceste descoperiri tehnologice vor face ca o mare parte a umanității să fie de prisos, așa că au folosit tot felul de metode pentru a ne ucide, inclusiv modificarea ADN-ului și terapiile genetice experimentale cunoscute sub numele de vaccinuri anti COVID-19. Au încercat să ne spună că milioane de oameni au murit din cauza COVID-19, dar această poveste a fost demascată, așa că acum se orientează către noi amenințări, cum ar fi Monkeypox, gripa aviară și atacurile bioteroriste.

Cred că această schimbare este în mare parte pentru a distrage atenția oamenilor de la faptul că injecțiile cu mARN în fapt sunt o veritabilă armă biologică și sub aspectul de pandemie COVID-19 au provocat o dispariție masivă a populației umane. Întrucât controlul populației este unul dintre principiile puncte din agendă ale „stăpânilor” globaliști, cei care au fost păcăliți să ia aceste vaccinuri i-au ajutat să reducă populația la un nivel mult mai ușor de gestionat. Să nu uităm că, există un monument în Georgia numit Guidestones care declară deschis că populația trebuie menținută sub 500.000.000 de locuitori în echilibru perpetuu cu natura.

Pietrele de hotar din Georgia, Elbert County Georgia

Pentru cei care nu sunt omorâți de marile companii farmaceutice, de război, de substanțe chimice toxice, de foamete sau de alte mijloace, planul este de a ne arunca în sărăcie și în dependență guvernamentală. Înfiorătorul Joe Biden și Rezerva Federală fac tot ce pot pentru a supraveghea demolarea controlată a economiei sub pretextul „creșterii prețurilor cauzat de sancțiunile impuse Rusiei lui Putin” și al tranziției către așa-numita economie verde.

Ca urmare, prețul benzinei a ajuns la peste 9,00 dolari/galon într-un oraș din California, iar inflația crește atât de rapid încât golește portofelele tuturor.

Foarte rapid, paradigmele de viață experimentate în ultima jumătate de secol și mai mult se schimbă de la:

  • De la guvernele reprezentative la autoritarismul tehnocratic
  • De la guvernarea prin instituții publice responsabile în fața cetățenilor la guvernarea prin parteneriate publice/private responsabile în fața nimănui.
  • Recunoașterea și punerea în aplicare a frontierelor naturale până la frontierele complet deschise
  • De la statele naționale individuale la guvernanța regională/globală
  • De la oameni biologici naturali la transumani sau „oameni augmentați”
  • De la economii de piață libere la economii de capitalism digital și de supraveghere
  • De la libertatea de circulație la restricționarea circulației prin intermediul ID-urilor digitale biometrice, IoT, inteligența artificială și monitorizarea creditelor sociale
  • O lume populată cu peste 7 miliarde de oameni la o populație dorită de 1-2 miliarde de oameni
  • De la proprietatea individuală care duce la bogăție și mobilitate ascendentă, la a nu deține nimic și a supraviețui cu un venit de bază universal de mizerie.
  • Autonomia corporală în proprietatea guvernului ca bun corporativ „brevetat”.
  • De la libertatea de exprimare protejată la discurs aprobat de guvern și cenzură draconică
  • Libertatea religiei la cultul de stat
  • De la producția și consumul de alimente naturale robuste la producția de alimente strict controlată, care permite doar consumul de OMG-uri, carne cultivată în laborator, insecte, alge marine și alge.
  • Bucuria și explorarea nelimitată a lumii naturale până la restricțiile privind călătoriile și mișcările, bazându-se pe experiențe digitale precum metaversul și un geamăn digital al Pământului.
  • De la contactul uman limitat și relațiile personale puternice la relațiile digitale prin intermediul social media, metavers etc.
  • De la statul de drept la guvernarea prin decrete ale tiranilor tehnocrați

Într-adevăr, este foarte greu de digerat, iar pentru mulți este atât de neplăcut încât pur și simplu își îngroapă capul în nisip și își continuă orbește viața, sperând că toate acestea vor dispărea pur și simplu. Dar acest Război al Inversiunii nu va înceta decât dacă va exista o rezistență continuă la fiecare pas. Aceștia doresc să își atingă majoritatea obiectivelor până în 2030, în conformitate cu Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite… celebrele ODD-uri. Acesta este motivul pentru care a existat o astfel de accelerare a schimbării începând cu plandemul din 2020.

Obiectivele de Dezvoltare Durabilă… ale ONU

„Șerpii” din vârful piramidei globale vor să vă facă dependenți de ei pentru orice. De aceea vor să controleze totul, sub pretextul salvării planetei de schimbările climatice, de viruși și molime în continuă mutație și de atacuri cibernetice devastatoare care amenință infrastructura critică și expun toate datele dumneavoastră private.

Ei scot la iveală criză după criză pentru a vă menține traumatizați și concentrați pe orice altceva în afară de planurile lor continue de dominare. Ceea ce vedem este haosul pur și simplu proiectat în cel mai bun caz.

Regula lor nu este o concluzie anticipată

Le place să pretindă că sunt un front unit, dar deseori nu sunt de acord cu privire la modul de punere în aplicare a schemelor lor. Acest lucru ar trebui să ne încurajeze să continuăm să îi sfidăm, deoarece o casă divizată nu poate rezista. Prin programarea predictivă și prin declararea publică a obiectivelor lor, ei vor să ne facă să credem că domnia lor este inevitabilă și că rezistența este inutilă.

Cu toate acestea, în fiecare zi au loc victorii ale oamenilor obișnuiți care se confruntă cu marea mașinărie.

Este trist, dar adevărat că o mare parte din puterea lor a fost obținută prin propria noastră neglijență în serviciu. Așa cum a declarat aboliționistul Wendel Phillips în 1852, „Veghea veșnică este prețul libertății”. La fel s-a întâmplat și în 2020, când, rând pe rând, națiunile și-au cedat „pentru o perioadă” drepturile și libertățile individuale în favoarea autorităților statale… în ideea și promisiunea că, odată încheiată perioada critică, acestea vor reveni la… normal. Ulterior, aveau să recunoască „autoritățile”, că viața așa cum o cunoșteam… nu va mai reveni niciodată!

În multe privințe, nu am reușit să ne protejăm copiii, comunitățile, bogăția, sănătatea și liniștea sufletească, acordând birocraților guvernamentali și experților prea mult control, totul de dragul ușurinței și al confortului. Dar este timpul să ne întoarcem în tranșee – dacă va fi cazul – și să luptăm împotriva acestui dușman, spunând adevărul celor din arcul puterii, învingând răul cu binele, formându-ne propriile sisteme de sprijin și continuând să ne trăim viața fără frică și panică…

Nu vor fi puțini cei ce vor râde… însă, din toamna acestui an, dacă nu au simțit încă aceste efecte „pe propria piele”, cu siguranță le vor experimenta. Nimeni nu va fi protejat! Poate în cel din urmă ceas, vor deschide ochii și vor realiza că banii – tot mai puțini și devalorizați, proprietatea – aproape imposibil de păstrat pentru foarte mulți… nu vor valora nimic în balanță cu hrana, apa și… viața celor apropiați!