by Klaus Lolek

Guvernul SUA dispune de peste 40 de ani de tehnologia de călătorie în timp cu acces cuantic bazată pe metoda Tesla. Tehnologia călătoriei în timp a fost transformată în armă, principalele sale efecte până în prezent fiind sechestrarea în bucle temporale a instalațiilor militare secrete, cum ar fi bazele secrete americane de pe Marte, controlul politic al populației umane, supravegherea politică și încercarea de a impune omenirii o linie temporală catastrofală prin reținerea sau manipularea informațiilor despre evenimentele viitoare.

Confirmarea utilizării de către SUA a tehnologiei de călătorie în timp bazată pe metoda Tesla

Doi denunțători independenți din domeniul securității naționale a SUA au prezentat relatări concludente, sofisticate și detaliate ale experiențelor lor cu tehnologia de călătorie în timp bazată pe metoda Tesla, dezvoltată de Departamentul de Apărare al SUA.

Michael Relfe, martor ocular al coloniei marțiene, fost membru al forțelor armate americane care, în 1976, a fost recrutat ca membru permanent al coloniei secrete de pe Marte. În 1976 (ora Pământului), el s-a teleportat în colonia marțiană și a petrecut 20 de ani ca membru permanent al personalului acesteia.

În 1996 (timpul de pe Marte), dl Relfe a fost teleportat în timp și a regresat cu 20 de ani, ajungând la o bază militară americană în 1976 (timpul de pe Pământ).  Apoi a servit șase ani în armata americană pe Pământ, înainte de a fi lăsat la vatră în mod onorabil în 1982.

Într-o carte în două volume, The Mars Records [pdf download], scrisă de soția sa, Stephanie Relfe, B.Sc., dl Relfe descrie cele două tipuri de persoane din colonia secretă de pe Marte:

„Pentru a clarifica: Amintiți-vă că sunt două tipuri de oameni pe care îi țin minte.

1. Oameni care vizitează temporar Marte (politicieni etc.) – Aceștia călătoresc spre și dinspre Marte printr-o poartă de salt. Ei vizitează colonia pentru câteva săptămâni și se întorc. Nu sunt călători înapoi în timp. Ei sunt VIP-uri. Ei sunt OFF LIMITS!!!

2. Personalul permanent – care îșipetrece perioada de contract de 20 de ani. La sfârșitul contractului lor de serviciu, li se inversează vârsta și sunt retrimiși înapoi în timp – în punctul lor de origine spațio-temporal din care au plecat în urmă cu 20 de ani. Ei sunt retrimiși înapoi pe Pământ cu memoria blocată pentru a-și completa destinul.”  (Vol. 2, p. 204)

Patru martori denunțători independenți, printre care Michael Relfe, au confirmat existența uneia sau mai multor baze secrete americane pe Marte, ca baze militare strategice avansate pentru ocuparea sau apărarea sistemului solar.

Printre acești martori denunțători se numără, pe lângă Michael Relfe, fostul sergent-major de comandă al armatei americane Robert Dean, fostul participant la proiectul Pegasus al DARPA Andrew D. Basiago și fostul om de știință al Departamentului Apărării al SUA, Arthur Neumann.

Andrew D. Basiago este un fost participant la Proiectul Pegasus al DARPA (1968-72), care a dezvoltat teleportarea cuantică bazată pe tehnologia Tesla și călătoria în timp în holograma spațiu-timp, inițiind programul american de crononauți spațiu-timp.

Potrivit domnului Basiago, guvernul american avea deja o capacitate de teleportare complet operațională în 1967-68, iar în 1969-70, pregătea în mod activ un grup de elevi americani talentați și înzestrați, printre care și el însuși, pentru a deveni prima generație de „crononauți” sau exploratori ai spațiului-timp.

Această pregătire, a spus el, a culminat în 1981, când, în vârstă de 19 ani, s-a teleportat pe Marte, mai întâi de unul singur, după ce a fost pregătit pentru călătorie de ofițerul CIA Courtney M. Hunt, iar apoi a doua oară în compania lui Hunt.

Ambele călătorii, a declarat dl Basiago, au fost efectuate prin intermediul unei „camere de salt” situate într-o unitate CIA din El Segundo, California. Scopul aparent al călătoriilor pe Marte a fost acela de a-l familiariza cu Marte, deoarece CIA știa de destinul său referitor la stabilirea publică a faptului că Marte este o planetă locuită și a considerat că este important ca el să viziteze Marte și să experimenteze condițiile acesteia la fața locului.

Implicarea domnului Basiago în cercetările avansate ale SUA în domeniul spațio-temporal în copilărie, precum și identitatea lui Courtney M. Hunt ca ofițer CIA de carieră, au fost confirmate de Dr. Jean Maria Arrigo, un etician care lucrează îndeaproape cu agențiile militare și de informații ale SUA, precum și de către agențiile americane de informații. Ernest Garcia, căpitan al armatei americane, a cărui carieră istorică în cadrul serviciilor de informații americane a inclus atât serviciul de pază în expedițiile cu manuscrisele de la Marea Moartă ale arheologului israelian Yigal Yadin, cât și pe cel de atașat de securitate al armatei pentru Proiectul Pegasus.

Teledetecția în continuumul timp-spațiu

Dl Basiago a dezvăluit că între 1969 și 1972, în calitate de copil participant la Proiectul Pegasus, a vizualizat evenimente din trecut și viitor prin intermediul unui dispozitiv cunoscut sub numele de „cronovizor” și s-a teleportat în toată țara în tuneluri vortex deschise în spațiu-timp prin intermediul teleportorului Tesla situat la instalația Curtiss-Wright Aeronautical Company din Wood Ridge, NJ și la Sandia National Laboratory din Sandia, NM.

Un cronovizor este un dispozitiv care utilizează un ecran sau un șablon holografic pentru a localiza și afișa scene din trecut sau viitor în holograma spațiu-timp. Cronovizorul a fost dezvoltat inițial de doi oameni de știință de la Vatican împreună cu Enrico Fermi și perfecționat ulterior de oamenii de știință de la DARPA.

DARPA a avut, explică el, cinci motive pentru a implica elevii americani în astfel de activități noi, periculoase și experimentale:

  1. În primul rând, Departamentul de Apărare a dorit să testeze efectele mentale și fizice ale teleportării asupra copiilor. 
  2. În al doilea rând, Proiectul Pegasus trebuia să folosească copii, deoarece hologramele create de cronovizoare s-ar fi prăbușit atunci când adulții se aflau în ele.
  3. În al treilea rând, copiii erau tabula rasa (mintea care nu a dobândit încă impresiile experienței) și ar fi avut tendința de a vedea lucruri pe care adulții ar fi avut tendința de a nu le vedea în timpul sondajelor temporale. 
  4. În al patrulea rând, copiii erau stagiari care, odată ajunși la maturitate, urmau să servească într-un program spațial-temporal secret sub egida DARPA, care urma să funcționeze în tandem cu programul spațial deschis sub egida NASA.
  5. În cele din urmă, sponsorii programului au constatat că, după ce se deplasau între liniile temporale, călătorii în timp adulți deveneau adesea nebuni și se spera că, lucrând cu copii talentați și înzestrați încă din copilărie, guvernul SUA ar putea crea un cadru adult de „crononaut” capabil să facă față efectelor psihologice ale călătoriei în timp.

Spre deosebire de sondele cronovisor, în care se realiza o formă de călătorie virtuală în timp, teleportatoarele dezvoltate de Proiectul Pegasus permiteau teleportarea fizică în locații îndepărtate, uneori cu o ajustare înainte sau înapoi în timp de zile, săptămâni, luni sau ani.

Potrivit domnului Basiago, în 1972, guvernul american folosea acest tip de „deplasare cuantică” atât pentru a trimite oameni înainte cu câțiva ani în timp pentru a stoca secrete militare sensibile în viitor, cât și înapoi cu câțiva ani în timp pentru a furniza guvernului informații despre evenimente viitoare.

Armetizarea călătoriei în timp

Proiectul Pegasus al DARPA (1968-73), în cadrul căruia a fost dezvoltat programul guvernamental american de teleportare și călătorie în timp prin acces cuantic bazat pe tehnologia Tesla, a fost controlat, din punct de vedere istoric, de Donald H. Rumsfeld, membru al cabinetului președintelui american de atunci, Richard M. Nixon.

Potrivit mărturiei de denunțător a dlui Basiago, Donald H. Rumsfeld, secretarul american al apărării în funcție la 11 septembrie 2001, a fost atașat al apărării la Proiectul Pegasus la începutul anilor 1970, când dl Rumsfeld era oficial consilier al președintelui Nixon și membru al Consiliului de stabilizare a salariilor și prețurilor.

Dl Rumsfeld a abordat responsabilitățile sale din cadrul Proiectului Pegasus cu intenția de a transforma teleportarea și călătoria în timp în arme, în avantajul guvernului american. El a fost citat ca declarând în cadrul reuniunilor Proiectului Pegasus de la acea vreme că principala misiune a teleportării era aceea „de a duce trupele la locul potrivit pe câmpul de luptă”.

Sechestrarea bazelor militare americane secrete

Din cele două cărți ale lui Michael Relfe despre cei 20 de ani petrecuți la baza secretă americană de pe Marte reiese clar că călătoria în timp a fost folosită în principal pentru a ascunde publicului prezența instalațiilor militare secrete americane de pe Marte, astfel încât instalațiile să rămână accesibile doar oamenilor de știință din cadrul Departamentului de Apărare al SUA.

Dl Relfe a fost recrutat în forțele armate americane și a călătorit în timp/teleportat pe Marte în 1976.  Numai persoanele care au acces la înregistrările secrete ale științei timpului sau la tehnologia Departamentului de Apărare al SUA ar putea dovedi existența bazei secrete americane de pe Marte din dosarele convenționale de serviciu ale lui Michael Relfe în SUA.

Pre-identificarea călătoriei în timp și pregătirea secretă a președinților SUA

La 11 noiembrie 2009, în cadrul unui program de radio Coast to Coast AM, dl Basiago a declarat public că programul DARPA Project Pegasus, care implică călătoria în timp, a identificat viitoarele persoane de interes, inclusiv pe cei care vor ocupa funcția de președinte al SUA, și apoi a informat aceste persoane despre destinul lor. 

Dl Basiago a declarat că, la începutul anilor 1970, în compania răposatului său tată, Raymond F. Basiago, un inginer de la Ralph M. Parsons Company care lucra la proiecte aerospațiale clasificate, a fost prezent la un prânz în Albuquerque, New Mexico, la care au fost invitați (pe atunci) viitorii președinți ai SUA George H.W. Bush și George W. Bush, la scurt timp după ce au fost informați că amândoi vor ocupa într-o zi funcția de președinte.

De asemenea, el a declarat că, la începutul anilor 1970, programul DARPA, Proiectul Pegasus, i-a identificat pe viitorii președinți Jimmy Carter și Bill Clinton folosind tehnologia de călătorie în timp. Domnul Basiago l-a întâlnit pe (pe atunci) viitorul președinte Barack Obama în Los Angeles, California, în 1982, în timp ce era student la UCLA.

Domnul Obama, pe atunci student la Universitatea Columbia, și-a vizitat foștii colegi de clasă de la Occidental College din Los Angeles. Un aliat al dlui Obama în mișcarea anti-apartheid a făcut o declarație care a dezvăluit că dl Obama, pe atunci în vârstă de 20 de ani, știa deja că într-o zi va fi președinte.

Proiectul Pegasus de călătorie în timp a fost, de asemenea, folosit pentru supravegherea politică a viitorilor agenți de schimbare a societății. Domnul Basiago a dezvăluit că motivul pentru care Proiectul Pegasus a reușit să-l identifice pe dl Carter, care era pe atunci guvernator al statului George, în 1971, ca viitor președinte al SUA, este că programul era în posesia unei copii a cărții mele, Exopolitics: Politics, Government and Law in the Universe, pe care aveam să o scriu abia în 1999 și care avea să fie publicată ca carte de bibliotecă abia în 2005, dar care poartă pe primele pagini un citat dintr-o declarație făcută de președintele Jimmy Carter.

Potrivit acestuia, cartea „Exopolitica” a fost, printre alte lucrări scrise, recuperată fizic din viitor de către Proiectul Pegasus și adusă înapoi în timp, în 1971 sau într-o perioadă anterioară. La acea vreme, în 1971, eram consilier general al Administrației pentru Protecția Mediului din New York și fusesem plasat sub supravegherea guvernului SUA în timpul călătoriei în timp.

De asemenea, domnul Basiago a declarat că Proiectul Pegasus a identificat-o pe Laura Magdalene Eisenhower, strănepoata președintelui american Dwight D. Eisenhower, ca viitor aliat al său.

Astfel, există un precedent istoric pentru supravegherea politică ascunsă, prin teledetecție în timp, a unei persoane de interes precum Laura Magdalene Eisenhower, strănepoata președintelui american Dwight D. Eisenhower.

Călătoria în timp și 9/11

Dl Basiago a declarat public că în 1971 a văzut imagini în mișcare ale atacului asupra Turnurilor Gemene din 11 septembrie 2001, imagini care au fost obținute din viitor și aduse la începutul anilor 1970.

El a povestit cum, în timp ce lucra în cadrul Proiectului Pegasus, a văzut imagini în mișcare ale evenimentelor din 11 septembrie 2001 în instalația securizată a tehnicii de apărare americane, unde au fost procesate după ce au fost recuperate din viitor (la instalația Aerojet Corporation, care se afla cândva la colțul dintre Bullock Avenue și Leroy Place din Socorro, New Mexico).

Cel mai probabil, dl Rumsfeld, în calitate de atașat al apărării la Proiectul Pegasus, ar fi știut și, posibil, ar fi avut controlul asupra datelor despre 11 septembrie obținute prin „acces cuantic” și le-a adus la începutul anilor 1970 pentru a fi analizate de programul de cercetare și dezvoltare DARPA, aflat sub autoritatea sa administrativă.

Relatarea domnului Basiago, martor ocular, potrivit căreia secretarul Rumsfeld și alții știau despre evenimentul 9/11 cu zeci de ani înainte, deoarece datele despre acesta au fost colectate prin intermediul programului secret de călătorie în timp al DARPA, eliberează câteva dintre cele mai enigmatice fapte din literatura de specialitate despre 9/11 și poate fi cheia prin care societatea să descopere răspunderea finală pentru operațiunea cu steag fals care a avut loc la 11 septembrie 2001 și, ulterior, a motivației ce a dus la invazia Irakului și Afganistanului.

Călătoria în timp și catastrofa naturală

La începutul anilor ’70, o sondă de cronovizor din cadrul Proiectului Pegasus al DARPA a ales o țintă arhetipală în Washington, DC. Proiectul Pegasus a ales să vadă clădirea Curții Supreme a SUA în 2013 prin intermediul cronovizorului, iar participantul la Proiectul Pegasus și domnul Basiago „au constatat că clădirea Curții Supreme se afla sub 30 de metri de apă stagnantă”.

Un studiu al Institutului Farsight privind vizualizarea la distanță a catastrofelor naturale a vizat ținta arhetipală chiar vizavi de clădirea Curții Supreme a SUA – clădirea Capitoliului SUA – în 2013.  În total, 39% dintre rapoartele de televiziune au văzut Capitoliul SUA în ruine, alături de ape adânci. 

Domnul Basiago a mai declarat că „deoarece cronovăzătorii nu au identificat viitoruri absolute, deterministe, ci mai degrabă viitoruri alternative în „multivers”, această viziune catastrofală a Washingtonului DC ar putea proveni dintr-o linie temporală alternativă care nu se materializează pe linia noastră temporală”.

Rezultatele au arătat că 29% dintre telespectatorii Farsight care au vizat Capitoliul Statelor Unite în 2013 nu au văzut un Washington, DC devastat de o catastrofă naturală.

Iată, așadar, viitorul catastrofal pentru 2012-2013 și viitorul necatastrofal pentru 2012-2013, unul lângă altul. Tehnologia cronovizorului din cadrul Proiectului Pegasus al DARPA pentru sondarea evenimentelor viitoare în holograma spațiu-timp era de ultimă generație la începutul anilor 1970. 

Proiectul Pegasus în sine s-a aflat sub supravegherea politică a lui Donald H. Rumsfeld în calitate de membru al cabinetului Nixon. Este posibil ca la începutul anilor 1970 să se fi luat decizii la nivel prezidențial de a începe pregătirile pentru adăposturi subterane, pe baza Proiectului Pegasus și a altor informații despre călătoria în timp referitoare la linia temporală catastrofală din 2012-2013.

Este rezonabil să speculăm dacă SUA, Rusia împreună cu alte guverne și elite nu cumva au făcut o eroare fundamentală de calcul și au ajuns la o concluzie greșită, presupunând că o linie temporală cataclismică din 2012-2013 va fi viitorul real, când de fapt era un viitor alternativ care nu s-a materializat „ca viitor” determinist real în 2012-2013.

Este, de asemenea, rezonabil să speculăm că guvernele și elitele politice și financiare au făcut o eroare morală colosală prin crearea unor baze subterane sigure pentru ei înșiși, în timp ce își fac planuri de a lăsa o umanitate neștiutoare la suprafață pentru a fi „depopulată” de o combinație de explozii solare gigantice, meteoriți din spațiu – știind că toate aceste elemente fiind parte a unui scenariu dintr-un viitor care nu se va materializa. 

Într-o prezentare publică din 7 iulie 2010, Dr. Courtney Brown de la Institutul Farsight declara că existau destul de multe semne ce sugerau că guvernul SUA și elitele americane au fost adânc implicate în pregătirea secretă a calendarului catastrofal din 2012-13, în timp ce majoritatea populației umane a fost ținută în întuneric. 

Aceste semne, cum ar fi extinderea rapidă a bazelor militare subterane la mare adâncime pentru a găzdui toate forțele guvernamentale, militare și polițienești ale SUA, precum și elitele politice și financiare, sugerează că în baza acelor au acceptat că viitorul catastrofal din 2012-13 era singurul mod prin care se putea salva o parte „esențială” a speciei umane prin adăpostirea acesteia în instalațiile subterane de pe Pământ (precum și bazele secrete de pe Marte).

Impactul societal al cronoviziunii și al teleportării

Dezvăluirile lui Basiago despre Pegasus stabilesc că un program spațio-temporal secret și avansat al Statelor Unite a apărut în urmă cu 40 de ani.  Timp de patru decenii, acest program a folosit tehnologii ezoterice care implică cronoviziunea și teleportarea pentru a efectua „detectarea la distanță în timp” a evenimentelor din trecut și viitor. 

În ultimele trei decenii, teleportarea a fost folosită și pentru a trimite persoane de pe Pământ la bazele strategice americane de pe Marte. El ține neapărat ca aceste tehnologii să fie dezvăluite, astfel încât aspectele lor pozitive și negative să poată fi dezbătute, iar aspectele pozitive să fie folosite în avantajul umanității.

Chronovision, a spus el, ar putea fi folosit pentru a crea o rețea internațională de muzee virtuale în care imagini din trecut ar fi prezentate pentru a reda evenimente istorice și fapte așa cum au fost și educa publicul. 

Aplicată greșit, o astfel de tehnologie ar putea fi folosită și pentru a crea o societate fascistă bazată pe supravegherea 24 de ore din 24 a indivizilor de către guvern, ceea ce ar fi putut fi prezis de proiectul DARPA numit „Total Information Awareness”, pe care președintele George W. Bush l-a înființat și l-a plasat sub comanda amiralului John Poindexter.

Teleportarea este o a doua tehnologie de acces cuantic dezvoltată cu fonduri publice, de care publicul nu poate beneficia pe deplin. Teleportarea ar putea fi folosită, a spus Basiago, pentru a muta oamenii și bunurile mai rapid și mai eficient în jurul lumii, fără a mai crea poluarea cauzată de avioane, trenuri și automobile sau efectele negative ale utilizării terenurilor din aeroporturi, căi ferate și autostrăzi. 

Cu toate acestea, dacă nu va fi declasificată, teleportarea va rămâne ceea ce a fost timp de 40 de ani, adică o armă folosită doar de armata americană, pentru a avea opțiunea de a plasa trupele exact acolo unde este nevoie de ele pe câmpurile de luptă.

„Aceasta este o campanie a adevărului pentru o dezvoltare umană pozitivă pe această planetă. Locuitorii acestei planete au dreptul la o relatare adevărată a istoriei naturale a sistemului solar pe care îl locuim. Acest lucru include adevărul că Marte este o planetă locuită și, de asemenea, că programul spațial secret al Statelor Unite a trimis deja indivizi pe această planetă… pe Planeta Roșie. 
„Dacă vrem să realizăm un viitor uman durabil pe această planetă, trebuie să cerem guvernului american să dezvăluie teleportarea care a fost folosită pentru a ajunge pe Marte, astfel încât să poată fi folosită acum pentru a revoluționa transportul uman pe Pământ. 
„Locuitorii acestei planete au dreptul de a locui într-o societate globală viitoare în care toate ființele umane să se bucure de avantajele vieții oferite de toate tehnologiile pe care ingeniozitatea umană le-a produs vreodată. În ambele cazuri, fie că rezultă un tratat de protecție a planetei Marte sau o rețea globală de teleportare, adevărul ne va elibera.” „Îmi iau foarte în serios responsabilitățile de denunțător planetar”, a declarat Basiago. 

NOTĂ:

Acest articol face parte dintr-o serie continuă despre accesul cuantic și alte tehnologii exotice care au fost dezvoltate de proiecte militare și de servicii de informații cu buget negru și aplicate până în prezent în principal în scopuri militare, mai degrabă decât în beneficiul umanității, și care, în cele din urmă, au fost plătite din bani publici pentru dezvoltarea lor inițială.