by C.Cârcu/T.Baldo

NWO 0

Aparent, cele ce urmează par a fi desprinse din atmosfera declanşată de evenimentele globale ale acestui început de an și totuşi… în 1773, cu puțin înainte de Revoluţia Franceză, pe o stradă evreiască din Frankfurt, în casa lui Mayer Amschel Rothschild, a avul loc o întrunire cu reprezentanții a 13 familii de evrei bogați. Cu acest prilej, în timpul discuțiilor s-a emis pentru prima oară ideea de dominare a planetei și a creării unui Guvern Mondial,  o Religie Mondială, și a unei Noi Ordini Mondiale.

Protocoalele înțelepților

Cu acel prilej s-au creionat primele măsuri, cunoscute în zilele noastre de pasionații subiectelor ce intră sub semnul „Teoriei Conspirației” sub denumirea de „Protocoalele Înţelepţilor Sionului”. Acestea, în număr de 24 au fost finalizate în anul 1897, de „părintele sionismului” Theodor Herzl, cu ocazia Marelui Congres Secret de la Bassel (Elveţia). Protocoalele au rămas secrete până când, printr-o întâmplare, au ajuns în mâinile profesorului rus, Serghei Nilus, care le-a publicat. În anul 1921, Victor Marsen a tradus în limba engleză un exemplar al acestora. Acel exemplar a intrat în custodia British Museum din Londra.

În anul 1926, deputatul evreu Malone din Camera Deputaţilor, a cerut Parlamentului, printr-o intervenție agresivă, să emită un ordin pentru distrugerea exemplarului. Răspunsul guvernului britanic la cererea deputatului a fost un refuz categoric: „Ne temem că legea nu ne dă nicio posibilitate de a suprima aceasta publicaţie”.

HKHenry Kissinger, fost Secretar de Stat al Administrației Americane sub doi preşedinţi, deţinător de rang înalt în organizația B’nai B’rith, membru în grupul Bildeberg și în Comisia Trilaterală, membru al Marii Loji Elvețiene Alpina, al Clubului elitist Bohemian și al Cluburilor Phi Beta Cappa, Cosmos, Federal City și Century.

Henry Kissinger, declara în urmă cu un deceniu că o filă importantă a agendei NWO este: „Depopularea pentru lumea a treia”. Din orice altă parte a lumii vom privi spre populația din continentul african, putem vedea ca într-o oglindă, cum va arăta viitorul omenirii prin aplicarea agendei NWO. Prinţul Charles al Marii Britanii, un membru activ al NWO, a atras atenția, într-o apariție publică, că: „Dacă omenirea continuă să crească în acelaşi ritm accelerat, atunci vom avea de înfruntat o problemă monumentală”…

Debutul agendei NWO

Se crede, istoric vorbind, că debutul NWO a avut loc odată cu Revoluţia Franceză de la 1789. Este de asemenea posibil ca aceeași agendă NWO să nu fie străina nici de Primul Război Mondial, cum nici de cel de-al Doilea.

Stewart Swerdlow se bazează în teroriile sale, atât pe informaţii secrete datorate fostelor sale legături cu descendenţi ai celor 13 mari familii care conduc lumea, cât şi pe fapte actuale. Din aceste informații, legate cap la cap, rezultă că în perioada 1917-1919, un rol important în planificarea Revoluţiei din Octombrie, precum și asasinarea familiei Romanov l-au avut cei implicați în aplicarea agendei NWO.

În aceeași ordine de idei, Swerdlow susţine, că are informaţii şi poate demonstra cu fapte că tot acest război împotriva terorismului global, nu doar că e finanţat şi condus de serviciile secrete ale alianţei vestice, care sunt indirect subordonate Marilor Familii, dar că este menit să incite creștinii ortodocși și catolici pentru a porni o ultimă Cruciadă, într-un un război religios în urma căruia, se va naște o Religie Mondială, cu o Noua Ordine Mondială și un Guvern Mondial.

NWO 2
Novo Ordo Seclorum – Guvernul Mondial

Este vorba despre acel Novo Ordo Seclorum, inscripţionat şi pe dolarul american. Din acest punct de vedere, este de părere Stewart Swerdlow, actualul Papa este ultimul. Acesta fiind Petrus Romanus profeţit de Mahachia în lista sa de papi. Cele 13 familii nu mai au o soluţie pentru a redresa sistemul economic mondial, (desfăşurat ca un joc piramidal), întrucât au absorbit majoritatea bogăţiilor Terrei.

După ce au acaparat tot ce era acoperit în valoarea aurului şi argintului, singura soluție de redresare a situației ar mai putea fi posibilă doar prin colonizarea altor planete şi valorificarea resurselor naturale ale acestora. Cum acest lucru nu este posibil sistemul politico-economic actual se va prăbuşi şi va fi înlocuit de NWO.

Ierarhia puterii

Cele 13 familii care conduc lumea, reprezentând prin toate ramificaţiile lor posibile şi prin structura lor de conducere doar 1% din populaţia planetei, conducând restul de 99%, prin organisme politico-financiare mondiale, sunt:

1) – Rothschild (Bauer sau Bower), 2) – Bruce, 3) – Cavendish (Kennedy), 4) – De Medici, 5) – Hanovra, 6) – Hapsburg (Habsburg), 7) – Krupp, 8) – Plantagenet, 9) – Rockefeller, 10) – Romanov, 11) – Sinclair (St Clair), 12) – Warburg (del Banco), 13) – Windsor (Saxa-Coburg-Gotha).

Fiecare din aceste 13 familii au câte un domeniu sau o zonă de pe Pământ de care se ocupă, pentru a conduce această planetă. Aceste domenii se referă la finanţele globale, tehnologia militară, controlul minţii, religie şi mass-media. În eșalonul doi al ierarhiei stau ramificaţii importante ale celor 13 şi care formează „Comitetul celor 300”, cele mai reprezentative familii fiind Agnelli, Balliol, Beale, Bell, Bouvier, Bush, Cameron, Campbell, Carnegie, Carrington, Coolidge, Delano, Douglas, Ford, Gardner, Graham, Hamilton, Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Montgomery, Morgan, Norman, Oppenheimer, Rhodes, Roosevelt, Russell, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Stewart/Stuart, Taft, Wilson etc.

Toate aceste familii au avut un rol bine stabilit și determinat în istorie, în cea veche, dar şi în cea actuală, provocând atât Primul, cât și  cel de-al Doilea Război Mondial, pentru interese proprii.

Descendenți ai zeilor

Stewart Swerdlow, susține că motivația membrilor acestor familii stă în confirmarea faptului că EI se trag pe linie de sânge din primii zei, aceeași care se regăsesc în religiile egiptene, în mitologia greacă, în cea romană și Torah… fiind descendenţi ai „îngerilor” care s-au împreunat cu femeile oamenilor (aşa cum sunt citaţi în Biblie, dar şi în Cartea lui Enoch).

Swerdlow, susține că acești „urmași” cred în faptul că Pământul este al lor şi este de datoria lor ca EI să-l conducă până la întoarcerea zeilor (mai preceis până la eliberarea lor), lucru posibil cu ajutorul Large Hardon Collider, de la CERN, care nu este altceva decât un portal cuantic. Construcția acestui portal a fost finanțată DOAR pentru a aduce acești zei, care acum sunt „încătuşaţi” într-o altă dimensiune (un alt univers), dar din care pot să-şi exercite influenţa malefică asupra acestuia în care trăim noi. Nu întâmplător, în septembrie 2015, CERN a anunţat că va face un experiment important şi va porni acceleratorul de particule la o putere imensă: 40 de TerraVolt, iar particulele vor ajunge în câteva luni de accelerare prin diverse circuite ale imensului inel la o încărcătură maximă.

CERN Stewart Swerdlow
Stewart Swerdlow

Nu se ştie deocamdată pentru ce este prevăzut acest experiment, dar exista mărturii ale celor care au lucrat acolo ca la o putere de 20 de TerraVolt, în portalul acceleratorului au început să apară imagini holografice ciudate, deocamdată foarte neclare, sosite parcă dintr-un univers paralel.

Swerdlow, conform informațiilor pe care le deține, spune că vechile zeităţi ar fi „prinse” într-o zonă (univers al multiversului) în care toate „comutatoarele” sunt închise, deci frecvența tinde spre zero. Cu alte cuvinte, în acel univers nu există nicio gaură neagră prin care entităţile să pătrundă în universul nostru, sau în altul, și nicio stea, prin care informaţia să pătrundă de la universul nostru către acel univers. Deci, în acel univers este un întuneric total şi nu exista materie, ci doar conştiinţe (informaţie). O imagine ce fără să vrem ne aminteşte de iadul biblic (dar fără tradiţionalul foc veşnic).

NWO 3

Cele 13 mari familii, doresc să deschidă acel univers închis (iadul), mijlocindu-se de un portal capabil să creeze un nou „comutator” ce odată deschis va putea permite trecerea informaţiei (entităţilor constintionale) către universul nostru. Altfel spus, vor deschide ușa iadului prevăzut în Apocalipsă, acolo unde este închis şarpele cel mare, îngerii care au păcătuit aşa cum este descris în Geneză. Însă până acolo mai trebuiesc făcuți (nu mulți) încă câțiva pași. Instaurarea unei Religii Mondiale care să permită recunoaşterea acestor zeităţi, o Nouă Ordine Mondială și un Guvern Mondial.

Ultimul capitol…

O nouă religie nu poate să apara dacă nu se vor confrunta între ele marile religii occidentale şi orientale, iar războiul împotriva terorismului programat de aceste familii este cel care va face posibil acest lucru. Acesta fiind în fapt ultimul capitol al agendei NWO. Asta pentru a se înţelege mai bine starea de fapt planetară, ce este cu terorismul şi cine-l provoacă. Ar mai fi de spus că ofensiva Rusiei, prin interfaţa Putin, nu este altceva decât revenirea în forţă a familiei Romanov, aproape distrusă la un moment dat de restul familiilor prin instaurarea comunismului (o altă filă a agendei NWO). Astfel se împlineşte şi profeţia fiarei apocaliptice cu picioare ca ale ursului simbolul Rusiei, cu corp de leu (dinastia anglo-saxonă) şi cu şapte capete împărăteşti (ONU), din care unul va fi rănit de moarte, dar va învia şi toată lumea se va minuna.

NWO 4
Fiara apocaliptică

În anii ce urmează, tot acest scenariu pare programat după Biblie, după Apocalipsa, ca şi cum evoluţia noastră ar face parte dintr-un uriaş program de computer (un mare joc pe calculator cuantic). De altfel, mulţi fizicieni au ajuns la concluzia că trăim într-o lume virtuală, într-un univers holografic, dintr-un multivers holografic, iar ceea ce vedem în jur este o simulare a unui scenariu extrem de detaliat. Numai astfel, spun şi profesori de fizică, s-ar explica fizica cuantică, cea care face ca la nivel extrem de mic, al particulelor, să unească lumea reală cu cea imaginară, în fapt particulele ca materie neexistând, ci fiind vorba doar de energie şi de stocarea informaţiei sub formă de energie.