by Adam Schwartz

O nouă analiză tulburătoare a dezvăluit faptul că că elita globalistă a ucis deja un miliard de oameni cu sânge rece de când plandemul Covid a fost dezlănțuit asupra unei lumi visătoare în ianuarie 2020.

De peste un deceniu, elita globalistă ne vorbește despre planurile lor de a depopula Pământul de la 8 miliarde de oameni la doar 500 de milioane. Monumentul din Georgia „Guidestones” este o certitudine, dar majoritatea oamenilor în tot acest timp au preferat să-și acopere urechile și să se prefacă că nimic nu este în neregulă. Din nefericire pentru acești oameni, zilele în care puteau să se prefacă că „totul e perfect”… s-au terminat!

De unde știm că depopularea este obiectivul lor principal? Pentru că, în ultimii ani, mulțimea de la Davos a devenit atât de arogantă încât nu se poate opri din a ne vorbi despre planurile lor de depopulare. Ba mai mult, nu își ascund entuziasmul față de planurile lor.

Deși, nu este recunoscut oficial, au creat un guvern mondial prin care au preluat controlul majoritatea sistemelor politice globale, măsluind alegerile împotriva tuturor celor care îndrăznesc să se opună Noii Ordini Mondiale, lăsând de fațadă în țările conduse de ei „un șef de stat și un partid majoritar în parlamentul țării respective”.

Acum, „ei” vor să preia controlul asupra aprovizionării cu alimente ca următoarea fază a dominației globale.

Bill Gates a devenit peste noapte cel mai mare proprietar de ferme din America și se laudă că a introdus carnea sa artificială în procesarea alimentelor preferate și vaccinurile pe bază de ARNm în animalele de fermă, produse lactate și un număr mare de legumele destinate consumului dumneavoastră. Gates, prin acest demers ne spune, că nu mai contează dacă ești pro sau contra vaccin, pentru că îți vei „lua doza” prin alimentație, chiar și în cazul în care ești vegan.

Oficial vs. realitate

Conform statisticilor oficiale, în ianuarie 2020, pe Pământ existau 7,84 miliarde de oameni. Organizația Națiunilor Unite a raportat că populația globală a eclipsat pragul de 8 miliarde de oameni în noiembrie 2022. În momentul de față, Worldometer indică o populație globală actuală de 8,028 miliarde de persoane.

S-au înregistrat 40 de milioane de nașteri și 20 de milioane de decese, ceea ce înseamnă o creștere netă a populației de 20 de milioane până în 2023, potrivit aceleiași surse.

Singurele persoane care cred oricare dintre aceste statistici oficiale cred, de asemenea, că bărbații sunt de fapt femei, că pedofilia este dragoste și că vaccinurile sunt sigure și eficiente.

Deci, ce se întâmplă cu adevărat aici? Să ne uităm la fapte.

1. Majoritatea țărilor au raportat un număr record de decese în exces și un număr record de nașteri în 2021 și 2022

Guvernele se ocupă cu minciuna, în special în ceea ce privește statisticile privind criminalitatea și populația, pentru a se potrivi cu agendele. Dar oare chiar se așteaptă să credem că populația mondială continuă să avanseze, atingând niveluri record, în ciuda faptului că aproape toate țările de pe glob raportează un număr record de decese și un număr record de nașteri?

Nu vom ști niciodată care sunt cifrele reale privind numărul de decese în exces pe glob din cauza vaccinurilor (până când observațiile cu ochiul liber nu vor începe să vorbească de la sine). Dar iată o listă a țărilor care au raportat un număr record de decese în exces și un număr record de nașteri în 2021 și 2022:

  • Japonia: 1,58 milioane de morți în 2022 – cel mai mare număr de decese de la al Doilea Război Mondial încoace
  • Noua Zeelandă: 38.574 de decese în 2022 – cele mai multe din 1918 încoace
  • Australia: Record de nașteri și record de decese în 2021
  • Marea Britanie: utilizarea morgilor temporare în toată țara din cauza „creșterii puternice a numărului de decese în exces”
  • Olanda: mai multe decese decât nașteri în 2022 – prima dată când se întâmplă acest lucru din anul 1900
  • Germania: practic zero decese în exces în 2020, apoi cifrele au explodat în 2021
  • Nova Scotia (Canada): „Un număr neașteptat de mare de oameni mor”
  • Filipine: 768.504 decese în 2021 – cel mai mare număr de decese într-un an din 1945 încoace.

Acesta este doar un mic eșantion. Mai mult, Norvegia, Italia și Japonia au înregistrat toate nașteri record în 2022. Cu alte cuvinte, mulți oameni mor și puțini se nasc.

Nu ne vom deranja cu Statele Unite, deoarece guvernul Biden minte în mod flagrant în legătură cu orice. Dar dacă ne luăm după standardul Harvard Pilgrim de a înmulți decesele cauzate de vaccinurile VAERS cu 100 pentru o imagine de ansamblu mai exactă, atunci cel puțin 3,5 milioane de americani au murit din cauza vaccinurilor începând cu 2021. Asta înseamnă 125.000 de decese în exces pe lună.

2. Nu avem cum să știm ce se întâmplă cu adevărat în China și India

Fondatorul Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, a numit China un „model de urmat” pentru alte țări.

Multe alte persoane cu funcții înalte au repetat aceste sentimente. China seamănă cu un film distopic foarte înfiorător din viața reală. În această țară nu poți funcționa ca ființă umană fără un cod QR și fără vaccinuri. Fața ta este scanată în mod constant, iar fiecare mișcare a ta este urmărită de diverse aplicații WeChat.

Tot ceea ce cumpărați în China se face prin intermediul unei monede digitale a băncii centrale (CBDC) și al unui cod QR legat de contul dumneavoastră de credit social. Rețineți că SUA se află la doar câteva luni distanță de testarea propriului său CBDC pilot.

Țara „model” are ecrane Jumbotron publice care rușinează instantaneu pe oricine este surprins comițând infracțiuni banale, inclusiv traversarea neregulamentară. Ca urmare, creditul social este, de asemenea, retrogradat.

Poliția chineză oprește în mod regulat oamenii pe stradă, le ia telefoanele și îi caută pentru VPN-uri „ilegale”, Facebook și alte aplicații interzise. Dacă sunteți prins cu ceva ce nu ar trebui să aveți, veți primi cel puțin o notă de credit social și, în cel mai rău caz, veți fi arestat.

Elita este hotărâtă să implementeze aceste tactici autoritare în toate statele pe care le controlează în următorii câțiva ani. Știm că China este un iad distopic. Știm că guvernul a forțat peste 90% dintre cetățenii chinezi să facă vaccinurile. Ceea ce nu știm este câți oameni sunt uciși de guvern și mor din cauza vaccinării forțate.

Același lucru este valabil și pentru India. Acolo, oamenii mor literalmente cu fiecare secundă. India și China reprezintă peste 35 % din întreaga populație a globului. India a început să își vaccineze populația în ianuarie 2021, în principal cu injecțiile cu ADN cu vector viral Covishield/AstraZeneca, cele mai mortale dintre toate din partea lui Johnson & Johnson. Începând cu martie 2023, 95% dintre indienii cu vârsta de peste 12 ani au făcut cel puțin un vaccin.

Până în aprilie 2021, camioanele încărcate cu cadavre transportate la morgă erau atât de pline încât cadavrele cădeau din camioane pe șosele. În Delhi, cineva a murit la fiecare cinci minute în acea lună, potrivit unui raport. Videoclipurile cu incinerări în masă din India în 2021 sunt foarte tulburătoare.

3. Poliomielita și foametea în Africa

Organizația Mondială a Sănătății a declarat că cele două tulpini primare de poliomielită „sălbatică” au fost eradicate la nivel mondial în 1999 și, respectiv, în 2020. Cea de-a treia tulpină sălbatică există în prezent doar în Pakistan și Afganistan. Dar titluri ca acestea au fost peste tot începând cu 2022.

Poliomielita sălbatică a fost declarată eradicată de pe întreg continentul african în 2020. Deci, de unde vine toată această poliomielită? Întrebați-i doar pe Bill și Melinda Gates.

Toate cazurile de poliomielită din Africa de astăzi, care se numără cu milioane de cazuri, provin de la vaccinurile orale împotriva poliomielitei ale lui Bill Gates. Aceste preparate provoacă paralizie și/sau moarte la Dumnezeu știe câți copii. Este vorba de Africa, nu de SUA. Scaunele cu rotile, adaptările din Legea privind americanii cu dizabilități etc. nu există în cea mai mare parte a Africii. Un copil paralizat, care nu poate aduna apă și mâncare pentru el și familia sa, este practic mort.

Cei mai mulți africani au refuzat vaccinarea cu ARNm și cu ADN de vector viral. Acești nebuni genocidari recunosc în mod deschis că îi folosesc pe africani drept cobai pentru orice, de la injecțiile cu ARNm până la tratamentele experimentale împotriva SIDA. Aceste vaccinuri orale împotriva poliomielitei sunt un genocid deschis și flagrant. Cu toate acestea, nimeni nu clipește.

Schimbări climatice vs. Manipulări climatice

Între timp, Cornul Africii a cunoscut în 2023 cel mai secetos sezon ploios (secetă severă) din ultimii 70 de ani. Știm că puterile pot manipula cu ușurință vremea, pot crea ploaie și pot salva toți acei oameni. Dar nu o fac și nu o vor face.

În Africa, criza alimentară fabricată de elită este cea care ne afectează cu adevărat. În Africa de Vest, peste 48 de milioane de persoane sunt în pragul foametei, cele mai multe din ultimul deceniu. Organizația nonprofit SOS Satele Copiilor estimează că, în total, 227 de milioane de oameni sunt pe punctul de a muri de foame în toată Africa în prezent. Asta înseamnă aproximativ una din cinci persoane de pe continent. Oxfam International estimează că o persoană moare de foame la fiecare 48 de secunde în Africa.

Combinația dintre vaccinul împotriva poliomielitei, seceta severă, foametea, războiul perpetuu pentru firimituri și chiar câteva decese cauzate de ARNm și de ADN-ul vectorilor virali fac ca o estimare prudentă de 300 de milioane de decese în exces pe continent începând cu 2020 să fie destul de conservatoare.

Apoi, există testul cu ochiul liber.

  • Sportivii au căzut ca muștele într-un număr fără precedent cu probleme cardiace începând cu 2021.
  • Școlile publice din SUA au înregistrat scăderi record ale numărului de înscrieri începând din 2020.
  • Cupa Mondială din 2022 aștepta 1,2 milioane de vizitatori în Qatar pentru turneul care va dura o lună. Au venit mai puțin de 800.000 de fani, în timp ce mai mulți jurnaliști care au acoperit evenimentul s-au prăbușit și au murit.

Nu pot exista prea multe coincidențe. Oricum ar fi, elita globalistă vrea să vă facă să credeți că populația lumii a crescut de la 7,8 miliarde în ianuarie 2020 la 8,028 miliarde în prezent, în ciuda faptului că aproape toate țările au raportat un număr record de decese și un număr record de nașteri în această perioadă de timp. Ca să nu mai vorbim de vaccinul împotriva poliomielitei și de genocidurile provocate de foamete în Africa. Ei chiar nu au nicio problemă în a insulta inteligența oamenilor pentru a se asigura că narațiunea lor („populația este în creștere„) rămâne pe cod și consecventă.

Nu uitați că, pentru elite, răul este egal cu binele. Ele urăsc umanitatea și vor să ne înlocuiască pe marea majoritate dintre noi cu o clasă de roboți AI servili. De aceea, vaccinările provoacă morți în masă. Dar nu veți auzi niciodată despre asta în mass-media mainstream, (Tucker Carlson, unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de televiziune, a spus adevărul și… a fost concediat de FoxNews) pentru că acestea sunt cumpărate și plătite de BigPharma.

Bineînțeles, aproape la orice subiect ce aduce atingere elitei, se vor găsi batalioane de sceptici care vor nega orice document, declarație, statistică în încercarea lor bolnavă de a impune adevărul lor. Conform curentului dominant din 2023, obezitatea este sănătoasă. Vaccinurile sunt „safe” și nu produc reacții adverse și decese… Iar avortul este dragoste.

George Orwell ne-a avertizat în legătură cu aceste vremuri. El a spus că ne vor convinge că războiul înseamnă pace… Ucraina este, din păcate, cel mai dureros exemplu. Cât de multă dreptate avea!